Şimdi Ara

Kumho Ecowing Kh27 - Lastik Değerlendirmem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaslar. 2010 uretimi olan bridgestone lastiklerimi az soluklaninca degistirdim. Cok arastirdim. Kullanici yorumlarina baktim. Sonuc olarak kumhoda karar kildim.

Ab etiket degerleri acisindanda pahali lastiklerden geri kalir yani yok.

Etiket degerleri

Muhim olan tabiki pratikte ne kadar iyi oldugu.

Lastikleri takinca:

Bariz yol sesi azaldi. Fakat japon arabalarinin yalitimi zayiftir biraz. Ne yapsan illaki aliyor asfalt sesini. Bozuk yoldaki herzaman aldigim sesi alamadim.

Darbe emisi guzel. Eski lastikle takir tukur giderdik. Simdi yumusaklasti.

Arada zorluyordum eskisini. Cok ekstra birsey tapmadikca kayma yapmiyordu. Bu lastigi gorecegiz zamanla. Ama hissiyat olarak arabanin yola tutundugunu gercekten hissediyorsunuz.

4 adet lastige 560 lira para verdim. 8 taksit. Kesinlikle deger. Tavsiye ederim. Illa marka alirim derseniz tercih sizin. Isme para vermeyin bence.

Ha bunuda belirteyim. Karsilastirdigim lastikler 5 yillikti. Illaki fark olur yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kumho yumuşacık lastıktır. Ya Mıchelın ekonomik bırsey arıyorsan Kumho Falken ustune tanımam Yok Good Year eagle falan hıkaye
  • ben de dün aynı lastikten aldım. n11 indirimim vardı, 4 tanesi 400 liraya geldi. Tanesine 100 lira vermiş oldum. Lastikler geldiğinde değişim+balans +kurşunları +sibopları değiştirmeye 40 lira para verdim. İlk izlenimim lastik çok sessiz. ve gerçekten yumuşaklığını hissediyorum. Darbe emişi bence iyi. Bir kaç kere kızaklama denemesi de yaptım fiyat performansı çok iyi. Çin malı beni tedirgin ediyordu, nokian line ile arasında kaldım ancak çok fazla yol yaptığım için ( aylık ortalama 5.000 km ) bu lastiği tercih ettim. Lastik dayanıklılığı nedir bilmiyorum, ama kötü yollarda kullanmıyorum zaten, sürekli otobandayım. Kışın da bu lastikle devam edecem, bulunduğum bölgede kar ya da buzlanma olmuyor. Primacy 3 ve prmiacy hp , premium contac5 gibi lastikler de kullandım onlardan pek bi eksik yanını görmedim dünkü testlerimde. Tabi şunu da değerlendirmek lazım ilk etapta her lastik iyi, özellikle ilk aylarda . daha sonrasında sertleşir mi, deforme olur mu aşınır mı, ilerleyen zamanlarda belirtecem. Konu sahibi arkadaş yaklaşık 6 aydır kullanıyor son durum ne ??

Bi konuda arkadaşları bilgilendireyim lastiğin üstünde 2013 yazıyordu, firmayı aradım adam daha alo der demez bastım fırçayı , sizin yapacağınız işi bilmem ne gibisinden. Meğer o tarih bu lastiğin üretim yılı başlangıcymış resimde görünen kutu içinde hafta ve yıl olarak üretim tarihi var. alanlar bu hataya düşmesin. İlk 2 rakam üretim haftası, diğer 2 rakam üretim yılı. Resimle örneklendireyim.

• Aynı lastikten eski aracıma n11 üzerinden, ücretsiz takma hizmeti de veren bir yerden almıştım. Tanesi 100tl civarına gelmişti. İlk kullanımda etkisini çok iyi görürsünüz ama önemli olan uzun süreli performansı. Lassalar da ilk sene çok başarılı ama biraz eskiyince berbat oluyor. Bristone 4 sene kullanırsın ama lassa 3 sene zor.
  • Ben bu lastiği 20 bin km kullandım.ilk başlarda epey iyiydi,20 bin km sonra çok sık ABS devreye girmeye başladı.ıslak zeminde cok kullanışlı.yıl içerisinde uzun km yapanlar icin epey makul bi lastik.ama 5 sene boyunca iyi performans vereceğini düşünmüyorum.yine de fiyat cok cok makul.

• kullannlar son yorumları yaparlarsa sevinirim
  • eski lastikleri pert olana kadar kullandıysan her lastik iyi gelir,adi çin malı yerine petlas alın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serquat

kullannlar son yorumları yaparlarsa sevinirim

aldığımdan beri 12000 km gittim. şimdilik bi sorun yok. lastik 2 aylık felan

• Fazla yumuşak diye duymuştu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumho 185/60 R14 82H KH27 ECOWING lastiği 2 yıl önce almıştım. 3-4 aydan beri titreme yapıyordu. BU aralar çok artmıştı. Balanslarına baktırayım diye bu gün tanıdık usta arkadaşa gittim. Lastikler hatalı dedi darbe falan alsa 1-biri yada ikisi hatalı olur bunların hepsi hatalı dedi. Lastiğin dönüşünden belli zaten hatalı olduğu.
    lastikçi faturasına baktım şimdi bir hafta önce 2 yıl dolmuş garantiye falan da girdirmezler.

2 yılda 30bin km de Kumho 185/60 R14 82H KH27 ECOWING lastiğin işi bitti. Dört lastikte aynı sıkıntılı. Aslında 2 yıl bile gitmemiş oldu 6 aydan beri bir sıkıntı vardı ama vakit bulup baktıramamıştım.

Başka aynı sıkıntıyı yaşayan var mı acaba.
  • Kumhonun müşteri memnuniyeti sıfır aynı sorunla hatalı lastikle karşılaştım değiştirmediler üstüne bu lastikler böyle dediler bunu diyende Türkiye dispiritoru üstündağ lastik bayağı bi tartıştım yinede fayda yok belge bile vermediler lastikleri garantiye verdiğime dair yani iki kuruş fazla verin düzgün marka alın gidip gelme parasıda çabası musteri memnuniyeti yok adamlarda.

• hocam bu lastiklerden alıyorum haftasonu 195 55 15 fakat şuan sizin yorumunuzu okudukça inandın tereddüt ettim.. 130 lira lastiğin tanesi
  • jk21 kullanıcısına yanıt
    Ustam balon ya da herhangi kotu bir durum yok. Sorun denebilirse. Kalkista sanki biraz pati cekiyor hafiften. Artik ben mi fazla gaz veriyorum bilemiyorum. Gecen gun ana yola cikacaktim benzinlikten. Hizlica kalkayim dedim. Yemedi Araba oldugu yerde kaldi. Patinaja dusuyor bazen. Acil fren hakkinda fikrim yok. Cunku hic sert fren yapma geregi duymadim. Kayma falan yok. Yine alir miydin dersen alirdim. Fiyatina gore iyi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: serquat

kullannlar son yorumları yaparlarsa sevinirim

aldığımdan beri 12000 km gittim. şimdilik bi sorun yok. lastik 2 aylık felan

Lastik kullanali 1 yili geçti tavsiye etmiyom

@ufuk-34JD58 oldu mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.