Şimdi Ara

Kullandığım Pakete Gelen Fahiş Zam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar turk telekomun 10gb-500dk-5000sms paketini faturasiz olarak aylık 19 tl'ye kullanıyorum. Biliyorum inanilmaz iyi bir fiyat. bu paketi pandemi surecinde evde olduğumdan hattıma 2 ay para yüklemedim gerek olmadığı için. Sonrasında turk telekomdan gelen mesajla bu paketi gorup yapmıştım.

Ancak ücretin 19 tl'den 35 tl'ye çıkacağı mesajı geldi. Bu paket kendi kendine yenilenen paketlerden ve bunu kasım 2020'de kullanmaya başladım. 1 yil bile dolmamış.

Şimdi sorum şu bu yenilenen paketlere geçtiğimizde (mesela fiyatı uygun oldugu icin kendi tarifeni birakip gectin) belirli bir sure fiyati sabit durmasi garantisi vermiyorlar mi. O zaman her ay fiyat degistirsinler kafalarina gore.

Edit: Başka bi konusa konuşulmuş bu şimdi gördüm, konu silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaramasuko -- 9 Mayıs 2021; 8:13:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat konusunda herhangi bir garanti vermiyor operatörler taahhüt olmadığı sürece.

• Kesinlikle taahhüt yok ise fiyat bir anda çıkabilir. Taahhüt var ise öyle birşey hayatta yapamazlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamlar faturalı hatta geçirmek için zam yapmışlar

Bu ay geçenlerede 30 GB veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylarca çok iyi fiyattan kullanmışım daha bir de fahiş zam diye konu acmisin. Hiç vermeselermis keşke sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

Aylarca çok iyi fiyattan kullanmışım daha bir de fahiş zam diye konu acmisin. Hiç vermeselermis keşke sana

konuda yazdığım 2 satırlık yazıyı bile anlayamıyorsun. Blok

• Cimer ve TÜİK e yazın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha fazla rezil olmadan sil git konunu. Blok yazmış bi de aman çok da üzüldüm canım

• 19 liraya 10gb paket kullanıyorsun millet ona 60 lira veriyor en az bir de şikayet mi ediyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC005D310

19 liraya 10gb paket kullanıyorsun millet ona 60 lira veriyor en az bir de şikayet mi ediyorsun

Öyle deme bloklar arkadaş sonra seni 😆

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.