Şimdi Ara

Kullanılmamış PlayStation 2 Bulmanın Yolu Yok Mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Paranız varsa her şey bulunur Retro konsol piyasası çok yükseldi. 500 dolar falan piyasa koşullarında abartı değil artık.
  • Ya biz Bat pazarında aramıştık. Orada hiçbir yerde kalmamıştı. Sonra babam Fomara'da bir dükkânda bulmuş biz de gittik Cosmos marka bombelli, 80+ ekran bir televizyon aldık. Ama renklerinden tatmin kalmadım. Bir de kablosundan mıdır bilmem PS1 oyunlarında karıncalanma yapıyor. Bir de orijinal DualShock 2 nereden bulurum? Çünkü yanında gelen DualShocklar'ın stickleri takılma yapıyor. Güya yanında ekstra DualShock da geliyordu, şeffaf, kırmızı renk ama onun stickleri de takılma yapıyor. Tam kanserlik. Daha sonra kasanın üzerinde duruyorken ayağım bir çarptı, düştükten sonra çalışmayı bıraktı. Valla bilmiyorum orijinal mi değil mi ama orijinal gibi duruyordu. Sonra gittigidiyor'a girdim, satıcıya durumu anlattım. Adama dedim "Valla sen bozmuşsundur falan dersen ben anlamam. Ben daha ürünü yeni test etmeye başladım. Yenisini göndermen lazım. Vicdanına kalmış." Tabi tam ne dedim aklımda değil, içeriğe uygun şekilde yazdım. Sonra 2-3 gün girip kontrol ettim baktım cevap yok, daha da girmedim. Olumsuz yorum da yapamamıştım sonradan. Ah ulan yapılacaktı onu bir yerecektim. Haysiyetsiz.

    @Ayyuka
    Eyvallah hocam. Bakacağım.

    @intercityfirm1895
    Öyle bir şey yok. 2014'ten bu yana Lian Li PC-2000X'i bulamadım. Evet, param vardı hem de fazlasıyla ama bulamadım. Ayrıca ben "Dünya'nın hiçbir yerinde bulamadım." demedim. Yazıyı dikkatli okursan "500 dolarlık fiyat"tan bahsettiğimi görürsün. Piyasa beni ilgilendirmiyor. Bir PS2 için 500 dolar fazlasıyla fazladır. Hele ki emulatör ile PC'de 4k çözünürlükte oynanabiliyorken. Sonuçta antika değil bu bulunmuyor diye hakettiğinden bu kadar yükseğe satmak abartıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 21 Eylül 2017; 1:43:28 >




  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    O zaman uygun fiyata Türkiye sınırları içerisinde bulmanın yolu yok mu diye soracaksanız soruyu. Sorduğunuz soruya cevap verdim ben.
  • Slim kasalar bazi teknoloji magazalarin depo bolumunde bulunabilir illa Turkiye'den istiyorsan amma Fat kasa ancak Ebay ve Amazon'da mevcut .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım şaka mısın? Konuyu okumadan direkt başlığa göre cevap mı verilir. Soruyu nasıl soracağımı senden öğrenecek değilim. Konu başlığı bu. Başlıklar her zaman kısa ve öz oluşturulur. Konuyu okumayı akıl etseydin neye cevap vermen gerektiğini bilirdin.
  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Ya birader gtfo. Verdiğim cevabı beğenmeyip saçma sapan çıkış yapıyorsun sonra laf söyleyince gücüne gidiyor. Türkiye sınırları içerisinde sıfır PS2 bulmanın imkanı yok mudur gibi cevabı bilinen ve sadece sormuş olmak için sorulan bir soruyu pas geçip genele piyasaya yönelik açıklama yaptım. Yapmaz olaydım.
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Yahu bırak şunu kendi haline . Bana da atarlandı aynı gönderide . Bunlara yardım etmeyeceksin .



    Türkiye sınırları içinde UCUZ sıfır Ps2 arıyor adam mantık burada bitiyor zaten .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Ya birader stfu and gtfo. Banlanmamak için Türkçe sövmeye yemeyip İngilizce sövmüş, ezik. Konuyu okumadan direkt başlığı okuyup yorum yapıyorsun sonra da "Verdiğim cevabı beğenmeyip saçma sapan çıkış yapıyorsun." deyip laf söyleyince gücüne gidiyor. Benim gücüme giden bir şey olmadı, "Soruyu nasıl soracağımı senden öğrenecek değilim." dedim. Çok net. Çocuk değiliz bu tarz basit şeylere alınalım. Kaç yıldır şu ortamdayız. Burada saçma sapan çıkış yapan sensin. Ben senin alakasız ve gereksiz postunu okumak zorunda mıyım? Konuyu boşu boşuna hortlatıyorsun. Hem suçlu hem güçlü anasını satayım. O soru sadece "sormuş olmak için sorulan" bir soru değil. Türkiye'de sıfır PS2 bulmak çok zor keza buldum. Yani "cevabı bilinen" bir soru değil veya senin bakış açınla bakarsak "yanlış bilinen" bir soru diyebiliriz. 2dk konuyu okusaydın zaten ne bu cevabı vermene ne de polemiğe girmemize gerek olacaktı. Foruma cevap yazmadan önce git forum nasıl kullanılır onu öğren. Bu saatten sonra size bunu da biz mi öğretelim. Keşke PS2 aldığım hâlde yardım etme amacıyla(!) yazmış olduğun bu cevabı yazmasaydın. Şu yaptığın post kasmaktan farksız.

    @ComicsCİ
    Aferin. Önceden yazmadığı ya da yazamadığı cevabı şimdi yazmış. Ne oldu bana karşı gelecek birini buldun da onun arkasına mı sığındın? Bunun için mükemmel bir isim önerim var. Ez"iklerin Dayanışması."

    Birader şaka mısın? Hem konuyla alakasız cevap veriyorsun hem de "Yoho borok şono kondo holono. Bono do otorlondo oyno gondorodo. Bonloro yordom otmoyocokson." Lan yürü git adamın canını sıkma. Senin gibi dengesizler yardım etmesin zaten. Ulan adam sanki bozuk PS2'nin tamirine yardım etti, girdiği triplere bak anasını satayım.

    Ulan sen ne mantığından söz ediyorsun kafan mı güzel senin? Türkiye sınırları içerisindeki PS2ler zaten ucuz ve UCUZA yani yaklaşık 200 TL civarına PS2 aldım zaten. Bende mantık sıkıntısı yok da sendeki Eto'nun bittiği gibi bitmiş anlaşılan.

    Sizin gibi full cringe üyelerin bulunduğu bir ortamda huzurlu takılmak ve atarlanmamak elde değil. Her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz anasını satayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 26 Eylül 2017; 16:23:44 >




  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Oturmuş bir de cümle cümle analiz kasmış. Boş bakkalın ne tarttığını açıklamayayım tekrar.
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Saçmalayan kendisi ama saçmalıklarını yüzüne vurunca söyleyecek laf bulamayıp boş bakkal yakıştırmasını yapmış. Ahahahaha. Sen boş olmasaydın konuyu okumadan yorum yapmazdın. Neyse kaybol seninle uğraşamam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deathrow_35

    Yazın Almanya ya da Fransa civarlarında şansımı deneyeceğim ben buradan bulmak imkansız artık ikinci el almaya bile korkuyorum

    arkdaşımda temiz var satıyo pm atıp ulaşırsan gösteriz ürünü temiz ürün çocuk malına saip çıkmış ulaşırsan yardımcı olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.