Şimdi Ara

Kupon biriktiriyordum gazete almayı unuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar hürriyet gazetesinde kupon biriktiriyordum bugün almayı unuttum akşam 5 de aklıma geldi aradım ama bulamadım yapılabilecek bişe varmı?

• Yarin git bugünün gezetesini atmayan birini bulup ondan iste.
    Eşit:Kahvelerde vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Berkehan -- 9 Eylül 2014; 23:49:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden kuponlar bittikten sonra 1 hafta yedek kupon diye devam ederlerdi gazetede vermeye, böyle unutulan günleri yamamak için. Hala yapıyorlar mı bilmiyorum.
  • Çekilişe katılmak istiyorum

• Aynı gazeteden 39 tane alsanda kabul ederler her gün 1 tane 39 gün alsanda. Dağıtılacağı zamana kadar bi gün 2 gazete alırsın
  • All Men Must Die kullanıcısına yanıt
    eminmisiniz boşuna para vermeyelim hürriyete @All Men Must Die
  • Sudoku cihazı almıştım yaysat bayisinden adam kuponları bile saymamıstı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yener44

eminmisiniz boşuna para vermeyelim hürriyete @All Men Must Die

Siz bilirsiniz. Önemli olan kupon sayısı tarih sırası değil. Yinede siz bildiğinizi yapın eğer kabul etmezlerse suçlu ben olmak istemem.
  • Hediye neydi ki ?

• Hiçbişe olmaz, lisedeyken arkadaşla beraber kitap seti için kupon biriktirioduk, ben yarıda bıraktım, o hepsini topladı verdi aldı. Baktık adam hiç bakmadı kuponlara direk zımbaladı attı kutuya :D Sonra ben de verdim benim eksik kuponları aldım kitap setimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GorThaurS kullanıcısına yanıt
    national geography nin sihrin ve zekanın sırrı diyw belgesel 10 dvd 1 kitap @GorThaurS
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    vuu çok iyi @s.uzun
  • Kupon almaya devam et. Mesela 20 kuponsa 20 kupon bitince gazete 1 hafta yedek kupon dağıtır. Onun yerine koyabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yener44

merhaba arkadaşlar hürriyet gazetesinde kupon biriktiriyordum bugün almayı unuttum akşam 5 de aklıma geldi aradım ama bulamadım yapılabilecek bişe varmı?

Yedek kupon isi kaldimi bilmiyorum ama en son bi 3 yil once vardi varsa onlarla telafi edersin

• Dostum bende senelerce kupon biriktirip neredeyse tüm N.G Belgesellerini süpürdüm piyasadan.

Kuponları genelde sıralı olarak alın diyorlar fakat kimse oturupta onu tek tek 1-2-3-4 diye takip etmiyor.

Bir arkadaş 1 günde 39 gazete alsan da olur demiş ama ondan emin değilim fakat yarın 2 gazete alıp eksiğini rahatça kapatabilirsin.
    Ve ayrıyetten 39 kupondan sonra yedek1-yedek2 adı altında 10a yakın kupon çıkıyor.

Herhangi bir sorun olmaz.

Bu arada şu Sihir ve Zeka oyunlarını mı biriktiriyorsun? Ben ona başlamayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.