Şimdi Ara

Kum torbası ve box eldiveni alacağım tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
18.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler tavsiyelerinizi bekliyorum toplam 100 lirayı aşmayacak bütçemin yettiği kadar alacağım şimdiden teşekkürler

kum torbası

^ eldiven ne düşünüyorsunuz 50 liraya kapatabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatersbehatin -- 30 Nisan 2012; 21:10:11 >

• nerde oturuyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzmanamelee

nerde oturuyorsun ?

balıkesir edremit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatersbehatin

quote:

Orijinalden alıntı: uzmanamelee

nerde oturuyorsun ?

balıkesir edremit

Alıntıları Göster
    banada bir tavsiye lazım.istanbulda oturuom.şöyle ucuz evde iş gorcek bişey lazım
  • Takip. Yanliz kum torbasini evde nereye asacaz la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

Takip. Yanliz kum torbasini evde nereye asacaz la
    odamıza tavana şu çengel şeklinde kalın vidalar var ismini bilmiyorum onlardan yerleştiricez oraya asıcaz
  • quote:

odamıza tavana şu çengel şeklinde kalın vidalar var ismini bilmiyorum onlardan yerleştiricez oraya asıcaz

Alıntıları Göster
    paran varsa , 2-3 yıl kullancam diyosan Everlast boks eldiveni derim 60-80 tl arası değişilr , ayrıca oraya linkini attığn kum torbası hiç bir işine yaramaz , bi vurduğunda odanun öbür tarafına uçar , hafif ve küçük . ayrıca bu iş evde olmaz . ben boksörüm . ilk eve alıcaktm bayağı kişiye danıştım , şuanda turnuvalara hazırlanıyorm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kum torbası tavsiye
    8 yıl önce açıldı
    Ağırlık eldiveni tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Activisions

paran varsa , 2-3 yıl kullancam diyosan Everlast boks eldiveni derim 60-80 tl arası değişilr , ayrıca oraya linkini attığn kum torbası hiç bir işine yaramaz , bi vurduğunda odanun öbür tarafına uçar , hafif ve küçük . ayrıca bu iş evde olmaz . ben boksörüm . ilk eve alıcaktm bayağı kişiye danıştım , şuanda turnuvalara hazırlanıyorm

Hocam bende alacağım alt katta geniş alan var kömürlük gibi ama kullanılmıyor buraya asmak için nasıl kum torbası tavsiye edersin bu arada 16 yaşındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: solbek11

quote:

Hocam bende alacağım alt katta geniş alan var kömürlük gibi ama kullanılmıyor buraya asmak için nasıl kum torbası tavsiye edersin bu arada 16 yaşındayım

Alıntıları Göster
    hocam bende şu var 120 almıştım şimdi 100 falan düşmüş alıyosan bikere al saglamını al boks torbasınıda o lınktekını alırsan vurdunmu uçar boks torbasıda var bende 90 liraya almıştım salondakı hocam çok begendi o fiyata iyi almışsın dedi torba uçmuyodu yanı hemen ama bu senın linktekine üflesem uçar liminitini genişlet biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

quote:

fakat eldivensiz sakın vurma , hatta sen hiç vurma , almadan önce ilk 2-3 hafta internetten vuruş tekniklerini öğren ve gölge boksu yap , örnek : kroşe , aparkat , sol direk sağ direk . kum torbası bilmeyenler için yarar değil zarardır , ayrıca yaşın daha küçük eldivensiz vurursan , bileklerin zedelenir ilerki yaşlarda sıkıntı çekersin. ilk başladığımda mustakil evdeydik bunu almıştım. sonradan eskidi tabi . taşındık felan everlast aldım 450 liralık . yaşına göre bu iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: AbruzziCK

hocam bende şu var 120 almıştım şimdi 100 falan düşmüş alıyosan bikere al saglamını al boks torbasınıda o lınktekını alırsan vurdunmu uçar boks torbasıda var bende 90 liraya almıştım salondakı hocam çok begendi o fiyata iyi almışsın dedi torba uçmuyodu yanı hemen ama bu senın linktekine üflesem uçar liminitini genişlet biraz

Alıntıları Göster
    Eldiven 14 onz büyük gelir.10-11 onzluklarına bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: solbek11

quote:

Alıntıları Göster
    Takip.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

quote:

fakat eldivensiz sakın vurma , hatta sen hiç vurma , almadan önce ilk 2-3 hafta internetten vuruş tekniklerini öğren ve gölge boksu yap , örnek : kroşe , aparkat , sol direk sağ direk . kum torbası bilmeyenler için yarar değil zarardır , ayrıca yaşın daha küçük eldivensiz vurursan , bileklerin zedelenir ilerki yaşlarda sıkıntı çekersin. ilk başladığımda mustakil evdeydik bunu almıştım. sonradan eskidi tabi . taşındık felan everlast aldım 450 liralık . yaşına göre bu iyi.

