Şimdi Ara

Kullanim ve bekleme suresi ayni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hangi tweak yapar bunu ? Gece yatarken %100 sabah kalktigimda %90...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim telefonum jbsiz bendede bazen aynısı oluyor. Daha öncede olmuştu sonra düzeldi kendisi. Dünde adımsayar uygulaması arka planda hep çalıştı ve kullanımla bekleme hep aynıydı. Arkaplanınızda bir uygulama çalışıyo olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgaucho

Benim telefonum jbsiz bendede bazen aynısı oluyor. Daha öncede olmuştu sonra düzeldi kendisi. Dünde adımsayar uygulaması arka planda hep çalıştı ve kullanımla bekleme hep aynıydı. Arkaplanınızda bir uygulama çalışıyo olabilir

Multitasking de neredeyse uygulama bulundurmuyorum. Sosyal medya uygulamalari var (snapchat, whatsapp, fac, twitter) oyunlar var (smash hit, fifa14 dolmus driver) bi kac tane de uygulama (adim sayar yok) sizce neyden kaynaklaniyor olabilir ?

• Aynen bilen bi arkadaş varsa hoş olur bu sıkıntı neden acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Aynen bilen bi arkadaş varsa hoş olur bu sıkıntı neden acaba

Sizde de mi oyle hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

Arkadaslar hangi tweak yapar bunu ? Gece yatarken %100 sabah kalktigimda %90...

Sleekslep ve virtualhome bu tweaklerden birisi varsa bunlar yapıyor.

• quote:

ben bu forumdaki yöntemle ip4ü ios 6ya döndürmüştüm tethered.ondaki tweak yapıyordu.ekranı kilitleyince.dfu moda almaması için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaRCoN

quote:

ben bu forumdaki yöntemle ip4ü ios 6ya döndürmüştüm tethered.ondaki tweak yapıyordu.ekranı kilitleyince.dfu moda almaması için

Ben onu kullandim cok kotu. Diger yontemle 5.1.1 kullaniyorum simdi. Onunla boyle bi sey olmamasi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: a1905e

quote:

Sleekslep ve virtualhome bu tweaklerden birisi varsa bunlar yapıyor.

Hayir hocam ikiside yok.

• bilgialp kullanıcısına yanıt
    O zaman bir bilgim yok hocam. Benim bildiklerim bunlar, diğer arkadaşlar yardımcı olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: a1905e

O zaman bir bilgim yok hocam. Benim bildiklerim bunlar, diğer arkadaşlar yardımcı olurlar.

Olsun hocam tesekkurler yinede...

• quote:

quote:

Sizde de mi oyle hocam ?

Şaka gibi :D aynen hocam ios 6.1.3 atmistim su shah siz yöntemle ama sadece tweak olarak presentsleep yükledim kullanımla aynı oluyor bekleme süresi pek şarja etkisi yok gibi ama gıcım kaptım 7.1 yükledim düzgünse geri yüklerim 6 yı açıkcası 5.1.1 yükleyesim ve ama program desteği az diyorlar tam bilgim yok o sebepden kota dolmasın diye indirmedim 5.1.1 siz hangisini kullanınız acaba?

• quote:

quote:

quote:

Sizde de mi oyle hocam ?

Şaka gibi :D aynen hocam ios 6.1.3 atmistim su shah siz yöntemle ama sadece tweak olarak presentsleep yükledim kullanımla aynı oluyor bekleme süresi pek şarja etkisi yok gibi ama gıcım kaptım 7.1 yükledim düzgünse geri yüklerim 6 yı açıkcası 5.1.1 yükleyesim ve ama program desteği az diyorlar tam bilgim yok o sebepden kota dolmasın diye indirmedim 5.1.1 siz hangisini kullanınız acaba?

Hocam ben iki yontemlede kullandim. İsin gercegi prevent sleeple olan berbat bir yontem. Digeri biraz daha iyi. 5.1.1 olani kullaniyorum. Uygulama sikintisi cok cekmiyorum cunku hic bi zaman oyle 100-150 uygulama bulunmadi telefonumda. Sizin icin hangisi iyi olur bilmem ama ios5 gercekten ip4 icin harika otesi bir surum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.