Şimdi Ara

Küme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni 30 lv oldum golda düşmem için ilk 10 macta kacını kazanmam gerek ?
    not:konu yanlıs yerde olabilir dogru yere tasırsanız iyi olur.

• 9 winle belki atabilir
  • Win lose önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş bu kadar basitmi zannediyorsun ya bu işi. Al şu heroyu seni challenger yapsın mı desin burdaki adamlar. örnek veriyorum oynamayı bilmiyorsun farm bilmiyorsun map takip etmiyorsun al şu heroyu gold yapsın böyle birşeye sen inanabiliyormusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Arkadaş bu kadar basitmi zannediyorsun ya bu işi. Al şu heroyu seni challenger yapsın mı desin burdaki adamlar. örnek veriyorum oynamayı bilmiyorsun farm bilmiyorsun map takip etmiyorsun al şu heroyu gold yapsın böyle birşeye sen inanabiliyormusun.

kardeş sen balimi yedin manyakmısın ben sadece sordum kac mac kazanırsam golda düşerim diye hangi heroyla demedimki .anlamadım.
  • 10 kesin 9 belki
  • 9 win gold 5 10 win gold 4 8 win silver 1 diye gidiyor
  • GuKaMa kullanıcısına yanıt
    zor yani
  • Üzgünüm dostum. Nasıl olduysa ben onu hangi heroyla ilk 10 macta gold olabilirim okudum :) 7/10 silver 2 atıyor. 8/10 silver 1 atıyor. 9/10 gold 5 veya 4 atabilir.
  • win lose oranıda var bunun kardeşim w/l arasında lose 5 fazla o kadar Benim.
  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    Sağol :D
  • Tekrar kusura bakma biz sinir ve öfkeyle yanlış ve yersiz bir çıkış oldu.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaphart

9 win gold 5 10 win gold 4 8 win silver 1 diye gidiyor

Ben 7 winim silver 5 im Bari 4 olsaydı
  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    Önemli Değil Kardeşim Dikkatsizlikten Olmus . :D ben gidiyorum iyi aksamlar sana :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.