Şimdi Ara

KULELİ ASKERİ LİSESİ 164. DÖNEM 3000 DEVRESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: trompeter

quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

atılmış falan olmayasın?

atılma olayı nadir olarak görülür fakat yok deildir orada okuyan birisi aile kararıyla beraber ayrılıp
    anadolu lisesinden devam edebiliyorbende kendi isteğimle ailemin kararıyla ayrıldım
    kendi isteğiyle ayrılanların sayısı ortalama 1-2 haftada birdir

benim kararımın nedenini cok merak ediyosan msninini verebilirsin

beni ilgilendirmiyor sizin msn niz.
    sadece mesajlarınızı hoş bulmadım.siz bu mesleği tercih etmemiş olabilirsiniz ama biraz mesnetsiz yazmışsınız...
  • yokmu lan ışıklarlı

@trompeter

aynı şekilde ben de ucuz kurtardım, emekli olduk.
    mezun olmadan ayrılsaydık okul puanımız 66 değil 76 olurdu
  • Abi askeriye sonuçta.Ben liseyi değil ama üni için hho yu çok istiorm.Tek gireyim de taş taşıtsınlar.Zaten merak etmeyin yaz aylarından 1 ay yalova da komando eğitimi varmış.Gidip gördüm bn hho yu.Artık bi gireyim de taş da taşıtsalar razıyım.2010 da mülakatlr wr.
  • quote:

Orjinalden alıntı: death angel

Abi askeriye sonuçta.Ben liseyi değil ama üni için hho yu çok istiorm.Tek gireyim de taş taşıtsınlar.Zaten merak etmeyin yaz aylarından 1 ay yalova da komando eğitimi varmış.Gidip gördüm bn hho yu.Artık bi gireyim de taş da taşıtsalar razıyım.2010 da mülakatlr wr.

şimdi böyle diyorsunda, bir ağzımı açarsam forum ortadan ikiye çatlar
  • ben de askeri lise okudum eğitimi zor ama genelde insanlar atılıyor ayrılma çok çok az oluyor her sene 30 milyar son sınıftan ayrılmak 130 milyar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mosin -- 9 Ağustos 2008; 11:36:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TopcuAtgm

quote:

Orjinalden alıntı: trompeter

AMİNN...

yada ALLAH SABIR VERSİN desek daha yerinde olur!...

Çünkü Türkiye içn çok önemli işler yapıolar ve Türkiyenin geleceğini yetiştiriyolar

Türkiye'nin geleceğini askerler olarak görüyorsanız size hiçbişey demiyorum...

sen nesin ki böyle yorum yapabiliyorsun asteğmen olarak askerlik yap sonra dil uzat yazık sana

allah bilir türkiyenin geleceği program yazan yazılımcılardır onlar korusun seni

• quote:

Orjinalden alıntı: erdsavas

ben de askeri lise okudum eğitimi zor ama genelde insanlar atılıyor ayrılma çok çok az oluyor her sene 30 milyar son sınıftan ayrılmak 130 milyar ayrıldım diyen arkadaşın atıldığını düşünüyorum kimse kolay kolay o parayı verip ayrılamaz. Bu arada askeri okulların ingilizce eğitimi mükemmeldir reklam yapmıyorum sayıal derdler de fen lisesi ayarındadır bu yüzden her sene 180 kişiden 30 40 hatta 50 kişi sınıfta kalır özellikle de deniz lisesinde.

atıldığını demek, en azından 25 kişilik kısımdan 12 kişi ayrıldık, ayrıca atılma olmaz.
    askeri lise son sınıf 35 milyara imza attık, harp okulu intibaktan ayrıldık 55 milyar geldi bana. dava devam ediyor 20ye düşecek. bilmediğin mevzularda da iftira atma

• arkadaşım yanlış anlaşıldıysam özür dilerim kulelideki sistemi pek bilmememden kaynaklanıyor. Kusura bakma sivil hayatta başarılar dilerim en iyisin yapmışsın
  • quote:

arkadaşım yanlış anlaşıldıysam özür dilerim kulelideki sistemi pek bilmememden kaynaklanıyor. Kusura bakma sivil hayatta başarılar dilerim en iyisin yapmışsın

sistem kulelide değil, ışıklar ve maltepede de aynı şekilde işler, zaten ışıklarlıyım ben
  • quote:

ben de askeri lise okudum eğitimi zor ama genelde insanlar atılıyor ayrılma çok çok az oluyor her sene 30 milyar son sınıftan ayrılmak 130 milyar .

Evet arkadaşım bu yorum çok yanlış olmuş atılana cok az rastladım ben genelde hep ayrılırlar ve as. liseyi bitirip hemen ayrılırsan 35 milyar ediyo ne 130 milyarından bahsediosn as. lisede okuduğunu sanmıyorum
  • arkadaşlar bende 2004-2009 maltepe mezunuyum dkyım. denlis te durum bizimkilerden çok daha farklı arkdaşlar bizim okullarda bende atılanı hiç görmedim. ama denlisin tazminatı da bizimkilerin 3-4 katı olmaktadır. bende kho int.tan ayrıldım tazminatın gelmesini bekliyorum 60 civarı bişey gelecek tahminen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.