Bilgisayarımda Windows 7 yüklüydü, diğer hardiskime Windows 8.1 yükledim. Win 7'den Win 8.1 belgelerine, masaüstüne filan erişebiliyorken, Win 8.1 açık iken Win 7 belgeleri ve masaüstü gibi dosyalarına erişemiyorum. "Kullanıcı İsmi"nin üzerinde kilit sembolü var.. Nasıl halledebilirim arkadaşlar..
Sevgilerle..
Yok mu bi anlayan? Güvenlikle ilgili
Windows 7 'de klasörlerin sol üst köşesinde kullanıcıların erişim yetkilendirmesiyle ilgili sarı kilit ikonunu oluşmaktadır.
Hdd C içerisindeyken sağ tıkla, Güvenlik -> Gelişmiş -> Kullanıcılar (Pc Adı\Kullanıcı Adı) seç -> İzinleri Değiştir -> Kullanıcılar (Pc Adı\Kullanıcı Adı) seç -> Düzenle -> Tam Denetim, ayarlar uygulandıktan sonra Sahip tabından TrustedInstalleri kendi kullanıcımız ile değiştiririz.
Veya bu sorunu çözmek için sarı kilit simgesinin olduğu klasör veya dosyayı sağ tuşla tıklayıp açılan menüden Özellikleri seçeriz Klasör veya Dosya Özellikler penceresinde Güvenlik sekmesini tıklarız. İzinleri degiştirmek için Düzenle'yi tıklarız. Açılan Kullanıcılar veya Grupları seçin pencersinde Gelişmiş'i tıklarız. Klasör özellikleri Kullanıcı veya Gruplar Seçin Konumlar Kullanıcılar ve Gruplar seçin penceresinde Şimdi Bul butonuna tıklarız. Arama sonuçlarında Users (Kullanıcılar) seçin ve Tamam'ı tıklarız. Sonra bütün pencereleri Tamam butonunu tıklayarak kapatırız.
Veya bu kadar uğraşıp durmak yerine zeus software yada başka bir yazılım sitesinden ntfs access 2.2 programını indirip çalıştırırsınız. İnnternet bağlantısı olmayan arkadaşlar bir yerlerden HirenBoot cd si bulabilirse ntfs access programını cd den çalıştırabilir.
alıntıdır.
dragonballD
kullanıcısına yanıt
teşekkürler dostum.. deneyelim bir bakalım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme