Şimdi Ara

Kuradan ManU çıkmasını İsteyenler [Totem]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerek yakında olası bir Td değişikliği olabilecek bir takım, gerekse çok berbat bir sezon da olmaları nedeniyle en makul takım onlar
    Görüyorum PSG'ler Dortmund'lar ATM'ler havada uçuşuyor. Biraz kendinize gelin çok yüksekten uçmayın!
    Allah'ın izni Peygamberin kavliyle ManU'yu istiyoruz
    Totem direğimizide bu vesileyle dikiyorum

Kuradan ManU çıkmasını İsteyenler [Totem]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O değilde nereden nereye arkadaş koca MANU en çok istediğimiz takım oldu
  • Beyler Chelsea'ciler varsa benim gibi başka başlıkla kontra yapmayı öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noseyparker

Beyler Chelsea'ciler varsa benim gibi başka başlıkla kontra yapmayı öneriyorum.

Oooo
    Kapışıyoruz demek ki
    Allah'ım ne hallere geldik Chelsea'yle ManU'yu kapıştırıyoruz

• deplasmanda akıllıca oynarsak arenada işi bitiririz hazır onları kaybetmiş biz bulmuşken ruhu
  • Juve maçlarındaki gibi akıllı oynarsak Manu'yu elemememiz için hiçbir sebep yok.
  • ben de manu istiyorum ama leverkusen deplasmanı gibi gelir 5 tane atarsa dagıtırım buraları...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU GRUPTAN RAHAT ÇIKARIZ BEYLER
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • toteme destek
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahm

ben de manu istiyorum ama leverkusen deplasmanı gibi gelir 5 tane atarsa dagıtırım buraları...

Barça'dan 10 yemekten iyidir

• Atem totem ben seni hadi bakalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noseyparker

Beyler Chelsea'ciler varsa benim gibi başka başlıkla kontra yapmayı öneriyorum.

+1

Ayrıca A.Madrid'de fena olmaz
  • Manchester ligte ne kadar kötü ve zor maç kazanır hale gelse de şampiyonlar liginde beni korkutuyor açıkcası. şampiyonlar ligini daha iyi götürüyorlar. en çok psg gelmesini isterim karşı takımlar arasından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chelsea'nin gelmesini istiyorum.
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    Yok yok A.Madrid çok kompakt, sert bir takım. Ayrıca duran toplarda çok etkililer bunu unutuyoruz. Duran toplardan her maç gol buluyorlar. Biz buna dur diyemeyiz.

Chelsea çok dengesiz takım. Oynadığı her takımdan gol yiyebilecek bir savunma hattına sahip. Bu özelliği bize deplasmanda sürpriz skor getirebilir.

Ayrıca Chelsea Manu kadar eksik değil bu yorumları yaparken. Manu'da Carrick dönecek + rekor bir transfer ücreti ödeyecekler gibi gözüküyor.

Bunun ışığında bir daha düşünün derim beyler.
  • Yanlis sularda yuzuyorsunuz arkadaslar.

Buyuk takimlar islerin kotu gitmesi durumunda buyuk takim reaksiyonu gosterir. Man U eslesmesini istemem Galatasaray adina. Psg ne kadar para basarsa bassin en uygun rakip su an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allaaaaah ben demiştim küçük şehirler daha avantajlı diye "yarın 9 da almaya gelebilirsin" dedi teknosa (rize)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Allaaaaah ben demiştim küçük şehirler daha avantajlı diye "yarın 9 da almaya gelebilirsin" dedi teknosa (rize)

heyecandan buraya yazdım pardon

• manu yu cok istiyorum ama içinden bi ses psg cıkıcak diyor,hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Didier Drogba1212

quote:

Orijinalden alıntı: lahm

ben de manu istiyorum ama leverkusen deplasmanı gibi gelir 5 tane atarsa dagıtırım buraları...

Barça'dan 10 yemekten iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

Yanlis sularda yuzuyorsunuz arkadaslar.

Buyuk takimlar islerin kotu gitmesi durumunda buyuk takim reaksiyonu gosterir. Man U eslesmesini istemem Galatasaray adina. Psg ne kadar para basarsa bassin en uygun rakip su an.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.