Şimdi Ara

Küpe Çeşitleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle kalın halka ince halka ya da taşlı tarzı olmayan farklı küpeler var tam nasıl olduğunu da bilmiyorum ama böyle yeşil renk mesela odun gibi bir şey tam anlatamıyorum ama görmüş olanlar bilir mutlaka nedir onun adı

• bi cevap verin arkadaş bu nedir ya
  • Tunnel'dan mı bahsediyorsun?
    Tek aşamada yapılmıyor bu. Çift kulak 2x3(1kıkırdak) var bende. Üniversiteye geçeyim. Delikleri iptal edip tunnel kasabilirim. Son senem. Mahkeme sonucu olumlu gelir de kalmazsam.
     Küpe Çeşitleri ?

Küpe Çeşitleri ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 20 Eylül 2011; 22:46:24 >

• Hayır hocam ya tunneldan bahsetmiyorum hatta tersten takıyorsun küpeyi ya böyle saçma sapan şekillerde c harfine benzeyen var s harfine benzeyen var. bu arada tunnel falan hiç gerek yok bence
  • Anladım hacı. Tribal küpeler. Onlar genelde vidalı oluyor. Yani iki parça, döndürerek takıyorsun. Boynuz şeklinde siyah falan oluyorlar. Ortası normal ince küpe gibi çelik, gümüş vs. çubuk.
    Mesela bu değil mi bahsettiğin?
     Küpe Çeşitleri ?

Bu site bayağı yardımcı olur:

http://www.tropic-concept.com/US-organic-earrings-bone-horn-wood-coconut-shell.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 20 Eylül 2011; 23:04:05 >

• hah evet ya tribal küpe sağolasın :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.