Şimdi Ara

Kum Torbası Tercih Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evime kum torbası almayı düşünüyorum.Çok param yok.Hangi markayı önerirsiniz.Aklımda şunlar var ;
    http://www.hepsiburada.com/liste/delta-boks-torbasi-100-x-30-aski-zincir-aparatli-ds-10030/productDetails.aspx?productId=spordelta144&categoryId=27012987
    veya
    http://www.hepsiburada.com/liste/cosfer-boks-torbasi-120-cm-x-35-cm-askil-zincir/productDetails.aspx?productId=sporzf415&categoryId=27012987
    Sizce hangisini satın alıyım? Evde kullanıcam tavana asıp.Acaba tavana asmak için aparat önerebilir misiniz?Şimdiden teşekkürler...

• Merhaba;

Öncelikle iki marka da aslında kaliteli değil. Fakat çok param yok yazmışsın o zaman sana önerim torbayı kesinlikle internetten değil de gidip görerek alman. Çünkü bu tarz torbalar da içine ne dolduracakları belli olmuyor. Kumaşta olabilir herhangi başka bir şey de. Uğuralp, everlast,fairtex kesinlikle cayılmaması gereken markalar ama biraz fiyatları pahalı. İstersen biraz daha biriktirip Uğuralp al yada bu markalar yerine Do-Smai ye falan bak derim. Gidip alırsan aparatı da mağzadan alabilirsin. Ama genelde tavana kancayla asarlar.

Orijinalden alıntı: görkem kaplan

Merhaba;

Öncelikle iki marka da aslında kaliteli değil. Fakat çok param yok yazmışsın o zaman sana önerim torbayı kesinlikle internetten değil de gidip görerek alman. Çünkü bu tarz torbalar da içine ne dolduracakları belli olmuyor. Kumaşta olabilir herhangi başka bir şey de. Uğuralp, everlast,fairtex kesinlikle cayılmaması gereken markalar ama biraz fiyatları pahalı. İstersen biraz daha biriktirip Uğuralp al yada bu markalar yerine Do-Smai ye falan bak derim. Gidip alırsan aparatı da mağzadan alabilirsin. Ama genelde tavana kancayla asarlar.

Merhaba bende ev için üniversite sınavı hazırlık sınav stres derken bayağı geriliyorum ve biraz öfke sorunum var öyle yumruklayabileceğim bir şey arıyorum pekte zamanım yok spor salonuna gidemiycem derslerden o yüzden kum torbasına yöneldim yaş 17 kilo 65 boy 1.83 . Fiyat olarak 100-150 tl arası kaliteli bir şey arıyorum eldivende dahil istanbulda her yerden gidip pazarlık yaparak alabilirim önereceğiniz marka veya bir yer varmıdır ?

• Emir merhaba;

Eğer vaktin varsawww.thaikickboxingmarket.com adresinden eldivenlere bakabilirsin. Bayram hocamızın sitesi her kalite ve fiyatta var. İlaveten kadıköy de rıhtım da ki ptt nin yanında spor malzemesi bulabileceğin pasaj var. Pasajın için de 5-6 adet dövüş malzemesi satan dükkan var en pratik orada halledersin diye düşünüyorum

Merhaba;

Cevabınız için teşekkür ediyorum.
    Do-Smai demişssiniz biraz araştırdım ve bunu buldum
    http://www.hepsiburada.com/liste/do-smai-ev-tipi-kum-torbasi-120x33-cm-kt-523/productDetails.aspx?productId=spordo523&categoryId=27012987#Yorumlar
    Ev için uygunmuş.Ölçüleride iyiye benziyor.Sizce bu iyi midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darvell -- 19 Ocak 2015; 17:21:07 >

• Diğer markalara göre daha ıyı hatta küçük salonlar da do-smai marka torbalar görebilirsin. Tabii ki çokta kaliteli bir şey arayamazsın o fiyata ama diğerlerine göre daha iyi bir seçim olur

Diğer markalara göre daha ıyı hatta küçük salonlar da do-smai marka torbalar görebilirsin. Tabii ki çokta kaliteli bir şey arayamazsın o fiyata ama diğerlerine göre daha iyi bir seçim olur

istanbuldaysan toptancı adresi veriyim daha ucuza alırsın
    içide çok önemli degil aslında genelde parça kumaş koyarlar kum ağır ve sert oluyor diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzFK -- 28 Ocak 2015; 22:24:13 >
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben torba aramıyorum yavuz bey arkadaşa cevap yazdım sadece teşekkürler yinede:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.