Şimdi Ara

Künefem.Net ve BIM Künefe Konusu Hakkında Açıklama BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç gündür üzücü olaylar yaşıyoruz. Ve kimseden herhangi bir açıklama gelmiyor.
    Özel mesaj , forumdaki mesajlar ve mail ile bir çok kişiden hakaret ve yalan düzeyinde mesajlar alıyorum.
    Ve bu yalan yalnış bilgilere insanlar inanıyor. Firmamıza ve şahsıma zarar vermeye başladı.

Sayın Donanım Haber Forum Yöneticilerine Sesleniyorum;

Lütfen bu bölümde herkesin görebileceği bir açıklama yapınız ve gerekirse 1 ay sabitlensin kalsın konu bir yerde.

BENİM BIMDEKİ KÜNEFE KONUSU İLE İLGİLİ HİÇBİR ALAKAM YOKTUR.
    MESAJLARIN, KONULARIN SİLİNMESİ İLE İLGİLİ HİÇBİR ALAKAM YOKTUR.

Ben KUNEFEM.NET' in işletmeciliğini yapıyorum ve herkes gibi diğer firmalarada saygı gösteriyorum.
    Aynı saygıyıda sizlerden bekliyorum.

Bu dediklerimin aksini hala iddaa eden kişiler varsa, hepsinden ispat bekliyorum.
    Yoksa burada yapılan hakaretlerin hepsini saklıyorum ve delil olarak mahkemede kullanacağım.

Saygılarımla.
    Okan KAYA
    Kunefem.Net

Not: Lütfen DH yetkilileri Haricinde Kimse Yorum Yazmasın. Konu Siliniyor Yoksa.

• Bu mesajı okuyan 150 kişinin arasında 1 tane DH yöneticisi yokmudur acaba.
    Lütfen sizden kanıtlarla birlikte bir açıklama bekliyorum.

Saygılarımla.
  • Sayın Modaratör ve Administrator arkadaşlar,

Hem müşterilerimiz, Hem forumdaki ziyaretçiler hemde BEN sizlerden bir açıklama bekliyorum. 3 saat olmasına rağmen ne mail nede pm olarak bi yetkili dönüş yapmadı hala.

Bu olay bizlere zarar veriyor.

Şuan olay muallakta kalmış durumda kimse bir açıklama yapmıyor. Ama hepsinin log kayıtları inşallah sizde mevcuttur ve herkese bilgilendirici bir açıklama
    yapacaksınızdır.

Saygılarımla.
    Okan KAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okahn -- 1 Eylül 2009; 13:47:03 >
  • Ben Okan bey ile alışveriş yapmış ve çok memnun kalmış birisi olarak, onun ürünlerini, kalitesini, tadını, fiyatını çok çok nadir işletmenin geçebileceğini düşünüyorum, hatta belki de Türkiye'de yok. Herkese de tavsiye ediyorum.
  • Not: Lütfen DH yetkilileri Haricinde Kimse Yorum Yazmasın. Konu Siliniyor Yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okahn -- 1 Eylül 2009; 13:50:50 >
  • Konunun sizinle alakası yoktur. Sizin Bim konusuyla ilgili herhangi bir şikayetinizi yada mesajınızı görmedik. Zaten konu şuan açık durumda. Üyelerin iddaa edip ispat edemedikleri gibi bir durum olsaydı o konu şuan olmazdı zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.