Şimdi Ara

Araba alacaksanız çok faydalı bir Excel dosyası !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir zamanlar Civic Dream mi yoksa Cerato Dizel Comfort mu derken bir excel dosyası hazırlamıştım.
    Belki almayı düşündüğü başka bir araç için de kullanmak isteyen olur.

Pompa fiyatlarını Total.com.tr den alıyor. TotalPompaFiyat worksheet inde İstanbul a sağ tuşla tıklayıp Refresh data (Veri Yenile) derseniz fiyatları güncelliyor. Bu günlerde çok işe yarıyor. Sorunuz olursa cevaplayabilirim. Gerçek yakıt tüketim değerlerini katolog değerlerinin 1 litre fazlası olarak aldım. Km de harcanan yakıt da karma tüketimi kullandım.
    Cerato nun 2. el değer kaybı herkesin bildiği gibi Civic ten fazla. Bunu da hesaba kattım.
    2006 Ağustos ta Civic Dream donanım olarak Cerato Comfort tan biraz eksikti. Cerato Comfort Dream ve Preium arasında donanıma sahipti.

http://www.fileshack.us/get_file.php?id=387036&file=CeratoCivic.xls

Bu arada bu excel dosyasından çıkarılacak ders nedir diye sorarsanız iyi ki Cerato Comfort Dizel i almışız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 18 Nisan 2008; 18:43:19 >

• işyerinden giremedim engelli, neyse evde bari bakarım merak ettim
  • Dizel-Benzin karşılaştırması için de iyi bir kaynak sayılır...
  • cerato cok ii arac iyi yapmıssın dizel hemde..
  • enteresan bir dosya,,,paylaşım içinm teşekkrüler
  • güzel bir dosya konfor ve performans özellikleri karşılaştırması ilede zenginleştirilse araba seçerken cok iyi bir kaynak olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.