Şimdi Ara

kural dışı konu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    satış ilanı dışındaki ilanlarınız için yönetimden izin almanız gerekmektedir,
    izin almadığınız tesbit edilmiş olup, hakkınızda gerekli işlem yapılıcaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazkartal -- 10 Ocak 2007; 1:02:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Hala MSN imdedir arada konuşurum

ama gerçekten bende az önce gördüm süresiz banlandığını ve bende merak ediyorum nedenini.
    Msn : m.a.g@msn.com l-l=l-l Alış-Veriş Yaptıklarım l-l=l-l kyorhanİstanbul - Meneme2002Ankara -RabesantrataBursa - Residentİzmit - Unformatİstanbul - AdministratorÜrgüp - XSamsun - Yarasa125Ankara - Sktemİstanbul - KültiginAnkara - FotifotiElazığ - Seres76Ankara - MCSA_Haspectrumİstanbul - Cod ve Cigabyteİstanbul - HainevlatokkesAnkara - H2OAnkara - MekinciogluAnkara - Amdfanaticİstanbul - OmsekuEskişehir - Bahadir_badoİstanbul - Arbiterİstanbul - Gøød chãrlotteBilecik - OrayAnkara - Muho06Ankara - Eskobar35İzmir - Tem29Antalya - BresyuBursa - Scarabİstanbul - Darth Vader RSi ve Cliorsiİstanbul - LogerAnkara - WoxedAnkara - AsyapageAnkara - RamadaneBursa - HederahelixEskişehir - Elektronik_BeyinAnkara - CraNiuM__Ankara -
  • bugün "pain" nickli arkadaşta süresiz uzaklaştırıldı şu başıboşluğa artık kim dur dicek o da muamma zaten bu CoMİSER denen arkadaşta olumsuz referanslarımada yazdım kesinlikle dikkatli olun...
  • Herkese selam Comser-Konsey olayının butun satırlarını okudum..Bence konsey%100 haklı asıl benim uzuldugum...Comserle bir ara alış-verişimiz olacaktı telefon görüşmesi yaptık eşime hediye telefon alacaktım..nasip değilmiş sıfır e-730 aldım..o donemde kendisine kanım ısınmıştı..ne varki bu olayda konuşma tarzı yaklaşımı olayları empatisiz kendi göre uyarlaması ve her şeyi bırakın gerçekte adaleti temsil etmesi bayağı soğuduğumu söyleyebilirim..Üzgünüm ama öyle artık bende Comser

&lt; AMD3200+ / A7N8X-E DLX / 512X2 DDR400 / A6600GT TDH &gt;
    &lt;3DMARK2001©3DMARK2003©3DMARK2005©PCMARK SERİ©&gt;

• sen konseymisin adamo o kadar savunmuşsunki ilk aklıma gelen bu oldu

aslında parfüm işinde koklamış bile koklamadan satış yapan
    avoncularımızda buradan çok ça satış yapıyor ki
    bu arkadaş ürünü bizzat deneme yapıp almış

başkalarının sözleri ile iade söz konusu
    konseyi tanımam ama onun aramızda olduğu da kesin bence ancak nikini ben bilmem
    http://forum.donanimhaber.com/m_33130944/mpage_1/key_//tm.htm#33130944
    /-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/- |
    DİKKAT DOLANDIRICIDIR ANKARADAN BERAT DEMİR 534 454 5858 PM ATINIZ | |
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tek dostum dh konu dışı.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş dediğin gibi bu topicte kitlenirse demekki burada demokratik ortam bitmiştir....başka bi dönem başlamıştır....

