Mesajı yazdığımdan beri deniyorum. Kendim yazdım. büyük yazdım, küçük yazdım, kopyaladım (boşluk kopyalamadığımdan eminim) aynı şifre ikisinde çalıştı ikisinde çalışmadı. Bugün herşey beni buldu hayret yaa. Başka bir sürümle de bunu mu halletsek. Neyse yatayım sabah kalkınca yazarım biraz da.
teşekkürler dostum eline, emeğine sağlık
arkadaşım çok hoş olmuş. Bana mp3'ü kırpma programı lazım.Im TOO ve Acoustica mp3 indirdim ama kullanamıyorum.Pratik bir program var mı acaba? Teşekkürler...
Avafind-Xp ve Super Video Converter için bana ihtiyacınız olabilir msn ime profilimden ulaşabilirsiniz yada pm ile görüşebiliriz...
Arkadaşlar lütfen emeğe saygı gösterelim. Benim kullandığım program bundan iyi, buda program mı... vb şeyler söylemeyelim daha iyileri vardır veya yoktur onu bilemem. Ben bunları kullanıyorum ve harrdiskimde öylece durmasını istemedim ve arkadaşlarımla paylaşmak istedim... Paylaşımlarım devam edecek arkadaşlar...
quote:
Orjinalden alıntı: sNaKe_
avanın linkini bana göndercen demi
Mail adresine gönderdim dostum...
dostum bana photozoom,sozluk,video converter linki pls bide bana 2 program lazim biri photoshop gibi ama daha kolay ve az yer kapliyan bi program digeride sadece klasörü sifreliyen bi prog(içindekileri deil sadece klasörü) cok saol simdiden..
quote:
Orjinalden alıntı: ChivaS
dostum bana photozoom,sozluk,video converter linki pls bide bana 2 program lazim biri photoshop gibi ama daha kolay ve az yer kapliyan bi program digeride sadece klasörü sifreliyen bi prog(içindekileri deil sadece klasörü) cok saol simdiden..
Dostum linkler iki msj yukarıda mevcut hepsi aynı linkte..
Photoshop tan daha az yer kaplayan ve daha kolay olan iyi bi program bilmiyorum Sen ne için kullnacaksın onu belirt bakayım. Şifreleme konusun da Sana Barbar Klasör klidini önerebilirim www.inndir.com da mevcut...
saolasin.. ben çektiim fotolarla oynamak istiorum iste siyah beyaz yapicam falan filan..
Burdan indirebilrsin PHOTO LAB EXPRESS (3.80 MB) indirmek için Buraya Tıkla