Şimdi Ara

Kullanması en kolay web tasarım aracı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş baskı atölyesi açtı.Siteni ben yapıcam diye söz verdim ama web tasarımından çok fazla anlamıyorum. Dreamweaver'ı indirdim ama çok karışık.Kullanması kolay bir web tasarım aracı var mı?Netbim diye bir site var oradaki tasarım aracının demosunu kullandım çokk basit ama ücreliymiş.Bana ücretsiz bir uygulama lazım.Ayrıca uygun fiyatlı domain ve hosting lazım.Hostinge 20-30 tane resim atarız zaten.Amatör bir site olaacak o yüzden uygun fiyatlı bir hosting lazım.Yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih -- 3 Mart 2013; 21:41:15 >

• Hocam bilmediğin işin sözünü neden veriyorsun
    Template bul bir tane onun içeriğini değiştirmeye çalış dreamweaver üzerinde resim ve yazıları değiştirsen olay bitiyor zaten.
  • Merhaba

www.isimtescil.com a üye olarak istediğin domaini satın alabilirsin. Ayrıca uygun hostlarda bulunuyor. Eğer para ödemek istemiyorsan web üzerinden ücretsiz bir web sitesi indir. Dreamwever ile üzerinde istediğin değişikliği yaparak yayınla.

Kolay gelsin
  • Hiç bilgin yoksa dream ı hiç açma.Hazır template indir wordpress olsun.İçeriği değiştir.
  • Web Page Maker en kolayı bununla istediğin siteyi hazırlayabilirsin kolay gelsin 30 dk da hazırlarsın kolay gelsin

www.durusayfa.com
  • dostum dreamwear gayet kolaydır iş sende bitiyor kurcala öğrenirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.