Şimdi Ara

KULELİ ASKERİ LİSESİ 164. DÖNEM 3000 DEVRESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kuleliden olan, olmak isteyen, olamayıp içine oturan, olduktan sonra ayrılan, veya mezun olan..

kısacası herkesi bekliyoruz...

ayrımcılık yapmıyoruz, senn konuyla alakan yok die...

de hade buyrun arkadaşlar!...

• arkadaşlar yorumlarınızı beklioruz...

okul, katılım bilgileri vs.. hakkında merak ettikleriniz cevaplandırılacaktır
  • yok kardeş bn orda asker deildim askeri öğrenciidim...

simdi ise Emekli Askeri Öğrenciim...

anlııcaan ucuz kurtardık
  • Askeri Liseyi biliyorum çok adi eğitimleri var ve çok yoruyorlar gidenleri bir çoğu da pişman tavsiye etmem..

İyi Forumlar...
  • Evet cok yoruyolar, eğitimleri çok ağır..

Fakat eğitim öğretimde lise dersleri eğitimi olarak fen liseleriyla yarışabilir...
    Özellikle İngilizceyi çok kasıyolar bunun için bütün masrafları bile göze alabilirler!...
  • AMİNN...

yada ALLAH SABIR VERSİN desek daha yerinde olur!...

Çünkü Türkiye içn çok önemli işler yapıolar ve Türkiyenin geleceğini yetiştiriyolar
  • zamanında bende kuleli askeri lisesine başvumuştum 96 - 97 yıllarıydı sanırım. mülakatım çok iyiydi ama yazılı sınavda elendim. çok güzel tarihi bir okul imkanları da çok geniş. ama bana kısmet olmadı. şimdide 323. dönemde yedek subay olmak için şansımı denicem. kısmet artık Allah herkesin gönlüne göre versin.

bazı arkadaşlarda okulun zorluğundan bahsetmiş tabiki zor olacak oraya tatil yapmayamı gidiyorsunuzki zaten başarısız olanlarıda hemen okuldan atıyorlar. bence kıymetini bilin zorunuza gidiyorsada yapmayın. yanlız zorlukları sonucunda eminimki rahat edeceksiniz. hadi kalın salıcakla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar hep demişimdir böle işler yürek ister her baba yiğidin harcı değildir diye başarısız olanı atma falan yok zorlanan kafasına uymayanlar kendi isteğiyle ve aile rızasıylaokldan cıkabiliolar...

ve eğitim öğretimlerine kaldıkları yerden devam ediyolar tabiiki de başarılıda oluyolar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trompeter

yok kardeş bn orda asker deildim askeri öğrenciidim...

Sen neden Emekli Askeri Öğrencilike terfi ettin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vipmail123

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: HolyRevival

quote:

quote:

beni sarmadı

• quote:

AMİNN...

yada ALLAH SABIR VERSİN desek daha yerinde olur!...

Çünkü Türkiye içn çok önemli işler yapıolar ve Türkiyenin geleceğini yetiştiriyolar

Türkiye'nin geleceğini askerler olarak görüyorsanız size hiçbişey demiyorum...
  • Türkiye'nin geleceğini askerler olarak görüyorsanız size hiçbişey demiyorum...

Bu ülkede böle bi ordu olmasaydı görürdüm ben seni

ayrıca asker olarak bahsediyorum (cumhurbaskanlıı basbakanlık olarak deil yani)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HolyRevival

quote:

quote:

beni sarmadı

atılmış falan olmayasın?

• seneye girmeyi düşünüyorum. yaş 13. derslerim baya iyi yazılıdan geçeceğimi düşünüyorum. mülakatta ne soruyorlar merak ettim. babam astsubay.
  • Eğitimi gerçekten zor ve disiplinli bir yer. Orada okumak her yiğidin harcı değildir. Yani yapı olarakta oraya uygun olmak gerekiyor, sadece başarı yetmiyor. Orada okuyanları takdir ediyorum. Bende küçükken hava harp okulunda okumayı hep hayal ederdim ama olmadı. Şimdi önünden her geçişimde içim gidiyor.
  • Askeri lise korkulacak bir yer değil arkadaşlar.
    Asker olmayı kafasına koyan biri hiçbir şekilde zorlanmaz.
    sizden tek istenen ders çalışmanız ve kendinizi yetiştirmeniz...
    bundan emin olabilisiniz...
    1995 Maltepe Askeri Lisesi
    2000 Kara Harp Okulu mezunuyum bu arada
  • Kulelide sınav basvurusu yapmıstım senesini hatırlamıyorum 1990 olabilir.Son gun oldugundan Sınav merkezi olarak balıkesir cıkmıstı... Kazanamadım o zaman, daha sonra hava harp okuluna gireyim dedim ona da puan yetmedi:)
    Ne zaman vapurla veya kopruden gecerken cengelkoy tarafına doğru baksam Sınav zamani kayit olmaya gittiğim gun aklıma gelir.. Önü cok acık bir meslektir...Kendinizi yetiştirdiğiniz ölcüde ileride acılımları olan bir yapisi vardır...Hava harp okulu misal olarak verilebilir buna ilk aklıma gelen..Farkli alanlarda uzmanlasıp o alanda ilerlenebiliniyor...Neyse konu itibari ile mesleğin icinde olanlar daha iyi bilgi verebilir...kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o2lisu -- 20 Temmuz 2008; 13:30:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

atılmış falan olmayasın?

atılma olayı nadir olarak görülür fakat yok deildir orada okuyan birisi aile kararıyla beraber ayrılıp
    anadolu lisesinden devam edebiliyorbende kendi isteğimle ailemin kararıyla ayrıldım
    kendi isteğiyle ayrılanların sayısı ortalama 1-2 haftada birdir

benim kararımın nedenini cok merak ediyosan msninini verebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

seneye girmeyi düşünüyorum. yaş 13. derslerim baya iyi yazılıdan geçeceğimi düşünüyorum. mülakatta ne soruyorlar merak ettim. babam astsubay.

mülakatta senin ne kadar istekli olduğunu öğrenmek, aklı başında biri olup olmadığını görmek vb. öğrenmeyi isterler.
    Aileni anlatmanı, hangi kitabı okuyup hangi tv kanallarını takip ettiğini nedenaskerliği tercih ettiğini vb. sorabilirler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.