Şimdi Ara

Kumo Desu ga, Nani ka? (So I'm a Spider, So What?) Eğlenceli Bir İsekai

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenciler, sınıfta benzeri görülmemiş bir felaket yaşanıp herkesi öldürene kadar barışçıl bir şekilde günlük etkinliklerine devam ediyorken, hayat lisede olabileceği kadar normal gitmekteydi. Bir mucize gibi görünen olayın eşliğinde bir avuç öğrenci, başka bir dünyaya reenkarne olarak soylular, prensler ve prestijli geçmişe sahip başka insanlar şeklinde doğacak kadar şanslı çıkarlar.

Ancak aralarında bir kız o kadar şanslı değildir. Çok zayıf türden bir örümcek olarak yeniden doğduğundan, içine doğduğu hayatın çetin şartlarını iliklerine kadar tecrübe eder. Buna rağmen, hayatını tehlikeye atan sayısız tehdide karşı hayatta kalmak için mücadele etmelidir. Yeni dünyasının RPG'ye benzer bir sisteme sahip olduğunu keşfederek, hem seviye atlama hem de kendini gelişmek için diğer canlıları avlayıp yenmek üzere elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır. Yavaş yavaş güçlendikçe, çabalarının bir gün ödüllendirileceğini ve daha iyi bir yaşama kavuşacağını umut eder.

MyAnimelist LINK

Millepensee LINK

Yayın: TV

Bölüm: 24

Yayın: Ocak 8, 2021 to Haziran 25, 2021

Yapımcı:   Kadokawa

Stüdyo: Millepensee

Kaynak: Light novel

Tür: ActionAdventureMysteryComedyMagicFantasy

Süre: 23 dakika

Grup: PG-13 - 13 ve üstü

Kumo Desu ga, Nani ka? (So I'm a Spider, So What?) Eğlenceli Bir İsekai

Haziran sonunda bitiyor ve an itibariyle 22 bölüm kadar çıkmıştır. Aksiyonun son raddesinde oldukları için seri bitince izlemeniz tavsiye edilir.

izlediğim isekai'ler arasında oldukça hoş bir tarzı var. Devasa meme, cinsellik, aşk meşk olgularına sığınmadan da güzelce işlenen bir yapım.

Romanı üzerinden aşağılayıcı ve toksik yorumlar, karşılaştırmalar yapmamanızı rica edeğim. Beğenmediğiniz yerleri nedenleri ile belirtirseniz

daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 14 Haziran 2021; 2:19:1 >

• MangaDex'te mangasını okuyordum. Animesi olduğunu yeni öğrendim. Finalde vermiş, listeme ekleyeyim.

• Bu yazarlar ne zaman anlayacak daha 2. bölümden tanımadığımız ve umursadığımız onlarca karaktere exposition yapıyor gereksiz yahu umursamadığın karakteri tanıtsan ne olur 10 saniye sonra unutursun ilk defa gördüğün karakterlere bu kadar narrative bilgi vermenin bir anlamı yok ve tamamen saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 7 Temmuz 2021; 3:49:52 >
  • İzlerken sıkıldığım animelerden birisi oldu. Eğer hafta hafta izlemeseydim 3. bölümde falan bırakırdım herhalde. Beğenmeme sebebim ana karakterin 20 bölüm boyunca boş boş canavar öldürmesi. Başka bir olay yok animede.

• Bir ara çok eğlenceli gitti ama sonunu sıkıcı bağladılar. Ard arda izlerseniz kendini izletiyor ama ara verince dönüş bile yapmayabilirsiniz.

Bir de mangadex'e güvenerek bir bookmark doldurmuştum ve site geçtiğimiz aylardı patladı ve yeniden inşa ettiler ancak sitenin hiç tadı kalmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PROJECT I.GI. I'm Going In 2...
    22 yıl önce açıldı
    I'm Jack's Wasted Life.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.