Şimdi Ara

Kule alti minyon yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu kule alti minyon temizlemeyi ad herolarla rahat yapıyorum büyücu ve elinde kalkan olanla ama arada bizim minyonlar da vurunca 2-3 tane kaçırdığım oluyo tamam biliyorum kalkan olana kule iki vurcak sonra ben buyucuyede kule bir kere sonra ben ama bizim minyonlar ise girince karışıyor durum birde ilk levellarda ap oynadigim bir heroyla kule altina tikilmissam farm yapmak zulüm oluyo ap ile kule alti taktiği ve bizim minyonlarda kule altina giren minyonlara vuruyosa ne yapmam gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyücü bir şampiyon oynuyorsan middesindir zaten. Midde hiç bir zaman karşının seni kuleye dayandırmasna izin vermemelisin. Gerektiğinde azcık pushlamalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wraths Trap

Büyücü bir şampiyon oynuyorsan middesindir zaten. Midde hiç bir zaman karşının seni kuleye dayandırmasna izin vermemelisin. Gerektiğinde azcık pushlamalısın.

Saniyorum buyucu ve elinde kalkan olan diyerek minyon cesitlerinden bahsediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baktin karsisi agresif oynuyor yani minionlara last hit yerine normal saldiri yapiyor o zaman sende minionlara surekli saldiri yap lane i ortada tutmaya calis.
  • ADC kullanırken bu sorunu çözecek bir supportun var. Eğer iyi anlaşırsan alamayacağın minyonu yadigar kalkanı pasifiyle o alır kaçırmazsınız. AP herolar için biraz zor evet, dk 7 gibi mavi buffı alana dek farm yapmak pek kolay değil bir çoğu ile, koridoru dengede tutup kuleden güvenli bir mesafede son vuruş yapmak lazım, rakip çok ittiriyorsa zaten midde bence çok dert etme gank ile işleri çözebilirsin. Top lane'de ise kule altı kalan herolar bellidir oyun başı Trundle, Nasus vb onların da son vuruş kabiliyetleri yeterlidir. Zamanla o minyonların vuruşlarına göre kendin ayarlayabiliyorsun koridoru. Açıkçası çok rahatsız eden olmasın 10 dk da kaçıracağım minyon sayısı maksimum 10'dur, iyi bildiğim bir hero ile, tamamen tecrübe meselesi. LCS düzeyindeki adamlar hiç kaçırmıyor, istediği konumda tutuyor bir de gidip dirty farm denen orman yaratıklarını da kesiyor, sonra bakıyoruz bu adam 15 dakikada 170 farm nasıl yaptı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 10 Haziran 2014; 17:28:18 >

• APC herolarla farm yapıyorsan. Menzilli küçük minyonları kule altı kaçırmamak için full hp li minyona 1 tane vurman gerekiyor önceden. Daha sonra kule vurduktan sonra öldürebilecek kadar hasar verebiliyorsun. Özet geçersek Menzilli minyona sen 2 tane kule 1 tane vuracak. İlk vuruşunu kule den önce yapman lazım. Bu sayede o minyonu kaçırmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fourcade

quote:

Orijinalden alıntı: Wraths Trap

Büyücü bir şampiyon oynuyorsan middesindir zaten. Midde hiç bir zaman karşının seni kuleye dayandırmasna izin vermemelisin. Gerektiğinde azcık pushlamalısın.

Saniyorum buyucu ve elinde kalkan olan diyerek minyon cesitlerinden bahsediyor

Anladım şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kalp atiş hizim zayif mi?? yardim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fourcade kullanıcısına yanıt
    aynen hocam ad herolarla minyon bicmeyi rahat yapıyorum 500. ranked oyunumu attim şuan her lanede oynuyorum ama genellikle mid oynarım midede karsimda ezecegimi bildiğim kendime güvendiğim zaman geçerim ama olurda bazen isler yolunda gitmez ya o zaman kule alti ap champlarla farm yapmak zulüm oluyor hele karşımda lb varsa kule altindan dahi çıkamiyorum lb ve dravenin cok buyuk etkisi var uzerimde psikolojik sanırım

• Turnuva ve yüksek elo streamleri izleyebilirsin. Kule altı nasıl farm aldıklarına dikkat et. Sonra oyuna gir, farma odaklan, gördüklerinin pratiğini yap. Tecrübe kazandıkça kaçırmazsın. Bir de minyon için skill atmaktan kaçında ap oynarken. 5 skill atıp normalde kaçıracağın 5 last hiti alırsın. 100 gold gelir, giden şey mana olur. Bir mana potu 35 gold.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

APC herolarla farm yapıyorsan. Menzilli küçük minyonları kule altı kaçırmamak için full hp li minyona 1 tane vurman gerekiyor önceden. Daha sonra kule vurduktan sonra öldürebilecek kadar hasar verebiliyorsun. Özet geçersek Menzilli minyona sen 2 tane kule 1 tane vuracak. İlk vuruşunu kule den önce yapman lazım. Bu sayede o minyonu kaçırmazsın.

menzilli dediginiz büyücu olan oluyor herhalde tamam onu denerim teşekkür ederim peki diğer minyon icin kalkani olan

• Heroya gore degisir. Mesela dari icin cok kolydir
    Oynadokca cozersin

• pgdnBREAK kullanıcısına yanıt
    Ilk baslarda olabildiğince son vurus yapmaya calis zaten ap herolarla kasinca skillerle bir minyon grubunu rahatca alirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pgdnBREAK

quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

APC herolarla farm yapıyorsan. Menzilli küçük minyonları kule altı kaçırmamak için full hp li minyona 1 tane vurman gerekiyor önceden. Daha sonra kule vurduktan sonra öldürebilecek kadar hasar verebiliyorsun. Özet geçersek Menzilli minyona sen 2 tane kule 1 tane vuracak. İlk vuruşunu kule den önce yapman lazım. Bu sayede o minyonu kaçırmazsın.

menzilli dediginiz büyücu olan oluyor herhalde tamam onu denerim teşekkür ederim peki diğer minyon icin kalkani olan

Melee olan yani senin tabirinle kalkanlı olan ise kule 2 tane vurduktan sonra 1 tane Düz vuruşla alabilirsin. Oyunun başlarında yeterince AD olmadığı için eğer kule 2 tane vurduktan sonra senin 1 vuruşun o minyonu öldürmezse skill atarak alabilirsin. Bunun mantığı yaptıkça oturur refleks haline gelir. Zaten doran ring alacağın için en azından farm başına 4 mana geri kazanırsın. Bu konuda arkadaşında dediği gibi stream yapanları izleyebilirsin.

• Öndekileri çoğu şampiyon alabiliyor zaten, kule öndekine iki tane vuruyor, bu sırada arkadakilerden birine sen bi tane düz vuruyorsun, öndekini alıyorsun, diğer öndekine geçince kule, arkadakilerden başka birine bir tane vuruyorsun böyle gidiyor, kule arkadakilere geçtiğinde de bi o vuruyo bi sen vuruyosun gg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.