Avafind-Xp ve Super Video Converter için bana ihtiyacınız olabilir msn ime profilimden ulaşabilirsiniz yada pm ile görüşebiliriz...
Arkadaşlar lütfen emeğe saygı gösterelim. Benim kullandığım program bundan iyi, buda program mı... vb şeyler söylemeyelim daha iyileri vardır veya yoktur onu bilemem. Ben bunları kullanıyorum ve harrdiskimde öylece durmasını istemedim ve arkadaşlarımla paylaşmak istedim... Paylaşımlarım devam edecek arkadaşlar...
hocam senin gibi yüz tane daha olsa bu ülke ne kadar çabuk kalkınırı yaw helal olsun...
photoshop anavatarları desteklemiyomu yoksa bana mı öyle geliyo
quote:
Orijinalinden alıntı: İmparator 57
photoshop anavatarları desteklemiyomu yoksa bana mı öyle geliyo
Bu ne demek şimdi? photoshopta tüm resimler üzerinde oynama yapabilirsin bunun avatar olması önemli değil
bir şey diyecem şimdi diyelim avatar resmi koyacam ve koyarken forum bunu desteklemiyo diyelim onun sırasını bana anlatın o dosyayı ben nasıl jpeg dosyası yapcam ve olan resim degiştircem jpeg dosyası olarak
quote:
Orjinalden alıntı: İmparator 57
bir şey diyecem şimdi diyelim avatar resmi koyacam ve koyarken forum bunu desteklemiyo diyelim onun sırasını bana anlatın o dosyayı ben nasıl jpeg dosyası yapcam ve olan resim degiştircem jpeg dosyası olarak
forumda maximum 64*64 resim koyabilirsin jpeg yapmak için resmin üzerine sağ tıkla düzenle de paintte açılır sonra farklı kaydet de altta jpeg e getir tamamdır
ellerin dert gormesin dostum bende photo zoom gibi bisey arıodum
quote:
Orjinalden alıntı: dave_mustaine
hocam senin gibi yüz tane daha olsa bu ülke ne kadar çabuk kalkınırı yaw helal olsun...
Hakkaten yav hak verilmeyecek gibi değil
Eline, koluna, klavyene, monitörüne sağlık rockclimber süpersin devamını bekliyoruz dört gözle
hay allah razı olsun peki resmi nasıl 64*64 yapcaz
quote:
Orjinalden alıntı: İmparator 57
hay allah razı olsun peki resmi nasıl 64*64 yapcaz
Zatwn adam vermiş ve anlatmış photozoom pro ile yapabilirsin size kısmına 64 yaz tamamdır
abi eline koluna gözüne sağlık iyi uğraşmışsın valla helal olsun
ya bu rar lar bende de açılmadı
winrar yeni sürümü indiriyim bakim 3.5 varmış heralde en son..
tamam hallettim winrar 3.5 çözdü tüm sorunu.. iigeceler... of bea yine sabahladık pc başında saat 4 olmuss
saolasın rockclimber güzel çalışma yararlı olcandan eminim
quote:
rockclimber Binbaşı
Teşekkürler işime yarayan 5-6 program var link verdiğin içinde ayrıca sağol.Birde öncelikle Şu EKrankartı ile ilgili olan bölümü deneyeceğim
tamamda bu avatar resimlerini oynatmıyo sadece resmi donduruyo
ellerine sağlık güzel olmuş bak bunu saymayız devamını bekleriz
quote:
Orjinalden alıntı: sewim
ellerine sağlık güzel olmuş bak bunu saymayız devamını bekleriz
Bende hep diyorum kendisine ama başka bi sitede modorator olmuş tabiki burdanda ceza aldığı için biraz sinirli ama ben yindede ısrar edince tamam arada burada bişiler yaparız dedi sevgili rockclimber
Bende bekliyorum birçok şeyi nun ayesinde öğrendim sağol rock herşey için
Bk bekliyoz valla ona göre
quote:
Orjinalden alıntı: rockclimber
Normal direk dosyaya tıkla. Şifre sorarsa girersin. Anamadım yaf ilk sende oldu böle bişi....
bravooo...helal...yürü..kim tutar senii...çok teşekkürler...çok güsel bi çalışma....