Şimdi Ara

Kullanışlı Internet Rehberi (TİB'li sitelere giriş, Opera Turbo, VK ve fazlası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son haberi gördünüz galiba, DNS değişerek te giremeyeceğiz. Bunun için iki alternatifimiz var. Bunları inceleyelim:

1- Proxy
    Yavaş olup bir dosyayı önce proxy sunucusuna sonra size aktaracağından biraz daha yavaşlamakta.
    Proxy listelerine ulaşılabilecek sitemiz:
    www.hidemyass.com
    Online proxy arıyorsak:
    list.glype.com

2- VPN
    Proxy'e göre daha hızlı, belki de sizinkiyle aynı. VPN türleri var, PTPP ve OpenVPN en ünlüleri. OpenVPN kullanmak isterseniz (ki açık kaynaklıdır) bir arayüz indireceksiniz. Bunu OpenVPN Client diye aratarak bulabilirsiniz.

VPNlerimiz:
    Hidemyass
    Ücretli + 1 ay bedava
    Vpnbook
    Ücretsiz, yoğunluktan dolayı geç bağlanabiliyor
    Kepard
    100 mb kota veriyor, referans yaptıkça artıyor.

---

Gelelim en önemli mevzuya.

VK.com

Ne ki bu site?

Rusların kurduğu bir sosyal ağ. Ama ne sosyallik, burada "ahlaksız" kadınlar da mevcut, fekat onlar Rusya'da. Bizi alakadar etmez.

VKontakte'nin politikaları biraz daha hafif, yani her türlü zornografik içerik mevcut. Uluslararası kanunlar dahilinde tabi.

Bu adamlar gidiyor Brazzers üyeliği alıp 1080p zornoları Community kurup ekliyorlar oraya. Siz de "Kat beni ricep" diyerek katılım isteği atıyorsunuz, kabul edilirseniz o nimetlere çöydürme iznine sahip oluyorsunuz. T.C.'de Sosyal Ağ kategorisine girdiğinden (belki de TİB keşfedemedi) girebilirsiniz normalce.

Şindi bi de Opera Turbo var. Ne la bu?
    Bu, sizin internet bir siteye yavaş giriyorsa, Opera kendi sunucularına girdirip size aktarması oluyor.
    Bu da Proxy mantığı, ama adamları kendi sunucusu.

Admine not: bu konunun buraya açılmasının sebebi 3 farklı kategori içermesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 9 Ocak 2014; 0:42:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• valla ben telefondan senelerce opera kullanıyorum yasaklı site falan bilmem ben suna gir dediysem girer sağolsun. tek sıkıntısı javascript olmaması

• Bulunsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.