Şimdi Ara

Kumru kuluçka süresi - yuvayı terk etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
13.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar apartmanın girişine kumru yuva yapmıştı. 2 tanede yumurta bıraktı.
    Her gün geçerken kumruyu görüyordum kuluçkaya yatıyordu.
    Geçen gün küçük çocuklar yuvaya taş falan atıyorlardı kumruyu kaçırmışlar, yüksekte olduğu içinde yumurtalara dokunamamışlar.

Şimdi takip ettim de 3 gündür kumruyu göremiyorum, yumurtalarda orada öylece duruyor.
    Galiba kumru korktu ve yuvayı terk etti.
    Acaba ben o yumurtaları alsam evin içinde uygun bir ısı ortamı yaratsam ampül, pamuk, battaniye falan...

1- Yavru çıkma ihtimali var mı?
    2- Anne kumrunun, 3 gün kuluçkaya yatmaması yumurtanın bozulmasına neden olmuş mudur?

Kuluçka ile ilgili ısı ortamı nasıl olmalı tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirlerse, bu işin oluru varsa yumurtaları eve getireceğim.

• konuyu hortlatmış olacağım ama benzer bi olayda benim başıma geldi

odamın penceresine kumrular yuva yapmıştı, bu gün sabah yumurta bıraktığını farkettim, tabi o sırada annesi beni görüp kaçtı.
    gün içerisinde yanına bulgur bırakmak için camı açtığımda tekrar korkup kaçtı ve birdahada annesini görmedim hiç, 5-6 saattir yumurta öylece duruyor dışarıda , eve alıp kurtarma ihtimalim varmıdır arkadaşlar yoksa bozulmuşmudur yumurta ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.