Şimdi Ara

Kuran kursunda 9 yaşındaki yetim çocuğa tecavüz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuran kursunda 9 yaşındaki yetim çocuğa tecavüz

Ağrı'da İmam Buhari Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda kalan 9 yaşındaki U.P. adlı erkek öğrenci, Kuran hocası olan 17 yaşındaki Y.K.'nin tecavüzüne uğradı.

"BOYNUMU ÖPÜYOR, BENİ SOYUYORDU"

Mağdur U.P.'nin yetim kaldığı için bu yurda verildiği ortaya çıktı. U.P., bir yıldır Y.K. ile kursta kaldığını belirterek, "Y. abim bize yurtta Kuran öğretiyor. Beni odasına götürüp kapıyı üzerimize kilitliyordu. Yatakta dövüş filmi izliyorduk" dedi. Y.K.'nin kendisini dövdüğünü, kimse görmesin diye kapıyı kilitleyip yanağından ısırdığını anlatan U.P., "Boynumu öpüyordu. Beni soyuyor, dövüyordu" dedi.

ODANIN KAPISINI KİLİTLEYİP TECAVÜZ ETTİ

U.P., geçen yıl Kurban Bayramı öncesi Y.K.'nin odanın kapısını kilitlediğini ve kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Y.K.'nin dövmesinden korktuğu için sesini çıkarmadığını kaydeden U.P., "Beni, 'Kimseye söyleme' diye tehdit etti. Herkes yüzümdeki morlukları sordu. Y. abi beni tehdit ettiği için söyleyemedim. 'Düştüm' dedim" diye konuştu.

"GİDECEK YERİM YOKTU"

Kurban Bayramı'nda kursun boşalmasından yararlanan Y.K.'nin kendisine bir daha tecavüz ettiğini belirten U.P. "Bayramda gidecek yerim olmadığı için yurtta kaldım. Y. abi de kalmıştı. Yalnız kaldığımız için böyle yaptı" dedi.

İddiaları reddeden ve kendisine iftira atıldığını savunan Y.K. cezaevine gönderildi.

25 YIL HAPİSLE DAVA AÇILDI

KURAN kursu hocası Y.K.'ye "çocuğun nitelikli cinsel istismarı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve yaralama" suçlarından ötürü 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle Ağrı Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Bu arada, yurtta görevli kişiler hakkında da "suçu bildirmeme" suçundan soruşturma yürütülüyor. Avukat Mehmet Mağal, U.P.'nin vücudundaki morlukları gördüğü halde harekete geçmeyen kurs yetkililerinin de yargılanması gerektiğini söyledi.
    quote:

-https://m.haberler.com/tecavuze-ugrayan-9-yasindaki-cocugun-sozleri-9861535-haberi/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• akp mod on

kuyruk sallamıştır

akp mod off

• din midemi bulandırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

din midemi bulandırıyor

dinden midesi bulanan kafirdir

• agrıda deprem olucak

Müftülükten Kuran kursu hocalarına: Çocuğa dokunun, öpün
    http://haber.sol.org.tr/toplum/muftulukten-kuran-kursu-hocalarina-cocuga-dokunun-opun-203014
    Müftülük emrını yerıne getırmıs gıbı duruyor
  • Bunların uydurduğu dinde gayet olağan şeyler.Kinimiz dinimizdir diyoruz.Hepsinin hesabının görüleceği günler gelecek,ya sabır.

• Daha 2 hafta önce de yaşanmıştı.

Sıradan haber demiştim

Camide imam tarafından gerçekleşmişti

Ben anlamıyorum camiyi hükümet dikiyor

Imami hükümet seçip yerleştiriyor

Son zamanlara artan imam hatip ortaokul/liseler

Imamlarida hukumet yetistiriyor

Suçlu kim ?

Yoksa sorun dinde mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hem malum ırk hem malum din birleşince böyle şeyler çıkıyor tabi Türklerde de olmuyor mu diyecekler sne o Türk dediğin adamın tipine bak Türke benziyor mu bakalım gerçek Türk sayısı 15 milyon falan civarındadır bu ülkede.
  • Şaşırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Muhalefet

hem malum ırk hem malum din birleşince böyle şeyler çıkıyor tabi Türklerde de olmuyor mu diyecekler sne o Türk dediğin adamın tipine bak Türke benziyor mu bakalım gerçek Türk sayısı 15 milyon falan civarındadır bu ülkede.

Saf ırk kaldı sanki bu zaman kadar, ırklan alakası yok, bunlar kanı bozuk dinden kafayı yiyen şerefsizler. Bana hemen kürt damgası yapıştırma ırkçı olduğunu biliyorum.