Alıntıları Göster
    @Activisions sana katılıyorum hocam bende boksorüm 2 yıllık maçlara hazırlanıyorum saglam birşey alsınkı yararını görsün ve çevrende bu işi yapan bir kaç abin varsa yardım al temel hareketleri yürüyüşleri göstersin esnemeden torbayı dövmeye çalşma türk delikanlısı öyle yapar ya :D benim abim 7 yıllık boksör birgün heveslendım onun sayesınde ögrendım aslında temel hareketleri boş bi mekanda gösterdi bana oraya kum torbası aldım astım eldiven aldım müzik sistemi falan kurdum hafta içi 4 gün idman varsa geriye kalan 3 günüde orda geçiriyoruz dedigim gibi ısınmadan ve temel egitim almadan ögrenmeden kafana göre çalışma

• quote:

@Activisions sana katılıyorum hocam bende boksorüm 2 yıllık maçlara hazırlanıyorum saglam birşey alsınkı yararını görsün ve çevrende bu işi yapan bir kaç abin varsa yardım al temel hareketleri yürüyüşleri göstersin esnemeden torbayı dövmeye çalşma türk delikanlısı öyle yapar ya :D benim abim 7 yıllık boksör birgün heveslendım onun sayesınde ögrendım aslında temel hareketleri boş bi mekanda gösterdi bana oraya kum torbası aldım astım eldiven aldım müzik sistemi falan kurdum hafta içi 4 gün idman varsa geriye kalan 3 günüde orda geçiriyoruz dedigim gibi ısınmadan ve temel egitim almadan ögrenmeden kafana göre çalışma

Kesinlikle

• quote:

quote:

Kesinlikle

Alıntıları Göster
    internetten video izliyerek temel bir kaç hareketi yapmaya çalışıyorum ilginiz için çok teşekkür ederim 100 liradan daha aşağıda bana yararlı olacak kum torbası var mı ? 17 yaşındayım çalışma yapmadan önce kaç dakika koşu yapıp taekwon-do da öğrendiğim esneme hareketlerini yapsam doğru yapmış olur muyum ? Boksa başlama konusunda en büyük engellerim gözlüklerim ve yağ oranımın yüksek olması bu yaz yağlardan kurtulmayı planlıyorum ama gözlerim 4-5 numara boks maçlarına gözlükle çıkamam tavsiyelerinize açığım

• quote:

internetten video izliyerek temel bir kaç hareketi yapmaya çalışıyorum ilginiz için çok teşekkür ederim 100 liradan daha aşağıda bana yararlı olacak kum torbası var mı ? 17 yaşındayım çalışma yapmadan önce kaç dakika koşu yapıp taekwon-do da öğrendiğim esneme hareketlerini yapsam doğru yapmış olur muyum ? Boksa başlama konusunda en büyük engellerim gözlüklerim ve yağ oranımın yüksek olması bu yaz yağlardan kurtulmayı planlıyorum ama gözlerim 4-5 numara boks maçlarına gözlükle çıkamam tavsiyelerinize açığım

Alıntıları Göster
    hocam ben sorularına cevap veriyim fazla kilonu verirsin ama düzenli şekilde evde yarım mekik tam mekik ve bel hareketleri yapman lazım esneme tabiki iyi olur ısınmadan hiç bi hareketi yapma derim bikeresinde ısınmadan 400 yarım mekık çekmiştim ve 1.5 hafta falan çekemedım ondan sonra bel tranvası geçirmişim kremle falan anca kendıme geldim diyebilirim :D gözlükle olmaz belkı lens oluyosa doktoruna danış lens olabilir yanı uyabiliyosa şunuda söyliyim gözlügün var diye pes etmene gerek yok git bi spor salonuna yazıl öyle her açılan yerede gitme araştır git kendını savunma amaçlı teknik ögren yada bi body yap vucudunu oluştur daha sonra kendını savuna bilecek kadar teknik ögren yeter 100 liradan daha aşşagı torba olayına gelirsek diyorum ya ben 90 almıştım ama 70 falanda indirebilrsn anlaşırsan diger türlüde biraz daha düşük bi torba alıp içini kendın doldurmayı deniyebilrsn bu torbaların çogunda sıkılaştırılmış bastırılmış elyaf ve kumaş türü parçalar var ha alırsın içine özel bi kum koyarsın kendı imkanlarınla olabilir tavsiyelerim bukadar dostum

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Takip
    Peki sizce kaliteli bir kum torbası yada boks eldiveninde olması gereken özellikler neler ?
  • quote:

Peki sizce kaliteli bir kum torbası yada boks eldiveninde olması gereken özellikler neler ?

Alıntıları Göster
    Dostum 100 lirayı aşmayacak şekilde ne eldiven nede kum torbası alabilirsin :) sen bence kendin yap yada biraz para biriktir bu kum torbasını al

• quote:

Orijinalden alıntı: faydaliyazilar

Dostum 100 lirayı aşmayacak şekilde ne eldiven nede kum torbası alabilirsin :) sen bence kendin yap yada biraz para biriktir bu kum torbasını al

Alıntıları Göster
    piyasada adidastan twinsten daha üstün hemde yarı fiyatına eldivenler, lapalar var, deneyimle sabittir,www.boksmalzemesi.com inceleyin hak vereceksiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.