Şimdi Ara

Küpe taktırdım yeri sizce kötü mü? (ss'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 5 gün önce kulağımı deldirdim ve dün ilaçlı küpeyi çıkarıp halka küpe taktım, fakat sanki delinen yer pek iyi değil gibi geldi bana, ilk günde farketmiştim bunu gidip tekrar deldirecektim ama kapanmıştı neyse, birde küpe kulak mememe yapışık duruyor nerdeyse, acaba biraz şiş diye mi öyle bilemedim, yeri sizce iyi mi? Olmazsa yeniden deldiricem fakat hemen de deldirilmez heralde daha şiş gibi orası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 10 Ekim 2014; 18:51:40 >

• Kardeş küpe paris saç şırnak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilık

• Üstten delmiiler biraz yada kulağın şişmiş ve hiç yakışmamış küpe

• quote:

Orijinalden alıntı: 19Göztepe25

Kardeş küpe paris saç şırnak

Saçım çok dağınık yıkamam gerek
  • havalarda ılıdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppleCeo

Üstten delmiiler biraz yada kulağın şişmiş ve hiç yakışmamış küpe

Kulak memem biraz şiş gibi ve bana da üstte gibi geliyor deliğin yeri :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 10 Ekim 2014; 18:28:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım güzel mi? SS’Lİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kör birinemi deldirdin kardeşim bu ne hal sakin çıkma sokağa

• Kulak memen çok güzel
  • o kiloya küpe gitmez
  • Usten delmis hocam seninkini. Benmkini de boyle delmisti o yuzden mecbur tasli kupe takiyorum. Halka olmaz bu deligi halkanin kulak memesiyle yapismamasi gerekir. Ya buyuk halka takcan onlarda pek iyi durmuyo ya da tasli veya nokta takcaksin. Ilerde illa halka takcam diyosan onun altindan bir tane daha deldirceksin mecbur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Privyet

Kör birinemi deldirdin kardeşim bu ne hal sakin çıkma sokağa

Hocam bunu çıkarıp yeniden deldiricem ama şuan sanki biraz kulak memem şiş gibi, yeniden deldirmek sıkıntı çıkarabilir diye korkuyorum, deldirdiğim kişi kalemle işaretleyecekti gerek yok direk normal del dedim niye öyle bi salaklık ettim ben de bilmiyorum.
  • @hiromen3 Kulak memesini mi kastettin? :D Şiş orası şuan.

@Robb_Stark Nokta küpeler pek hoşuma gitmiyor, ilaçlı küpeyi bile 4. gün çıkardım çok bekleyemeyip. Şimdi ben bunu çıkarıp yeni deldirebilirmiyim acaba sorun olurmu? Kulak memem şiş sanırım ve sorun çıkar diye korkuyorum iltihap vs.
  • Kupe deligi biraz daha yuzune yakin tarafta olmaliydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim küpe takıyorum ilk deldirdiğimde delik kapandı gidip tekrar deldirdim. İlk olarak büyük ihtimal bu deliğin kapanmasını beklemek zorundasın çünkü adam ayarlayamazsa iki delik birleşir ..

Küpe çok yukarıda duruyor kulak öyle çok şişmez sadece küpeyi takıp çıkarırken iltihap gibi minik bir sıvı görürsün.
    Küpeyi çıkart takma sakın yeni delindiği için 5-6 güne kapanıyor hepsi olmasada arkası kapanıyor sende gidip tekrar deldirirsin. bu sefer kalemle işaretlettir.
  • Beistrich kullanıcısına yanıt
    5 gun olmus daha vakit gecirmeden deldir bence. Digeri zamanla kapanir zaten ama kucuk nokta seklinde izi kalir. Benimde suanki aklim olsa yenisini deldirip digerinin kapanmasini beklerdim ama 2 ay gecti cok gec artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

5 gun olmus daha vakit gecirmeden deldir bence. Digeri zamanla kapanir zaten ama kucuk nokta seklinde izi kalir. Benimde suanki aklim olsa yenisini deldirip digerinin kapanmasini beklerdim ama 2 ay gecti cok gec artik

Şuankini çıkarıp hemen yeniyi deldirmem sorun olmaz değil mi? Gidip deldiricem şimdi yenisini bunu çıkarıp.
  • Küpün suçu neydi

• Sence güzel mi mübarek. Birşey olmuşta metal girmiş oraya gibi duruyor.
  • Beistrich kullanıcısına yanıt
    Sorun olcagini sanmiyorum. Ama kupeciye derdiniiyi anlat yakin delmesin digeriyle birlesebilir delikler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.