Bildirim
Kumru Yavrusu 2 günlük (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
beyler benim pencerede de şuan kumru var 1 tane 3-4 haftalık tüyleri baya çıktı kahverengi tüylü.Bizim mutfagın camına kurdular yuvayı ben camı açtım hava alsın diye annesi o anda korkup kaçtı,şuan yavru tek başına duruyor baya tüylü üşümüyor gibi ama ben pirpirikli bir insanım.Sizce sabaha kadar bekleyip içeriye alayım mı ? Sabah belki annesi gelip oturur diye sabaha almayı düşünüyorum içeriye,bu durumla karşılaşan oldu mu daha önce ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 16 Şubat 2013; 4:24:29 > -
Sıklıkla ve az olmak üzere buğday vermen lazım. Ez buğdayı ağzına at. 2-3 tane ver su ile destekle. Yutağı yoktur onun daha. Günde 7-8 kere filan besle. Çok sıcak tut. Bizimde balkonda vardı. Baktım bayağı içeri alıp. Sonra uçtu gitti. -
umarım yaşar dostum senin gibi insanlara ihtiyaç var. -
Zamanında Kumrular cam önüne defalarca yuva yaptılar sonra terk ettiler falan çok uğraştım yavruları kurtarmak için ama bir süre sonra öldüler.
Umarım sen başarılı olursun. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: XperiaTM
Zamanında Kumrular cam önüne defalarca yuva yaptılar sonra terk ettiler falan çok uğraştım yavruları kurtarmak için ama bir süre sonra öldüler.
Umarım sen başarılı olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: Rétribution
umarım yaşar dostum senin gibi insanlara ihtiyaç var.
quote:
Orijinalden alıntı: BrainGeR
Sıklıkla ve az olmak üzere buğday vermen lazım. Ez buğdayı ağzına at. 2-3 tane ver su ile destekle. Yutağı yoktur onun daha. Günde 7-8 kere filan besle. Çok sıcak tut. Bizimde balkonda vardı. Baktım bayağı içeri alıp. Sonra uçtu gitti.
Beyler çok sağolun bu arada yeni konu açtım oraya önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim.
http://forum.donanimhaber.com/m_71763136/tm.htm
-
arkadaşlar benım penceredede var 2 tane yavru, annelerı 2 gundur görunmuyordu, arada 1 kumru gelıyor fakat hemen gerı gıdıyor,şuan yağmur yagıyor kumruların ustunu geç olsada kapattım fakat ıslandılar, ne yapıyım ? ıçerı alıp bakılabılır mı ? genelde ölüyorlarmış ınsan elınde, hıç buyutebılen varmı ?
ortalama 1 serçe buyuklugunde tuglenmışler -
ulen benimde başıma geldi ya, balkonda 2 tane yavrucak kaldı öyle
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X