• Kuran kursu

• quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

hem malum ırk hem malum din birleşince böyle şeyler çıkıyor tabi Türklerde de olmuyor mu diyecekler sne o Türk dediğin adamın tipine bak Türke benziyor mu bakalım gerçek Türk sayısı 15 milyon falan civarındadır bu ülkede.

Saf ırk kaldı sanki bu zaman kadar, ırklan alakası yok, bunlar kanı bozuk dinden kafayı yiyen şerefsizler. Bana hemen kürt damgası yapıştırma ırkçı olduğunu biliyorum.

evet kaldı orta asya Türkleri bozulmadan kalmışlardır mesela kazakistan Türkleri 7 soya kadar bozulmamış tek ırk dünyada özbekler kırgızlar türkmenler bozulmadılar yani Türkiyedekiler ise bozulma yaşadılar doğru ama hala 35 milyona yakını %70 oranında Türk genine sahip en az . sen de iranlısın Türk değilsin inkar etme içimize sızmışsınız anasını satayım mazlum diye yüzyıllardır herkesi aldık içimize hep kötülük gördük .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Muhalefet -- 23 Temmuz 2017; 14:57:44 >

• quote:

quote:

quote:

evet kaldı orta asya Türkleri bozulmadan kalmışlardır mesela kazakistan Türkleri 7 soya kadar bozulmamış tek ırk dünyada özbekler kırgızlar türkmenler bozulmadılar yani Türkiyedekiler ise bozulma yaşadılar doğru ama hala 35 milyona yakını %70 oranında Türk genine sahip en az . sen de iranlısın Türk değilsin inkar etme içimize sızmışsınız anasını satayım mazlum diye yüzyıllardır herkesi aldık içimize hep kötülük gördük .

ahaha , horasandan gelmişiz aynen irani , dedelerime sorduğunda oğuz boylarındanız diyorlar.70 yaşında insan yalan atacak değil ya.Otelde çalışıyorum bodrumda kırgız arkadaşlarım çok ,ruslarla evlilikleri çok onlarda bozulacaklar ama çoğu kısa boylu , cekik gözlü insanlar , soğuk bir yapıya sahipler genel olarak , kırgız sevgilim olucak sanırsam bu gidişle birisiylen baya yakınlaşmaya başladık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ahaha , horasandan gelmişiz aynen irani , dedelerime sorduğunda oğuz boylarındanız diyorlar.70 yaşında insan yalan atacak değil ya.Otelde çalışıyorum bodrumda kırgız arkadaşlarım çok ,ruslarla evlilikleri çok onlarda bozulacaklar ama çoğu kısa boylu , cekik gözlü insanlar , soğuk bir yapıya sahipler genel olarak , kırgız sevgilim olucak sanırsam bu gidişle birisiylen baya yakınlaşmaya başladık.

umrumda değil gün gelecek bu millet özüne dönecek safkanlık da basit iş 2-3 bin senelik Türk mezarları var aç onları dnalarını kopyala Tüp bebek yöntemi ile kadınlara empoze et al sana safkan çocuk bilim her şeyin çaresi merak etme o sorun da çözülür erkek olmadan yapay döl ile çocuk yapıyorlar onu mu yapamıcaklar . ya da kişinin dnasını ortaya çıkar bilimsel müdahele ile diğer ırkların dnalarını yak kurut Türk genleri kalsın imaknsız değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Muhalefet -- 23 Temmuz 2017; 16:57:14 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

umrumda değil gün gelecek bu millet özüne dönecek safkanlık da basit iş 2-3 bin senelik Türk mezarları var aç onları dnalarını kopyala Tüp bebek yöntemi ile kadınlara empoze et al sana safkan çocuk bilim her şeyin çaresi merak etme o sorun da çözülür erkek olmadan yapay döl ile çocuk yapıyorlar onu mu yapamıcaklar . ya da kişinin dnasını ortaya çıkar bilimsel müdahele ile diğer ırkların dnalarını yak kurut Türk genleri kalsın imaknsız değil .

He dönecek he , şu arap seviciler , ve dinci yobazlar varken nereye dönücez ? Türkiyeyi bitiren Şu 10 senedr sadece ve sadece din ve arap seviciliğidir ne dersen de.

• Okumayin kuran kursu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Bey

agrıda deprem olucak

Müftülükten Kuran kursu hocalarına: Çocuğa dokunun, öpün
    http://haber.sol.org.tr/toplum/muftulukten-kuran-kursu-hocalarina-cocuga-dokunun-opun-203014
    Müftülük emrını yerıne getırmıs gıbı duruyor

tecavüz yan sanayisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.