Şimdi Ara

KULLANIM DETAY ABONELİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bu online işlemde kullanım detayında numaranın son 4 rakamının gözükmesi için mh yi aradım.adam hattın yasal sahibinden başkasının bu işi yapamayacağını söyledi. bütün bilgileri doğru verdim. hattın kullanıcısı benim,online işlemlerde benim bilgilerim geçiyor sadece yasal sahibi değilim dedim. adam açmadı yine kafayı yicem ya. bu mh de ki elemanlar numune mi sayıyla mı işe giriyorlar?

• Bu sefer değişik birisi çıkacaktır. Tekrar ara hat benim üzerime de bilgileri ver yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

ya bu online işlemde kullanım detayında numaranın son 4 rakamının gözükmesi için mh yi aradım.adam hattın yasal sahibinden başkasının bu işi yapamayacağını söyledi. bütün bilgileri doğru verdim. hattın kullanıcısı benim,online işlemlerde benim bilgilerim geçiyor sadece yasal sahibi değilim dedim. adam açmadı yine kafayı yicem ya. bu mh de ki elemanlar numune mi sayıyla mı işe giriyorlar?

doğrusunu yapıyorlar prosedür böyle ise.sen baştan hata yapmışsın ben değilim diyerek zaten.Madem hat sahibi senin ailenden biri yada arkadaşın ve bilgisi dahilinde yapıyorsun hattı sen kullandığına göre hattın sahibi gibi konuşacaktın ve bilgileri verecektin gereken işlemi yaptırcan yada bilgiyi alcaktın.Ben x im ama y benim abim yada arkadaşımda desen adam şüphe duyar ve kabul etmez bunu.Ne bilim kıskanç bir sevgili bile böyle birşey yapabilir aslında, hertürlü sorgulamayı yapmaları lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 4 Temmuz 2010; 21:28:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karahasan.
    Bu sefer değişik birisi çıkacaktır. Tekrar ara hat benim üzerime de bilgileri ver yapar.

Tekrar ariyim de hattin sahibi dukkandan eleman bi tek adini ve oturdugu yeri biliyorum,ne tc kimlik nosu ne ana baba adi ne nufusa kayitli oldugu yer ha bide dogum gununu biliyorum, ariyim aramasina da ya benim bilmedigim bise sorarsa??
  • çok absürd bişey sormazlar yani rutin bi kontrol oluyor genelde.
    öyle değil mi...
  • Mesela ne sorarlar? Ona gore ogrnip hazirlikli oliyim bi tek ismini adresini vd dogum gununu biliyorum,bunlarin disinda bise sorma ihtimalleri nedir?
  • anne kızlık soyismi:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Mesela ne sorarlar? Ona gore ogrnip hazirlikli oliyim bi tek ismini adresini vd dogum gununu biliyorum,bunlarin disinda bise sorma ihtimalleri nedir?

Dogum yeri tarihi anne kizlik soyadinin 2. Ve 4. Harfi
  • Anlasilan bugun arayamayacagiz neyse yarin dukkandayim hallederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyMPaTHyc

quote:

Mesela ne sorarlar? Ona gore ogrnip hazirlikli oliyim bi tek ismini adresini vd dogum gununu biliyorum,bunlarin disinda bise sorma ihtimalleri nedir?

Dogum yeri tarihi anne kizlik soyadinin 2. Ve 4. Harfi

Yazılanlar beni güldürdü Allah da sizi güldürsün :)

Anne kızlık soyadını genellikle banka işlemlerinde soruyorlar,bazen işlemin ciddiyetine göre Operatör işlemleri için de sorabilirler.

Genellikle Adınız Soyadınızı sorarlar ama bunu size ne şekilde hitap edeceklerine karar vermek için birde size farkettirmeden acaba hattın asıl sahibi sizmisiniz diye öğrenmek için sorarlar.

Zamanında ben de yaşadım,kardeşimin üstüne hattı kullanırken gerçek adımı söylediğimde malesef size yardımcı olamayız diyorlardı,ben ya kardeşim ama bakınız sizdeki kayıtlı numaradan arıyorum,demekki hattı ben kullanıyorum desem de haklı olarak kapatıyorlardı,çünkü telefonu çalmış olabilirdim değilmi,haklılar yani.

Siz en iyisi hat kimin üzerineyse onun adını soyadını-doğum tarihini ve yerini biliniz.Anne kızlık soyadı pek lazım olmaz,olursa kapatır,hattın sahbine ulaşır anna kızlık soyadını alır tekrar arasınız.

Bazen işlemin ciddiyetine göre kimlik cüzdanındaki Seri no da sorulabiliyor.Ama tırsmayın genellikle sorulan ad-soyad-doğum tarihi-yeri...Biraz rol yapın korkmayın,hattın yasal sahibi gibi yapın.

Ama yakın zamanda hattın yasla sahibinin sesiyle konuşma sistemi getirirlerse,yani ses tanıma programı uygulanırsa kötü olur.Biraz hayalcilik oldu ama neden olmasın zamanında hayalini kurduğum birçok şey oldu.

Biz hayalini kurduk başkaları uyguladı :)

• Ses tanima programi var bende hocam, turkcelldekine kayit oldum mh ye baglanmadan once turkcell beni sesimden tanir diyorum benim kimligimi tanimlayip baglaniyor. Hayal degil yani:))
  • Oda hayal gibi ya :D Tamam işe yarıyor da çokta degil hem sorun gecen gun peder aradı adam diyor ben hattın sahibiyim ses tanımadı :D ööyle kaldı o yüzden o sistemin geliştirilmesi lazım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.