Şimdi Ara

kullanıma yönelik telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, discovery kullanıyordum biraz sıkıldım birazda mhl olmadığından nette yazı okurken ışıkların kapanmasından (göz takip vs yok) birazcık daha üst modele geçmek istiyorum.

-bilgisayarımı satacağımdan akşamları monitöre takıp film izlemek için mhl önemli
    -bunun yanında harici hdd ve eğer bi şekilde ekranla aynı anda takabileceksem klavye fare bağlanabilme. otg
    -güçlü batarya, gps 3g, uzun ekran kullanım süresi ile günü çok rahat tamamlasın ve yolculuğa çıktığımda 3g gps wifi falan kapalı olarak 2,3 gün kullanabileyim.
    -sürekli oyun oynayan biri değilim ama bankada falan beklerken batak subway the room gibi basit oyunlar oynarım.
    -kasası sağlam olmalı, discoverynin kasada darbe izi yoktu ama 3 yerden çatlamıştı.
    -çok oyun oynamam ama çok uygulama yüklerim. cia, görüşme kaydı, contacts+ gibi sadece aramaya rehbere yönelik 5/6 uygulama vardır. tabi bunlar arama için. mail, office, banka uygulamarı.. vs ekleyince toplam sayı 40/50yi bile bulabilir.
    -artırılabilir hafıza önemli ama olmazsa olmaz değil (yinede olsun)

bütçe 600/700 arası olduğu için 2. elde seçeneklerim arasında.

halihazırdaki seçenekler moto g xperia sp nexus 4 yada denk gelirse nexus 5 veya s4
    nexus 5 ve s4 ü bütçeyi 800e çıkarırsam ve uygun fiyatlı denk gelirse diye yazdım. haziranın ilk haftası istanbulda olucam, o zamana kadar yada en geç istdayken almam gerek.
    yorumlarınız için teşekkürler

• Nexus4 al 2.el 700 e bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Sp al 800 Tl harika cihaz Nexus 4'ü Galaxy S3'ü S4 Mini'yi Htc One Mini'yi tokatlıyor tek eksiği tff ekran ama çok kötü değil.Parasının hakkını fazlasıyla veriyor.Artırılabilir hafızalı.
    Alternatif olarak Xperia L ve Moto G düşünebilirsin ama Sp çok daha iyi.
  • Otg ve mhl desteği için çift hatlı ise moto g ve samsung win tek hatlı ise sony modellerine bak derim.

• 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    Moto g de mhl desteği yok malesef. Zaten mhl ve sd desteği olsa direk moto g diyecem
    Sp konusunda sony den marka olarak ağzım yandı buluşmak istemiyorum ama sıfırı 800 altına iner yada temiz 2.el bulursam sp düşünüyorum şimdilik

• 1250 den 850lere kadar dusmus fıyat ve saglamlıkla uzun bataryanın bır arada olması,1.7ghz hızındakı ıslemcısı artısıyla xperıa sp bencede.tabıkı nexus 5 daha ıyı ve hızlıdır ama sarj ve dahılı hafıza yeterlı gelmeyebılır.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    hocam fiyat düşme olayına o şekilde bakmamak gerekiyor. s3de ilk çıktığında 2000lerdeydi yanlış hatırlamıyorsam. SPnin 2 çekirdek olması ve sony olması düşündürüyor. 4.4den sonrada güncelleme almaz.
    nexus 5 güzel cihaz ama 2. eli bile bütçeyi aşıyor.

biraz bakındım ve yorum sizlerinde değerli yorumları doğrultusunda bulabilirsem 2. el temiz nexus 4 yada SP almaya karar verdim. SPyi karta puanla falan kombo yapıp 700e doğru denk getirmeye bakıcam, tabi öncesinde bulursam nexus 4 yasa SP 2. el uygun fiyatlı bişiler bakıcam ama hala tam emin olamıyorum. n4 büyük ihtimal bi büyük güncelleme daha alıcak. SPde 2 çekirdek ama heryerde performansı yeterli denmiş. n4de artırılabilir hafıza yok

