Sizce kumarhaneler turizm açısından açılmalı mı? Yoksa mafya-devlet ilişkisinin yeniden alevlenmemesi için yasaklanmalı mı?
gerek yok kumar yüzünden kaç aile hayatından oldu
Açılsın
quote:
Orijinalden alıntı: alvarez
Sizce kumarhaneler turizm açısından açılmalı mı? Yoksa mafya-devlet ilişkisinin yeniden alevlenmemesi için yasaklanmalı mı?
Açılmalı Diyorum . Gitmek Oynamak İsteyen Her türlü Yolunu Buluyor. En Azından Yasal ve Kontrol Edilebilir Olur . Başka Ülkeler Kazanacağına Bu Ülke Kazansın .
Türkiyede sakat iş.cahil çok insanlar var.kumara dayanamazlar...iddaa,sayısal loto yeterli.
İnsanlar ne isterlerse onu yaparlar özgür bir ülkede yaşıyoruz kumarhaneler tabiki serbest olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Exotica
quote:
Orijinalden alıntı: alvarez
Açılmalı Diyorum . Gitmek Oynamak İsteyen Her türlü Yolunu Buluyor. En Azından Yasal ve Kontrol Edilebilir Olur . Başka Ülkeler Kazanacağına Bu Ülke Kazansın .
zaten kontrol edilemediği için kapanmadı mı
Zaten Açılacağından Değil Mevcut İktidarda :)) O Kısmıyla da İlgili Bilgili Değilim Açıkçası. Düşüncem En Azından Ülke Zenginleri Ülke İçine Para Bırakır . Ayrıca Turizm Olarak Bakarsakta Bir İstanbul Çok Rahat Kaldırır Açılmasını.
Turizm sektörünü baltalayan o zaten.her şey dahil sistemi özellikle para harcayan turisti çekip yerine para harcamayan turisti getirmiş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme