Şimdi Ara

Kumru Yavrusu 2 günlük (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
26.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

bilinen saksı işte çiçekli böcekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıpıdık_Öldürmeli! -- 17 Mayıs 2012; 15:39:05 >
  • beyler benim pencerede de şuan kumru var 1 tane 3-4 haftalık tüyleri baya çıktı kahverengi tüylü.Bizim mutfagın camına kurdular yuvayı ben camı açtım hava alsın diye annesi o anda korkup kaçtı,şuan yavru tek başına duruyor baya tüylü üşümüyor gibi ama ben pirpirikli bir insanım.Sizce sabaha kadar bekleyip içeriye alayım mı ? Sabah belki annesi gelip oturur diye sabaha almayı düşünüyorum içeriye,bu durumla karşılaşan oldu mu daha önce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 16 Şubat 2013; 4:24:29 >
  • Sıklıkla ve az olmak üzere buğday vermen lazım. Ez buğdayı ağzına at. 2-3 tane ver su ile destekle. Yutağı yoktur onun daha. Günde 7-8 kere filan besle. Çok sıcak tut. Bizimde balkonda vardı. Baktım bayağı içeri alıp. Sonra uçtu gitti.
  • umarım yaşar dostum senin gibi insanlara ihtiyaç var.
  • Zamanında Kumrular cam önüne defalarca yuva yaptılar sonra terk ettiler falan çok uğraştım yavruları kurtarmak için ama bir süre sonra öldüler.
    Umarım sen başarılı olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Zamanında Kumrular cam önüne defalarca yuva yaptılar sonra terk ettiler falan çok uğraştım yavruları kurtarmak için ama bir süre sonra öldüler.
    Umarım sen başarılı olursun.

quote:

Orijinalden alıntı: Rétribution

umarım yaşar dostum senin gibi insanlara ihtiyaç var.

quote:

Orijinalden alıntı: BrainGeR

Sıklıkla ve az olmak üzere buğday vermen lazım. Ez buğdayı ağzına at. 2-3 tane ver su ile destekle. Yutağı yoktur onun daha. Günde 7-8 kere filan besle. Çok sıcak tut. Bizimde balkonda vardı. Baktım bayağı içeri alıp. Sonra uçtu gitti.

Beyler çok sağolun bu arada yeni konu açtım oraya önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_71763136/tm.htm

• arkadaşlar benım penceredede var 2 tane yavru, annelerı 2 gundur görunmuyordu, arada 1 kumru gelıyor fakat hemen gerı gıdıyor,şuan yağmur yagıyor kumruların ustunu geç olsada kapattım fakat ıslandılar, ne yapıyım ? ıçerı alıp bakılabılır mı ? genelde ölüyorlarmış ınsan elınde, hıç buyutebılen varmı ?

ortalama 1 serçe buyuklugunde tuglenmışler
  • ulen benimde başıma geldi ya, balkonda 2 tane yavrucak kaldı öyle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.