Bildirim
kullandıgınız mail kaç yıllık
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

Giriş
-
2004 yılında lise 2'ye giderken almıştım halen aynı mail adresimi kullanıyorum yaklaşık 13 seneyi devirecez :) -
2002 de almıştım turktelekom 1 haftalık bile paket alsan ömür boyu geçerli mail adresi veriyordu. hatta uzantısı ttnet.net.tr olmuştu şimdi ttmail.com oldu bakalım ilerde ne yapacaklar :D -
Ben daha çok küçükken böyle 6-7 yaşlarındayken babam açmıştı. Hatta Ablam pencereden bağırıyordu. Vaybe 13 yıl olmuş şuan 7500 civarı mail var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13 senelik mailimi spamlara dayanamayıp kapatmıştım, 2 senelik mail kullanıyorum. -
2008 den beri kullaniyorum bir suru okunmamis mail ve spam var bende o emaili saga sola kayit olacaksam kullaniyorum gmail actim kafam rahat :)
2014'de gmail'e geçtim. İlk mail adresim 2006 civarı olması lazım.
99 da almıstım
2004'te açmıştım hala kullanıyorum.
1998 -
2008 de acmistim gec actim 8 yildir kullaniyom
Kullandığınız mal kaç yıllık diye okudum
Nirden bakıyok.
2007 den beri var heralde hotmail hesabıydı böyle serserili crazy li bişey
burdaki kullanıcıların bazılarından büyüktür eminim
İlk mail'imi 2005'de açmıştım. Ama sonrasında gmail çıkınca kullanmayı bıraktım. Geçen sene tekrar girmek istedim mail'ime ama hesabımı silmişler. Üzülmüştüm.
2004'te, o zamanları hatırlayanlar vardır, gmail'e davetiye ile üye olunuyordu. Davet ile gmail hesabımı açmıştım, hala en çok kullandığım işler için aynı mail adresinden yararlanıyorum.
Edit: Ama şimdi hatırladım, lise hazırlıktayken ingilizce hocamınız bize mektup arkadaşı ayarlıyordu yabancı ülkelerden. Onun için hotmail'den 2002'de bir mail hesabı açmıştım. Şuan hala aktif ama spamlardan bıktığım için girip bakmıyorum pek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 24 Ekim 2016; 13:30:15 > -
10 yıl vardır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
8-9 senelik hotmail var sonra adsoyad@gmail e gectim o da 5 senelik falan.
Msn için açmıştım maili 12 yıl falan oldu sanırım. Üniversitede gmaile geçtim o da 5 senelik. İkisinde de spam yok temiz mail, yazılımcıdan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- daniel klein saat ayarlama
- taksicilik yapılır mı
- dosya alacağına haciz ekleme evrakı nedir
- en hafif nargile tütünü
- kendini asmak
- prompt mühendisliği nedir
- discord açıldı mı
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X