Şimdi Ara

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
1
Favori
247.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

araba yeni sayılır daha hiç kullanılmamış
  • arkadaşlar yeni yapılacak olan otomobil yarışmasına katılacak olan warmı aramızda???....takımca destek serbestmış....ben katılmayı düşünüyorum şahsen....gerçi kasa olarak eskidi biraz d sınıfı çok iyi araçlar war forumda =)....olsun genede atraksiyon olsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 6 Haziran 2006; 1:14:11 >
  • ortak olarak bir üyenin aracını çıkarsak daha iyi olur bence..
    oylar bölünmesin
  • arkadaşlar bana 16-19 ve 35 numaralı üyeleriniz aynı gibi geldi ama

35ten emin değilim ama 16 ve 19 kesin aynı
  • evet banada 16-19 aynı geldi..

35ten bende emin değilim
  • Ben renault un 21 ini sürdüm başka sürmrdim ANCAK o 21 çok baba arabalar YA
  • illada grup sa grup olalım yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

Renault'tan nefret ediyorum!

5 aydır 2006 model Laguna kullanıyorum. Ön konsoldan, bütün kapılardan, emniyet kemeri bağlantılarından tıkırtılar geliyor. Ve kliması çalışmıyor Sıfır arabada klima arızası mevcut. Bulunduğum ilde servis olmadığı için baktıramıyorum da. Ama neticede sıfır araç almamdaki maksat problem çıkarmayacak olmasıydı. Laguna aldığım için çok ama çok pişmanım

Gördüm ki, Renault'ta problem çok...

sıfır toyota corolla'nın benzin deposu delik çıkmıştı buyur burdan yak bi de hiç sorun çıkarmıyo diyolar
    araba baştan sorunluydu

• Merhaba...
    Ben eski arabamdan gelen nickname i nasıl değiştireceğim?Artık bir renault kullanıcısıyım:)Ve de klüp üyesi...
  • yöneticinin birine pm atarsan yeni istediğin nickle birlikte onlar gerekeni yapar
  • quote:

Orjinalden alıntı: physioAMD

arkadaşlar megane 2 de 60 lt yakıt deposu var bildiğim kadarıyla kırmızı uyarı ışığı yandığında içinde ne kadar lt benzin var biliyormusunuz...

arkadaşlar şu benim soruya bi cevap yok mu
  • 5ile8 arası bir değer ama tam olaark bilemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: physioAMD

arkadaşlar megane 2 de 60 lt yakıt deposu var bildiğim kadarıyla kırmızı uyarı ışığı yandığında içinde ne kadar lt benzin var biliyormusunuz...

7 litre
  • slm arkadaşlar benide ekleyin 2004 megan hb 1.4 var öncede yazdım ancak eklenmedi ne yapmak gerek yaw üye olmak için babadan renocuyuz
  • bu arada bu imzaya emeği geçenlerin eline sağlık mükemmel
  • hiçbir şey yapmana gerek yok.. kürsad arkadaşımız gelince seni ekleyecektir
  • bugün sanayii ki çıkmacıda parçalanmış velsatis 3.5 gördüm
  • Merhabalar....106 oc bundan boyle ben ctuna....Bir değişiklik yaptım....Bu yeni hesabım...Lütfen eskisini silip beni klube katın...

Şimdi yardımınıza ihtiyacım var.Moralim çok bozuk...Uzun araştırmalardan sonra bu gun yeni aldığım clio 2001 1.4 16 v rxt aracımı full boya koruma,iç temizlik koruma,motor temizlik koruma yaptırdım.Akşam 9 da aracımı alıp eve getirdim.1 saat sonra bakkala gitmek için arabamı çalıştırdıımda kötü bir ses (patır patır patır die egzozdan),rolantide ve düşük devirde aşırı titreme dengesizlik gördüm.Çok üzgünüm, sakınan göze çöp batar misali...Herhangi bir arıza göstergesi yanmıyor.Otomatik vites araba sanki stop edicekmiş gibi yalpalıyor.Aracıma ne olmuştur acaba?Ciddi bir şeymidir?
    Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin...
    Saygılarımla...
  • sayın ctuna bu sorunuzu tüm renocu arkadaşlar yanıtlamaya çalışacaktır..ancak forumdaki diğer bilgili arkadaşlar bu msjınızı görmeyebilirler....bir süre beklemenizi eğer ki yardım alamazsanız başlık açmanızı tawsiye ederim.....
  • geçmiş olsun öncellikle..

araban hakkında yorum yapmak zor ama bir servise götürürsen onlar ayrıntılı bir bilgi verir sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.