Şimdi Ara

Kupon satın almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler biraz borca girdim bazı şeyler duymuştum internetten kupon alıyor millet bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ve önerebileceğiniz birisi var mı ? anlamıyorum bu işlerden şimdi gidip dolandırılmıyım

• Sakın gidipte sağdan soldan yok +50 oranlı kupon falan satın alayım deme.Demek ki bu işlerde tecrübesizsin çünkü aksi olsa böyle bir şeyin olmayacağını bilirsin.Şöyle düşün en basitinden adamda +50 oranlı kupon olsa ona 100 lira bassa 5.000 TL eder.Adam senin vereceğin 50-100 TL'yi ne yapsın ? Çok var kendi arkadaşlarım dahil dolandırılan SAKIN AMA SAKIN ÜCRET KARŞILIĞI KİMSEDEN KUPON ALMAYIN !
  • Sena Demir isimli birinin maçlarına bakıyordum da tutmuş kuponları gösteriyor barkod veriyor kontrol edin filan diyor şu oran olarak 100-200 oran dedi bana kafam karıştı
  • Bunu tanıyan yok mu ?.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan onlar hepsi dolandırıcı.
    PM atarsan akşama doğru sana 2 kupon hazırlar veririm. %80 tutacak maçlar var.Para ile kupon satanları engelle geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 1 Nisan 2016; 8:54:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorWatson

Sena Demir isimli birinin maçlarına bakıyordum da tutmuş kuponları gösteriyor barkod veriyor kontrol edin filan diyor şu oran olarak 100-200 oran dedi bana kafam karıştı

Hepsi yalan dolan arkadaşım o işler öyle göründüğü gibi değil adam sana tutmuş bir eski kupon barkodu veriyor , marketlerde verilen fişlerin iddaa fişi gibi olanlarından alıp yazıdan çıktı alıyorlar birebir aynı şekilde basıyorlar yani insanların gözünü boyuyorlar kanmayın .

Arkadaşımın dayısı yapıyordu bu işi :))
  • Kupon var 20 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık yalan yazmaya bile üşeniyorum.inanan bunlara kanan çok.bildiğin dolandırıcılık deli gibi kazanıyorlar.ben tutturamıyorum bi 100 lirada bunlara gitsin belki tutar mantığında millet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.