Şimdi Ara

KÜLLERİNDEN DOĞACAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nisan ayının 6’sından bu yana borçları nedeniyle parça temin edemeyen ve Trollhattan fabrikasında üretimi durdurma kararı alan Saab üretime tekrar başlayacağını duyurdu. İsveçli şirket üretimi tekrar başlatmasını 30 milyon Euro yardımda bulunan Çinli araç distribütörü Pang Da Automobile’e borçlu.

    Trollhattan fabrikasını ziyaret eden Çinli firmanın CEO su Pang Qinghua uzun süre sonra üretilen ilk aracın üretimine de tanıklık etti. 27 Mayıs tarihinde 100 araç ürettiğini duyuran Saab firması önümüzdeki günlerde bu sayıyı arttıracağını da belirtti.
    Firma için yeniden doğduğunu, fabrikanın tekrar üretime geçmesinin olumlu bir gelişme olduğunu ve Saab firmasının tekrar oyuna döndüğünü belirten Victor Muller bugüne kadar firmayı destekleyen ve firmayı bu günlere getiren parça teminatçılarına ve işçilere şükran borçlu olduğunu bildirdi.
    Bir firma yetkilisi Saab’ın 1300 ü Pang Da Automobile siparişi olan toplamda 8100 araç üretmesi gerektiğini belirtti. Çinli firma 1300 araç karşılığı 30 milyon Euro ödemede bulunduğu ve önümüzdeki ay 15 milyon Euro karşılığı 2. Parti araçlar daha alacağı açıklandı. Çinli firma ayrıca Saab firmasına 65 milyon Euro karşılığı ortak olacak.







  • Volvo gibi Saab gibi firmaların düştüğü durumlar çok üzücü.Kurtuluşu Çin'de buldu 2 İsveçlide çok ilginç.

    Umuyorum Saab hakettiği yerlere gelir.Alman markalarının pazarlamadaki başarısı maalesef Volvo ve Saab gibi İsveçlilerin istediği pazar payını alamamasına sebep oldu.Burada suçu birazda kendilerinde aramaları lazım diye düşünüyorum.Koskoca 2 otomobil devinin halkla ilişkiler ve reklam çalışmaları yerlerde sürünüyor.Volvo kendini kurtardı sayılır umuyorum Saab'da hakettiği değeri bulur.Bu teknoloji birikimiyle üretimi askıya almalar vs hiç yakışmıyor..
  • dünyanın en saglam araçları üreten Volvo ve saab nasıl olurda böyle bir duruma düşer hayret dogrusu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loko

    dünyanın en saglam araçları üreten Volvo ve saab nasıl olurda böyle bir duruma düşer hayret dogrusu.


    çok hayret edecek bir şey yok ülkemizde daha Saab markasını duymayan insanlar var. Saab daha ziyade amerikada kendini göstermiş bir marka. Örneğin mazda dünyanın en az arıza yapan araçlarından biri fakat Türkiye'de oturmuş sağlam bir piyasası yok. Biz almadan satmayı düşündükçe gaz tenekelerinden başka bir şeye binemeyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.