Şimdi Ara

Kulaklıktan sesin çok az gelme sorunu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XBOX360'ı PC'ye vga kablosu ile bağlıyorum vga kablosunun yanında ki o iki tane ince uçlu kabloya ses aparatı takıyorum diğer ucunada hapörleri takmam gerekiyor.Hapörler taktığım zaman bir sorun olmuyor ama eğer oraya kulaklık takarsam ses çok az geliyor.Bunun bi ayarı filan yok mu ? Ayarlara biraz baktım gördüğüm tüm ses ayarlarını fulledim ama yine de fayda etmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 28 Temmuz 2010; 14:29:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

XBOX360'ı PC'ye vga kablosu ile bağlıyorum vga kablosunun yanında ki o iki tane ince uçlu kabloya ses aparatı takıyorum diğer ucunada hapörleri takmam gerekiyor.Hapörler taktığım zaman bir sorun olmuyor ama eğer oraya kulaklık takarsam ses çok az geliyor.Bunun bi ayarı filan yok mu ? Ayarlara biraz baktım gördüğüm tüm ses ayarlarını fulledim ama yine de fayda etmedi.

Aynı sorun bende de var. Ben de bir türlü beceremedim. Ayrıca USB kulaklığı tanıma şansı var mıdır XBox 360'ın. Bende iyi bir USB kulaklık var fakat tanımaz demişlerdi. Bir de burada ki ahaliye sorayım konu acılmışken.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

XBOX360'ı PC'ye vga kablosu ile bağlıyorum vga kablosunun yanında ki o iki tane ince uçlu kabloya ses aparatı takıyorum diğer ucunada hapörleri takmam gerekiyor.Hapörler taktığım zaman bir sorun olmuyor ama eğer oraya kulaklık takarsam ses çok az geliyor.Bunun bi ayarı filan yok mu ? Ayarlara biraz baktım gördüğüm tüm ses ayarlarını fulledim ama yine de fayda etmedi.

Aynı sorun bende de var. Ben de bir türlü beceremedim. Ayrıca USB kulaklığı tanıma şansı var mıdır XBox 360'ın. Bende iyi bir USB kulaklık var fakat tanımaz demişlerdi. Bir de burada ki ahaliye sorayım konu acılmışken.

4-5 farklı kulaklıkta denedim , kaliteli kulaklıklarda vardı arasında ama en ufak bir değişiklik olmadı. 1 tane 2+1 hapörlerim var onuda PCde kullanıyorum , tak çıkar yapmak çok uğraştırıyor.Kulaklıkla oynamam lazım ama gelen ses gerçekten çok az , ah ulan xbox

• quote:

o çıkış sadece amfisi olan bir kaynağa sesi iletmek için var. kulaklıktan sesin az gelmesi o yüzden. ses veren kaynağa kulaklık takman lazım senin.

bi de bu mini amfi işini görebilir ama garanti vermiyorum :) :http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18350

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 28 Temmuz 2010; 18:16:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: painkill

quote:

o çıkış sadece amfisi olan bir kaynağa sesi iletmek için var. kulaklıktan sesin az gelmesi o yüzden. ses veren kaynağa kulaklık takman lazım senin.

bi de bu mini amfi işini görebilir ama garanti vermiyorum :) :http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18350

evet 2+1e taktığım zaman sorun olmuyor ama oda aynı hesap oluyor.2+1i pcde kulaklığı xboxta kullanmak istiyordum. çözümü yok yani

• bence üstünde kulaklık çıkışı olan en dandik bilgisayar hoparlörünü bul. 20 tl'ye falan vardır herhalde. xbox'ı ona bağlarsın. ona da kulaklığı. böylece sorunun çözülmüş olur. ama hoparlörün kablosu üstünde olduğu için iki ucu da dişi olan bir kabloya daha ihtiyacın olur büyük ihtimalle. çünkü xbox'ın çıkışı erkek, hoparlör erkek. ara bağlantı yapman lazım.
  • Logitech'in 2+1 hoperlöründe kulaklık çıkışı var. Fiyatıda uygun. Üstelik kaliteli bir hoperlör.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Logitech'in 2+1 hoperlöründe kulaklık çıkışı var. Fiyatıda uygun. Üstelik kaliteli bir hoperlör.

değişen bişey olmuyacakki, o'da sadece sinyal veriyor yani sesi açtıkça kulaklığın sesi normal olan sesden daha fazla artmıyor. Bende logitech x230 var kulaklık çıkışı mevcut ancak ses yükselmiyor . Ya kendinden anfili bir kulaklık yada kulaklık çıkışını yükselten bir kaynak amfi vsvs gerekli .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 28 Temmuz 2010; 22:43:31 >
  •  Kulaklıktan sesin çok az gelme sorunu ?

Bende bu var , altec'i xbox'a , kulaklığı altec'e takınca ses sorunu olmuyor.altec üzerinden sesi ne kadar açarsam o kadar çok ses geliyor . @Leone_510 sende neden olmuyor anlamadım
  • demekki cihazdan cihaza farklılık oluyor x230'da kulaklık normal sesinden daha fazla vermiyor buda yetersiz dışardaki her ses duyuluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.