Bildirim
Kullanılmış hesap satın alırken?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Üyelik mail adresini alıp şifresini falan değiştirmek kar eder mi bilmem; ama alma derim. Blizzard da zaten almayın diyor. Aldığını anlarsa direkt ban! -
ben hesabımı forumdan birinden aldım bi sorun olmadı ama adını soyadını değiştiremiyosun ticket attım ark bana hediye etti değiştirmek istiyorum dedim değişmediler -
satıcı güvenilirse sorun cıkmaz
hesap satın aldığın kişinin gerçek adı soyadı ile açılmışsa kimlik fotokopisini iste
farklı ad soyad ile açılmışsa kimliginin önemi yok ve oyun dvd si herşey demek,oyun dvd sini iste (kargo felan ugrasmak istemiyorsan dvd nin detaylı resimlerini maille alıp seral kısmını imha ettir aynı kapıya çıkar)
mail adresi ve telefon değişikliğini hesap üzerinden direk yapabilirsin ama ad soyad adres gizli soru vs degiştiremezsin,bunları ciddi bir bahane bulup yönetimle iletişime geçip degiştirebilirsin
benim hesapta satın alınma
biliz amcayla konuşup battletag,ad soyad,mail,kayıtlı ülke ve adres,gizli soru felan hepsini degiştirdim , oyun dvd side bende,hesabın daha önce kayıtlı oldugu mailide üzerime aldım,onunda güvenli hale getirdim
bu durumda eski hesap sahibinin yapabilecegi hiçbirşey yok
---
satıcı güvenilirse hesabı al maili telefonu degiştir tamamdır 30sn lik iş,geri kalan şeylerle ugrasmana gerek yok
hiçbiriyle ugrasmak istemiyorsan yeni hesap satın alabilirsin
yerinde olsam güvenilir birinden 2. el alır içinde ne var neyoksa siler öyle başlardım oyuna,şuan için sıfır hesaba ödeyecegin paraya değmez...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya58 -- 8 Şubat 2013; 0:56:32 >
-
ben 2 defa ticket attım bidahakine kesin banlanırım diye bıraktım oyunun dvd sini zamanında almıştım, bende maili aldım kendi mailimle değiştirdim nası bi bahane buldunda değiştirdin adını, gizli sorunu merak ettim
-
Valla ben de satmayı düşünüyorum. Paragon 100 dh ve paragon 80 monk var içinde bilmiyorum ki kaç para eder hesabım.(baya güzel itemlerde var) -
tamamen satıcıya bağlı bir durum hocam eğer geri almak isterse nüfus cüzdanını taratıp gönderdiği an geri alır satıcı -
bende kendi hesabımı satıp forumdan bir arkadaştan aldım yeni bir hesap arkadas guvenilir ama yinede bir tedirginlik oluyor her zaman -
kimsenin işine karışılmaz ama illa ikinci el hesap almak istiyorsanız birde en guvenlisinden authenticator lu hesap alın anahtarlıklı authenticator kimin elinde ise hesap onundur tabii cihaz 30 tl hesaba eklerler ama olsun en garantisi aklınız geride kalmaz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: silent59
kimsenin işine karışılmaz ama illa ikinci el hesap almak istiyorsanız birde en guvenlisinden authenticator lu hesap alın anahtarlıklı authenticator kimin elinde ise hesap onundur tabii cihaz 30 tl hesaba eklerler ama olsun en garantisi aklınız geride kalmaz...
authenticator eklenince ticketla authenticatoru sildirme şansı yok mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ADEBISI
quote:
authenticator eklenince ticketla authenticatoru sildirme şansı yok mu ?
authnticator kaldırmak için ticket a gerek yok..web üzerinden kaldırabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: fahrettin75
quote:
quote:
authnticator kaldırmak için ticket a gerek yok..web üzerinden kaldırabilirsin.
hocam onu sormadımdiyelim hesap aldım authenticator ekledim aldıgım arkadas kimlik fotokopisini gonderdiginde benim ekledigim authenticatoru da sildirebilir mi
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fahrettin75
quote:
quote:
authnticator kaldırmak için ticket a gerek yok..web üzerinden kaldırabilirsin.
hocam onu sormadımdiyelim hesap aldım authenticator ekledim aldıgım arkadas kimlik fotokopisini gonderdiginde benim ekledigim authenticatoru da sildirebilir mi
ilk kullanici hesabi her sekilde alma sansi vardir
bence tanidik biri degilse alinmaz ikinci el satan kiside olsa kimlik neden versin sana
-
Diyelim kimlik fotokopisini aldık bu adımızı ve gizli sorumuzu değiştirmek için neye yarayacak anlamadım -
Arkadaşlar merhaba konuyu hortlattığım için üzgünüm ama benim bir sorum olucak. İçinde diablo 3 ve starcraft 2 bulunan battle.net hesabımı satmak istiyorum. Yalnız şöyle bir olay varmış hesabın sahibi ne yapıp edip hesabı geri alabiliyormuş bu yüzden kimse hesabı almak konusunda yanaşmıyor. Benim neelr yapmam gerekli karşıya bu güveni verebilmem için hangi bilgileri vermem gerekiyor? Bir de bazıları hesaba bir girip bakmak istiyorum falan derse hesabı üstüne alabilir mi sonsuza kadar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasd4441 -- 20 Şubat 2013; 18:45:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: asdasd4441
Arkadaşlar merhaba konuyu hortlattığım için üzgünüm ama benim bir sorum olucak. İçinde diablo 3 ve starcraft 2 bulunan battle.net hesabımı satmak istiyorum. Yalnız şöyle bir olay varmış hesabın sahibi ne yapıp edip hesabı geri alabiliyormuş bu yüzden kimse hesabı almak konusunda yanaşmıyor. Benim neelr yapmam gerekli karşıya bu güveni verebilmem için hangi bilgileri vermem gerekiyor? Bir de bazıları hesaba bir girip bakmak istiyorum falan derse hesabı üstüne alabilir mi sonsuza kadar?
alamaz bakmak için giren ama verme satmadan kimseye bence. kimlik fotokopini verirsen sorun olmaz sen geri almak istersen alırsın daha sonra o alır tekrar sen vsNe kadar istiyorsun bu arada hesaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apti Şakrak -- 20 Şubat 2013; 20:44:02 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ILoveMyDaGGeR
quote:
Orijinalden alıntı: asdasd4441
alamaz bakmak için giren ama verme satmadan kimseye bence. kimlik fotokopini verirsen sorun olmaz sen geri almak istersen alırsın daha sonra o alır tekrar sen vsNe kadar istiyorsun bu arada hesaba
70 tl
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X