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

neyın pesındesınız ??? haklı yada haksız ne degısecek
    hangı macta hakem gereksız bı duduk caldıgı zaman hatasını kabul
    edıp ıptal etmıskı sımdık bu ınsanda gerı gelsın verılen karar hatalı
    yada deıl ama saygı duyun işinize bakın derim yarın obur gun zırt pırt ahmet nıye ceza aldı memet nıye
    banlandı topıklerı olmasın

MADEM RUTBE REFERANS GUWENILIRLIK KOLAY ALINMIO OZAMANDA IKI KURUSLUK MALA YAKMAYIN

KENDINIZ HOCAM bunaldım yanı artık iş yapamıyoruz napalım kapıyalım tukanı ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAŞAR -- 11 Ocak 2007; 0:32:09 >

sonrasında ise dün konu enine boyuna defaatle tartışıldı,
    konunun tamamını okumuş olsaydınız bana sorduğunu tüm soruların cevapları orada mevcuttu,
    konsey in önce alıcam tamam demesi, bir hafta bekletmesi, snra benm ona tekrar sormam üzerine alycı bir mesajla almıyorum demesi,
    bunlar tabi ki gayet sıradan ve hoş hareketlerdir ki siz de sanrm bu tarz hareketleri takdir ediyorsunuz,
    snrasında ise ben ürünün avon standardında olmadığını beyan ettim, istendiği kadar fatura gösterilsin seri nosu mu var ki ona aittir diyeceksiniz,
    tek parfümün 3-5 kere sıkıldığı ki seviye farkı dahi olmadığı, diğeirnin ise katiyyen açılmadığı yazıyor iyi okuyunuz..
    konsey dün bu tür sorulara ne bir cevap vermiştir ne de aklı başında bir yaklaşımda bulunmştr,
    hiç bir eylemine karşı hiç bir açıklamada bulunmamştır,
    daha fazla açıklama yapmama gerek yok, kendinz link koymuşsuzn oradan okuyun artık uzatmayın,
    konuylan ilgili üst yönetim bu cezayı uygun görmüştür, bizlerin moderator olarak zaten ceza yetkisi yoktur, kaç kere söyleyeceğiz bunu?

pain e gelince,
    kendisi benm de msn den tanıdğm kadarı ile iyi birisidir ama bgn yönetime olan ağır hakaretlerinden(eleştirilerinden değil) dolayı üst yönetimce banlanmıştır, kendisi bana ulaştı pişmanlığını dile getirdi ben de üst yönetime ilettim belki açılır...karar üst yönetimin...

başkalarının dolandırılma vakalrında bir mesja yazıoıp geçiliyor denmiş
    daha dün 2 kişi bnanlandı konseyden haricen arkadaşlar takip edin biraz,
    bu forumda kim dolandırdıysa cezasını aldı, k,m problem çıkardysa şüphelilere eklendi,
    bu konuda sallama ifadeler kullanmayın,
    güvenlik havuzu ifadesini ise bambaşka yerlere çekmiş bazı arkdaşlar,
    bundan sonra yönetimden bu konuda tek istekli kalan kişi olarak ben de teklif meklif getirmeyeceğim,
    ne haliniz varsa görün demeyi kendime yakıştıramam asla ama hiçbir çabam olmayacak daha fazla bu konuda...

@elvis,
    beni olumsuz referanslarına hangi alışveriş nedeni ilen koydun güzel kardeşim?
    o imzadan beni biran önce silmen için seni uyarıyorum, ya da benlen ne problemn olduysa açıkça yaz öle sallamasyon yapma..

not:
    bu konuda kilitlenirse polemiği de çok garip olmuş,
    sabahtan beri 2.elle ilgili açılan ilan dışındaki 5. topic filan bu ve bu da kilitlenicek pek tabi

ekleme:
    ayrıca ne adminler ne de modlar buradaki emekleri ve çalışmaları için para almıyorlar bilmiyorsanız öğrenin,
    biz de sizler gibi hobi olarak buradayız ve bu yüzden yazarken çizerken buna göre hareket edin,
    hiç bir ama hiç bir maddi çıkarı olmadığı halde uğraşan çalışan çabalayan insanlara dil uzatmaktan vazgeçin,
    her gün bir sürü pm geliyor şunum şöle bunum böyle diye,
    en kompleksinden en basitine kadar ilgilenmeye çalışıyorum forumdestek e yazın demek yerine,
    tutup da ödül olarak böyle saçma sapan dil uzatmalara tahammülüm yok,
    lütfen biraz saygı, biraz da sevgi, lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMiSeR -- 10 Ocak 2007; 1:08:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.