Şimdi Ara

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
1
Favori
247.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim eski aracımda da vardı buna benzer bir sorun. yaklaşık 1.5 bin YTL (bir buçuk milyar TL) harcamama rağmen sorunu halledememiştik. rolantiyi dengeleyen elektonik ünite, gaz kelebeği, rolanti ısı devresi vs. bir sürü parçayı değiştirdik. tavsiyem saniyeye gitmek yerine bir renault servisine götürmen. saniyede hep acaba bundan mı olur şundan mı olur diye ustaların tahminiyle işler yürümüyor.
  • Aman ağzını hayıra aç wicked...Vallahi yaptığım hatanın cezası bu kadar ağır olmamalı.Bu sabah ilk iş götürdüm arabayı renault servisine...Bujileri söktü.
    Hepsi vardı bujilerin yuvasında.Kompresörle temziledi.Artık rolantide,ve düşük devirdeki titreme,yalpalama kalmadı.Ancak hala bir gariplik seziyorum sesinde.Sanki bir zırıldama var motorda.Belki de bana öyle geliyodur.Egzozdaki patırdama da gecti.Umarım kalıcı bir hasar olşmamıştır motorda.Bir daha asla yıkatmam motoru.Ders oldu bana...,Cevaplarınız içi teşekkürler.
    Saygılarımla...
  • pardon ya ben motoru yıkattığın kısmını unutmuşum. tabiki sonuçları bu kadar ağır olmaz merak etme
    gayet tabi bujilerin iyice kuruması gerekli.

quote:

Orjinalden alıntı: ctuna

Aman ağzını hayıra aç wicked...Vallahi yaptığım hatanın cezası bu kadar ağır olmamalı.Bu sabah ilk iş götürdüm arabayı renault servisine...Bujileri söktü.
    Hepsi vardı bujilerin yuvasında.Kompresörle temziledi.Artık rolantide,ve düşük devirdeki titreme,yalpalama kalmadı.Ancak hala bir gariplik seziyorum sesinde.Sanki bir zırıldama var motorda.Belki de bana öyle geliyodur.Egzozdaki patırdama da gecti.Umarım kalıcı bir hasar olşmamıştır motorda.Bir daha asla yıkatmam motoru.Ders oldu bana...,Cevaplarınız içi teşekkürler.
    Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wicked -- 8 Haziran 2006; 10:30:45 >

• gözden kaçtım galiba

listeye henüz girememişim ama imzayı attım bile.

quote:

Orjinalden alıntı: msumsu

Tüm Renault dostlarına merhaba,

beni alın listeye,

2006 Megane II HB 1.4 16v

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msumsu -- 8 Haziran 2006; 14:59:46 >
  • Dostu kürsad arkadaşımız gelince seni ekler üye listesine
  • 1 000 000. SCENİC 2 ÜRETİLDİ.

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız)

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız)
  • ayrıca renault paris oto fuarı için sürpriz hazırlıyor.
    megane trophy...(seri üretim)
    bekleyelim.
  • motor 250+ olur inşallah.. RS, GTI yı geçiyor birde RS32 yi geçecek makina lazım
  • 1.000.000 otantik olmak zorundamıymış
    faz2 ler ne zaman gelecek yaw....kurcalıcak araba olsun......
  • selam arkadaşlar 2007 nin kasımı gibi bir araç almayı düşünüyorum ama hangisi olduğuna karar veremiyorum...
    renault un hangi modeli uyar bana şimdi babamda laguna 2 var bende de megane 2 bir sonraki aracım ne olsun
  • 2007 kasımda muhtemelen laguna3 piyasada olur..

Para yeterse onu al derim
  • arkadaş laguna 3 bir yana dünya bir yana olucak......laguna 2 çıktığındada öyle olmuştu....
  • Zaten o araba Renault-Nissan CEO su Carlos Ghosn'un dediğine göre Mercedec C Klasse ve BMW 3series ile rekabet edecekmiş. Seviye olarak Passat,Accord dan ayrılacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 8 Haziran 2006; 21:48:14 >
  • Renault sitesinde fiyatlar yeniden güncelleniyor. ya faiz artırımlarından dolayı bir düzenleme var yada yeni bir zam var
  • Kulüp Renault 'a 48 üye yakışmıyor. Honda bile 50 üyeli olmuş. bu pazar paylarına göre bizim 150-200 olmamız lazım değil mi?

• dostum bizde şuan toplamda 50yi aştık.. Ama kürsad arkadaşımız daha başlığı değiştiremedi..

Aslında haklısın diğer kulübleri katlamamız lazım
  • ya lagunaya babam biniyor ben biraz daha genç arabası olsun istedim
  • yaklaşık 1.5 yıl uzun vade için pek fazla bir şey söylenemez.

şu anda olsa tabiki clio III derdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

Renault sitesinde fiyatlar yeniden güncelleniyor. ya faiz artırımlarından dolayı bir düzenleme var yada yeni bir zam var

09.06.2006
    modellerin kampanyalı başlangıç fiyatları:

Yeni Clio Authentique 1.2 16V ABS 25,400.00 YTL
    Clio Symbol Authentique 1.4 20,100.00 YTL
    Modus Authentique 1.4 16V 25,650.00 YTL
    Megane Sedan Authentique 1.4 16V 30,100.00 YTL
    Megane HB Authentique 1.4 16V 28,800.00 YTL
    Scenic Authentique 1.6 16V 35,200.00 YTL
    Laguna Expression 1.6 16V 37,700.00 YTL

daha dikkat çekici olanı kredi faizleri:

15000 YTL için 48 ay faiz oranı hemen teslimde % 1.42 aylık geri ödeme: 460.04 YTL
    2 ay önce kullandım aynı krediyi % 1.08 ile aylık geri ödeme: 422 YTL

• quote:

Orjinalden alıntı: asilx

dostum bizde şuan toplamda 50yi aştık.. Ama kürsad arkadaşımız daha başlığı değiştiremedi..

Aslında haklısın diğer kulübleri katlamamız lazım

şu an itibariyle güncellenmiştir

bu aralar çok yoğunum o yüzden foruma pek giremiyorum ama internetin başına geçince ilk işim kulüprenault

şu resimdeki jant yakışmışmı

/>

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 9 Haziran 2006; 22:29:15 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.