Şimdi Ara

Kumar yüzünden ağlayan adam!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün şahit olduğum bir olayı anlatıcam sizlere.Dün gece babamın yanına çalışmaya gittim izmir bit pazarı girişinde büfede çalışıyo babam tost çiğ köfte tavuk meyve suyu filan işte.Neyse burası oteller sokağının girişinde hemen bilen bilir burası basmahane diye geçer her türlü hanenin bulunduğu yer kerhane,kumarhane,birhane filan işte.İş yerinin tam karşısında bi kumarhane var normalde kahvehanede işte adamlar kumar oynatıyo polisler filanda rüşvet karşılığı (her gelişlerinde 1 paket marlboro) göz yumuyorlar zaten sahibide eski başkomisermiş.Neyse burda normal masalarda kağıt okey oynanıyo 10 lira 20 lira üzerinden ama içerde özel zar odası var en ufak oynanan miktar 100 lira tabi böyle olunca orda oynayanlara yeme içme beleş.Neyse durum böyle olunca ordan oyunun ilk başlarında habire sipariş geliyo tabi oyun ilerledikçe adamlar sinir stres sipariş filan olmuyo ama o başlarda devamlı sipariş var bende habire götürüyorum işte masaya bakıyorum tomarlarca 100 lira var ortada hani ben diyim 5bin lira var ortada siz diyin 10bin o kadar fazla yani.Neyse adamlar oynuyo kazanan seviniyo kaybeden üzülüyo falan.Sabah 5de kapıya bi adam indi çömdü kapının oraya bi sigara yaktı sonra hüngür hüngür ağlamaya başladı zar odasındaki adamlardan biriydi bu adam artık ne kadar kaybettiyse akşam 11den sabah 5e kadar belli değil adam 5 dakika boyunca oturdu ağladı sonra kalkınca baktım milletten 20 lira istiyo taksi parası için tabi herkes yüz çeviriyo adama.Babam dedi nerdeyse her akşam biri böyle ağlar kimisi ağlamaz para ister taksi için.Neyse diyeceğim o ki kumar kadar lanet bir şey yok insanlar o kadar bağımlı oluyor ki ne kadar paraları varsa orda kaybediyorlar.Hani başta dedim ya 10-20 liraya oynuyorlar diye o okey masalarında bile Allah bilir ne kadar çok para kaybediyor insanlar sonuçta okey tek elde oynanan bir şey değil 10-20 derken onlarda bir gecede 400-500 kaybediyorlar yada şanslarına göre kazanıyorlar amma ve lakin o adam kazanınca sonraki gece gelip daha fazlasınıda kaybedebilir.Lafın kısası kumar 30-40 yaşındaki adamı hüngür hüngür ağlatırda o gece cebinde binlerce lirayla oraya girmiş olsada 20 lira için yalvartırda.

• İhbar etsenize polise 1ader adam emek harcamadan para kazanıyor senin baban götürdüğün yiyecek içecekle o adamın aldığı paranın 5te 1ini alıyor. Babana yazık değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustteki arkadas hakli ustelik ihbar etmeyip oradan siparis alinca sizde bu kumarin bir parcasi oluyorsunuz ve gelen paranin hayrini goremezsiniz sonucta haydan gelen huya gider

• Poker mi oynuyorlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: USA Online

İhbar etsenize polise 1ader adam emek harcamadan para kazanıyor senin baban götürdüğün yiyecek içecekle o adamın aldığı paranın 5te 1ini alıyor. Babana yazık değil mi?

Yav kardeş zaten polis orlarda dönen her şeyi biliyor.Anca asayiş baskın yaparsa yaparmış babamın dediğine göre ama ordada asayişe muhbirlik yapan adamlar vardır mutlaka başka konularda o yüzden yapılmıyordur yani babam orda daha önce 1 yıl çalıştı 3 sene önce filan şu andada 1 yıldır filan çalışıyor daha hiç baskın filan olmadı diyor.Ki adamların her tarafta adamları var baskın filan olursa alarma basıyolar hemen paralar filan saklanıyo sanki normal kahvede okey oynanıyomuş gibi yapıyolar.Ayrıca babana yazık değil mi kısmını anlamadım tam olarak.Sonuçta normalde fiyat neyse biz yine aynı fiyata satıyoruz ayrıca hiç yoktan fazladan ve devamlı müşteri demek oluyor orası.Gerçi oralar gece bile yeterince kalabalık tüm gece koşuşturmaktan ayaklarım şişti 15 masa 15ide full dolu ayrıca otellere sipariş kumarhaneye sipariş ne biliyim işte pavyondan filan her yana ben koşuşturdum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Kezahakeza

Poker mi oynuyorlar ?

Hayır bildiğin zar atıyor adamlar.Hani filmlerde olur ya hapishanede adamlar mahkumlar zar atar bildiğin onun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fokof

ustteki arkadas hakli ustelik ihbar etmeyip oradan siparis alinca sizde bu kumarin bir parcasi oluyorsunuz ve gelen paranin hayrini goremezsiniz sonucta haydan gelen huya gider

Dediğim gibi biz ihbar etsek bile değişen bir şey olmayacak çünkü adamlar bildiğin şebeke gibi ayrıca biz orda haram para yemiyoruz normal işimizi yapıyoruz orda kumar oynanmış veya oynanmamış sonuçta sipariş bu adam kumar oynasa bile karnı acıkır, susar.Zaten dediğim yerde doğru dürüst helalinden para kazanan adam yok ki o saatte sırf bu akşam 4 tane malum işi yapan kadınla tanıştım ve şunu söyliyim onlara karşı bakış açım değişti.Hani ben hepsini devamlı o konularla ilgili konuşuyorlar filan sanırdım ama öyle değil tanıştıklarımdan sadece 1 tanesinin çocuğu yoktu ama hepsinin o yola düşme sebebi aşık olup bi erkeğin peşine düşmüşler bi tanesinin kocası hapise girmiş çocuğuna bakabilmek için yapmış.Bir tanesi kadın daha gençken sevgilisi pazarlamış ordan başlamış,bir tanesi sevgilisinden hamile kalmış hamile kalınca adam bunu bırakmış oda çocuğu doğurduktan sonra beş parasız kalmış bu yola başvurmuş,bir tanesi ayrıldıktan sonra kendi kendine başlamış ki bu çocuğu olmayan ve aralarında en yaşlısıydı.Neyse çok uzattım dediğim gibi orda helalinden para kazanan adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez o saatlerde.Bir çay ocağı var bide bakkal var o kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.