Şimdi Ara

Kullandığı Oydan Pişman Olan Var Mı? (Anket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 9.4.2021)
Giriş
  • Kullandığı Oydan pişman olan bugün referandum olsa farklı oy basardım diyen var mı ?

• Evet diyenlerin pişman olacağına, hatasıyla sevabıyla eski parlementer demokrasiyi çok arayacaklarına eminim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 yıllık Amerika tarihinde 10 küsür hükümet , Türkiye tarihinde 100 lercesi kurulmuş yıkılmış iş üretememiş bu yüzden

evet dedik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

100 yıllık Amerika tarihinde 10 küsür hükümet , Türkiye tarihinde 100 lercesi kurulmuş yıkılmış iş üretememiş bu yüzden

evet dedik

Amerika'daki sistemle bizdekinin alakasi yok yalniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu seçeneği eklersen iyi olur,

Oy kullanmadım, pişman değilim

Oy kullandım, pişmanım

• quote:

100 yıllık Amerika tarihinde 10 küsür hükümet , Türkiye tarihinde 100 lercesi kurulmuş yıkılmış iş üretememiş bu yüzden

evet dedik

Tek parti dönemleri ve koalisyon dönemlerinde büyüme rakamları aynı?

• ekle

oyumu geçersiz attım pişmanım diyenler olabilir oya spor takımını yazanlar şiir yazanlar imza atanlar vs vs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

şu seçeneği eklersen iyi olur,

Oy kullanmadım, pişman değilim

Oy kullandım, pişmanım

Anketin amacı evetin hayıra hayırın evete kaymasını görmek hocam.

• Çevremden 2 evetçiden başka görmedim duymadım

Zaten şimdi pişman olmak saçma daha bişey olduğu yok

• Daha başkanlığa geçmedik bile insanlar ne ara pişman olsun

• konu sahibi dolarlarına dolar katamayınca pişman olmuş
  • pişman olacak birşey yapmadım. ileride çocuklarıma karşı da alnım açık.
  • asau kullanıcısına yanıt
    Ekledim dostum teşekkürler tavsiyen için.
  • daldan_dala kullanıcısına yanıt
    Konu sahibinde şuan dolar yok ama bi nevşehir ve yozgattaki troll olarak senin gibi maaşlı çalışan arkadaşlarına sor onlarda bol bol varmış habere göre.

http://t24.com.tr/haber/mevduata-oranla-en-cok-doviz-tutan-iller-ic-anadoluda,373708

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 18 Nisan 2017; 14:20:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Konu sahibinde şuan dolar yok ama bi nevşehir ve yozgattaki troll olarak senin gibi maaşlı çalışan arkadaşlarına sor onlarda bol bol varmış habere göre.

http://t24.com.tr/haber/mevduata-oranla-en-cok-doviz-tutan-iller-ic-anadoluda,373708

4 kasımdan beri dolar kaç defa zirve yaptı haberin var mı? Çıkınca satıyorum elimde tutmuyorum tıpkı şu sizin mütahitler gibi.
  • quote:

4 kasımdan beri dolar kaç defa zirve yaptı haberin var mı? Çıkınca satıyorum elimde tutmuyorum tıpkı şu sizin mütahitler gibi.

senin gibi maaşlı çalışan
    sizin mütahitler
    nevşehir ve yozgattaki troll

artislik yapayım derken böyle şekilden şekile girersin işte
    Durduğu yerde bulaşıp attığım mesajlara gıkını çıkaramayan sensin. En çok doların kimlerde olduğunu herkes biliyor. Buna sesini çıkaramayan çünkü işine gelmeyen yine sensin. Ama insanlar yurtdışına işleri güçleri için gittiklerinde dolar-euro lazım olduğundan düşükten alıp elindeki fazla doları da satınca vatan haini ilan eden yine sensin. Millete dolar bozdurun dendiğinde o dolarları yine kimlerin topladığı da biliniyor. Sen sadece üstünde sörf yapılan bi dalgasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 18 Nisan 2017; 14:39:33 >
  • quote:

Durduğu yerde bulaşıp attığım mesajlara gıkını çıkaramayan sensin. En çok doların kimlerde olduğunu herkes biliyor. Buna sesini çıkaramayan çünkü işine gelmeyen yine sensin. Ama insanlar yurtdışına işleri güçleri için gittiklerinde dolar-euro lazım olduğundan düşükten alıp elindeki fazla doları da satınca vatan haini ilan eden yine sensin. Millete dolar bozdurun dendiğinde o dolarları yine kimlerin topladığı da biliniyor. Sen sadece üstünde sörf yapılan bi dalgasın.

gıkını çıkaramayan sensin
    herkes biliyor
    vatan haini ilan eden yine sensin.
    kimlerin topladığı da biliniyor
    sörf yapılan bi dalgasın

çırpındıkça batıyorsun

• quote:

evet dedik

Sorun sistemde düzende değil sorun toplumda.

Daha Cumhuriyet'in kuruluş yıllarında bile o sıkıntılara rağmen gereksiz iç ayaklanmalar olmuş dini,kökensel ayrımlar yapılmış.

Onca yıl geçmiş Osmanlı'da da aynı sorunlar yaşanmış. Düşünmek lazım padişah kavramının olduğu dönemlerde bile bu tarz gelişememe sorunları yaşanmışsa sorun nerede demek lazım.

2 öğretmenle ders anlatılan bir sınıftan hadi ders verimini arttırmak öğrencilerimizin başarılarını arttırmak için bir öğretmeni sınıftan çıkartalım tek öğretmen ile daha ciddi verim alırız başarımız artar gibi bir şey yapıldı. Sorun öğrencilerdeyken 2 öğretmen ideal bir şekilde uygunken öğrencilerin sorunu giderilmeden bir öğretmeni dışarı almak hiçbir şekilde fayda sağlamayacak.

Yeni sistemde eyalet zaafiyeti de var üstelik. Olası bir sıkıntıda neyse getirelim denildiğinde meclisten hayır gelmesin eyalet denildiğinde bile biz millete soralım diyerekten eyalet sistemine geçiş bile yapılabilir. Ki tuhaf olan referandumda özerklik isteyen bölgeler bu sisteme karşı çıkarken milliyetçilik duyguları besleyen özerklik gibi bir derdi olmayan insanlar bu zaafiyete onay verdi.

Bu kapı açıldı bir kere elbet o kapı kullanacak ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 18 Nisan 2017; 15:34:38 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.