Şimdi Ara

Kur Hatası : ayrtovd2.sys bulunamadı. ACİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kur Hatası : ayrtovd2.sys bulunamadı. Sorunumun acil çözülmesi gerek lütfen yardım edin..

• farklı bir kurulum cd ile denedin mi?
  • Cdyi Değiştir Dostum
  • 2 cd ilede yaptı bunu. Şimdi kurdum ama bir sürü eksik var. En basitinden paint yok. Kullanıcı oturum değiştirme kapalı.
  • %80 eminim cd de birşey yok, %20 si pek anlamadığımdan ama en az 80 90 kez krulum geçmişim var ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum, iki cd ilede daha önceden kurulum yaptım çünkü, çizik felanda yok. Acaba dosyaları cdden aktarma gibi bir imkan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedavalik -- 28 Ekim 2009; 18:24:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedavalik

%80 eminim cd de birşey yok, %20 si pek anlamadığımdan ama en az 80 90 kez krulum geçmişim var ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum, iki cd ilede daha önceden kurulum yaptım çünkü, çizik felanda yok. Acaba dosyaları cdden aktarma gibi bir imkan varmı?

Arkadaşım Sisteme Sisteme değişir bazı sistemler sp2 ister..
    sp3 kurarsan hata verir senin durumun gibi
  • kardeş cd belki bozuk olmayabilir ama yazdırdığın iso dosyası bozuksa cd ne yapsın.farklı bir yerden temin et.farklı cd lerin aynı yerde aynı hata vermesinin sebebi büyük ihtimalle budur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başlat > çalıştır > cmd
    sfc /scannow yazıp entera basın ve bekleyin.
    eksik sistem dosyalarını kontrol ediyor ve cdden kopyalıyor. daha önce bir kez kullandım işe yaramıştı fakat registry kaydı giriyor mu bilmiyorum bazı işlemlerin yine yarım kalabilir (kullanıcı oturum değiştirme gibi).

edit: sistemi kurduğunuz cdyi takıp işlemi başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcuk Igci -- 29 Ekim 2009; 12:59:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.