Şimdi Ara

Kullanıcılar/Kullanıcı adı değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda kullanıcı adım ve C:Kullanıcılar/kullanıcı adı klasörüm Türkçe karakterler içeriyor. Bazı oyunlarda ve programlarda hata alıyorum. Örneğin Company Of Heroes oynarken save yapamıyorum. İnternetten araştırdım fakat mantıklı bir sonuca ulaşamadım. Sadece yeni kullanıcı açıp herşeyi baştan ayarlamam işe yarar o da çok zahmetli ve uzun sürer. Daha basit bir çözümü yok mudur?

• Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Yeni kullanıcı açıp bütün ayarlamalarınızı çok basit bir şekilde taşıyabilirsiniz. 2 tane yeni kullanıcı oluşturun. Her ikisini de yönetici olarak atayın. Yeni kullanıcılardan bir tanesi geçici olacak dolayısı ile işiniz bittiğinde silersiniz veya yedek yönetici olarak saklarsınız ki saklamanızı tavsiye ederim. Sürekli kullanacağınız yönetici hesap ile oturumu açın kullanıcı profili oluşturulsun ardından masaüstü gelince oturumu kapatin. Geçici yönetici hesap ile oturum açın ve eski kullanıcı dosyalarınızın bulunduğu C:\kullanicilar\eski_kullanıcı_adı klasöründeki bütün dosyalarınızı C:\kullanicilar\yeni_kullanici_adi klasorunun icine kopyalayin. Tabi ki bunu yapmadan once butun gizli dosyalari goster secenegini de acmayi unutmayin.

Kopyalama bitince oturumu kapatin ve yeni kullanici oturumunuzu tekrar acin. Butun eski kullanici ayarlariniz ve her seyinizin calismasi gerekiyor.

• oduranli kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler akşam eve gidince deneyeceğim.
  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    bu arada ntuser{bir suru rakam harf}.dat dosyaları uzerine yazilamayacaktir. Onların kopyalanmaması gerekiyor zaten sorun yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oduranli

Merhaba;

Yeni kullanıcı açıp bütün ayarlamalarınızı çok basit bir şekilde taşıyabilirsiniz. 2 tane yeni kullanıcı oluşturun. Her ikisini de yönetici olarak atayın. Yeni kullanıcılardan bir tanesi geçici olacak dolayısı ile işiniz bittiğinde silersiniz veya yedek yönetici olarak saklarsınız ki saklamanızı tavsiye ederim. Sürekli kullanacağınız yönetici hesap ile oturumu açın kullanıcı profili oluşturulsun ardından masaüstü gelince oturumu kapatin. Geçici yönetici hesap ile oturum açın ve eski kullanıcı dosyalarınızın bulunduğu C:\kullanicilar\eski_kullanıcı_adı klasöründeki bütün dosyalarınızı C:\kullanicilar\yeni_kullanici_adi klasorunun icine kopyalayin. Tabi ki bunu yapmadan once butun gizli dosyalari goster secenegini de acmayi unutmayin.

Kopyalama bitince oturumu kapatin ve yeni kullanici oturumunuzu tekrar acin. Butun eski kullanici ayarlariniz ve her seyinizin calismasi gerekiyor.

• Maalesef olmadı. Bazı ayarlar aynı şekilde geldi ancak başta installservice64 olmak üzere birçok hatayla karşılaştım. Hiçbir klasöre erişemiyorum. Yeni kullanıcı yönetici olmasına rağmen dosyalara erişmeye yetkili değilsiniz hatası alıyorum. Sanırım yeni kullanıcı açıp herşeyi tek tek ayarlamaktan başka çare yok...
    Şöyle sorayım. Company of Heroes oyununun sistem dosyalarına erişerek oyunun save edeceği klasörü değiştirme şansım var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ESKİ KULLANICI ADINI GİZLEME
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.