ekleme: SPnin vga ön kamerası görüntülü görüşmede sorun olurmu acaba. yani zaten 3g hızından dolayı şimdiye kadar yaptığım tüm görüntülü görüşmeler düşük kaliteydi. selfie falan istemiyorum ama görüntülü görüşmeyide etkilesin istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhazer -- 17 Mayıs 2014; 17:33:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla tırlyonlarca kez yazdım suan usenıyorum,cekırdek sayısına gore cıhaz secıyorsan cok baslardasın sımdı ghz dı sınıftı nanometreydı ınankı anlatamıycam,hakkında hayırlısı olsun sımdıden gule gule kullan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

valla tırlyonlarca kez yazdım suan usenıyorum,cekırdek sayısına gore cıhaz secıyorsan cok baslardasın sımdı ghz dı sınıftı nanometreydı ınankı anlatamıycam,hakkında hayırlısı olsun sımdıden gule gule kullan..

sen hiç binbir heves xperia sola alıp, yavaşlık yüzünden telefonu duvara atma derecesine gelmediysen bu kadar vurma bana

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-sp-c5303-cep-telefonu-113862305

pazartesi karta parayı atıp bunu almayı düşünüyorum 50 lirada wp ile 750ye geliyor avantajix var bide :)

hatta sıcak fırsatlara bile konu açılabilir hiç bu kadar düşük fiyat görmemiştim bu telde

• quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

valla tırlyonlarca kez yazdım suan usenıyorum,cekırdek sayısına gore cıhaz secıyorsan cok baslardasın sımdı ghz dı sınıftı nanometreydı ınankı anlatamıycam,hakkında hayırlısı olsun sımdıden gule gule kullan..

sen hiç binbir heves xperia sola alıp, yavaşlık yüzünden telefonu duvara atma derecesine gelmediysen bu kadar vurma bana

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-sp-c5303-cep-telefonu-113862305

pazartesi karta parayı atıp bunu almayı düşünüyorum 50 lirada wp ile 750ye geliyor avantajix var bide :)

hatta sıcak fırsatlara bile konu açılabilir hiç bu kadar düşük fiyat görmemiştim bu telde

resmi garanti diyor fakat paralel ithalat bence sp üzmez ayrıca yeni nesil krait işlemci ve adreno 320 gpu var daha ne olsun fiayatta ucuz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy.Krueger -- 17 Mayıs 2014; 18:50:16 >

• Fazla ucma SP , Nexus4 u falan tokatlayamaz. Uzun pil omru isteyenler icin SP yi onerirsin ama performans istenilen yerde Nexus 4 varken SP tirt.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aferna*

Fazla ucma SP , Nexus4 u falan tokatlayamaz. Uzun pil omru isteyenler icin SP yi onerirsin ama performans istenilen yerde Nexus 4 varken SP tirt.

Bu hala muamma ama ben testlere bakarak konuşuyorum.
  • hocam bu paralel ithalat, resmi garanti, sony eurasya olayları bana biraz uzak. satıcıya mesaj attım ama henüz cevap gelmedi. ggde dün yapılan bi yorumda sp için delta sevis garantisinde demiş. sıkıntı yaşarmıyım bu cihazdan. teleservis bakmıycak sanırım buna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

hocam bu paralel ithalat, resmi garanti, sony eurasya olayları bana biraz uzak. satıcıya mesaj attım ama henüz cevap gelmedi. ggde dün yapılan bi yorumda sp için delta sevis garantisinde demiş. sıkıntı yaşarmıyım bu cihazdan. teleservis bakmıycak sanırım buna.

delta firması tarafından garantideyse sıkıntı yaşamazsınız
  • Telefon çekirdek sayısına göre alınmaz çoğu çift çekirdekli telefon 4 çekirdekli telefonlardan daha iyidir nezusn4 al kafan rahat olsun xperia sp de çok sağlam telefon ikisinden birini seç :)

• sabah bi arkadaşıma anlattım bu mhl ve klavye fare otg olayını. 2. el s4 al 800e kadar düştü/düşecek dedi. yanınada bi aparatı varmış multimedia smart dock diye onu alırsın pc gibi kullanırsın dedi. şimdi onu araştırıyorum.

http://www.n11.com/samsung-i9500-galaxy-s4-multimedia-dock-smart-dock-akilli-masau-P16458108
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.