Şimdi Ara

Kulaklıktan anlayan biri tavsiyede bulunabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar bikaç gün önce urbanears plattan kulaklığım bozuldu. Şimdi yeni almak istiyorum öncelikle rock müzik dinliyorum yani tizler önemli (urbanears bu konuda hataydı :D) 150 200 tl civarı olabilir. Şu an marshall major düşünüyorum aslında tam bana göre ama kafamı kurcalayan iki şey var ilki forum vr sözlüklerden baktığımda o fiyata faha kalitelileri oldugu soyleniyor eğer öyleyse farklı bi tavsiyede bulunursanız sevinirim ikinci konu ise hepsiburada da 220 tlye buldum. Conteol talk olanlar 330 civarı ama yine de bu fiyat farkı normal midir? Birinde altın kaplama diğerinde ise altın görünümlü jak yazıyo cidden böyle midir? Cevaplar için şimdiden sağolun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üzgünüm yardım edemeyeceğim size ama bir sorum olacak size : Plattan kullanmışsınız . Nasıl bir kulaklık ? Almayı düşünüyorum yani al kullan iyi ses kalitesi bassları falan güzel mi dersiniz yoksa alma kardeşim at paranı cebine daha iyi bişey al mı dersiniz ? yorumunuz benim için önemli :) Teşşekür ederim
  • AhmtMlh kullanıcısına yanıt
    ses kalitesinden gayet memnundum bassları mükemmeldi. tavsiye ederim kesinlikle :)
  • Tesekkur ederim ancak sennheiser hd 202 - II nin ses kalitesi daha iyi gibi geldi bana birde plattan kucuk oldugu icin.pek hosuma gitmedi . tesekkurler cevabiniz icin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yi aksmlar arkadaşlar müzik dinlemek ve film izlemek için kafa üstü kulaklık alacağım da

*bass ları iyi olsun ama insan seslerini bozacak kadar olmasın.canlı temiz bir ses almak istiyorum.
    bunun için 2 tane marka var aklımda

-Sony MDR-XB400
    -Koss PortaPro

bunları denemedim.deneyen yada bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşsın lütfen.

Bu ikisi dışında bildiğiniz iyi kulaklık varsa tavsiye olarak yazabilirsiniz.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aventa01

yi aksmlar arkadaşlar müzik dinlemek ve film izlemek için kafa üstü kulaklık alacağım da

*bass ları iyi olsun ama insan seslerini bozacak kadar olmasın.canlı temiz bir ses almak istiyorum.

-Sony MDR-XB400
    -Koss PortaPro

bunları denemedim.deneyen yada bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşsın lütfen.

Bu ikisi dışında bildiğiniz iyi kulaklık varsa tavsiye olarak yazabilirsiniz.Teşekkürler.

kaç tane kulaklığın olursa olsun,mutlaka çeyizinde Koss Portapro olmalıdır bana göre.
    3yıldır bıkmadan kullandım hala kullanıyorum.bozulsa hiç düşünmeden yenisini sipariş ederim.bu fiyata bu kalıklık gerçekten harika.
    emin ol pişman olmazsın

ama mutlaka ses kartın iyi olmalı bunuda unutma.onboard ses kartında pişman eder adamı..

• quote:

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

quote:

yi aksmlar arkadaşlar müzik dinlemek ve film izlemek için kafa üstü kulaklık alacağım da

-Sony MDR-XB400
    -Koss PortaPro

kaç tane kulaklığın olursa olsun,mutlaka çeyizinde Koss Portapro olmalıdır bana göre.
    3yıldır bıkmadan kullandım hala kullanıyorum.bozulsa hiç düşünmeden yenisini sipariş ederim.bu fiyata bu kalıklık gerçekten harika.
    emin ol pişman olmazsın

ama mutlaka ses kartın iyi olmalı bunuda unutma.onboard ses kartında pişman eder adamı..

evet ses kalitesi olarak fiyatına göre çok iyi bir kulaklık kesinlikle ama pek dayanıklı değil diyorlar doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Columbia -- 17 Kasım 2013; 22:54:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Columbia

quote:

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

quote:

-Sony MDR-XB400
    -Koss PortaPro

emin ol pişman olmazsın

evet ses kalitesi olarak fiyatına göre çok iyi bir kulaklık kesinlikle ama pek dayanıklı değil diyorlar doğru mu?

nasıl kullandığınıza bağlı açıkçası.ben 3 yıl gibi ir süredir kullanıyorum,defalarca kafama takıp çıkardım hiç zarar görmedi yani.zorlamadıkça,yanlışlıkla ağır bir şeyin altında kalıp kırılmadıkça bana göre ömürlük bir kulaklık..malzeme kalitesi 1. sınıf değil evet kabul ediyorum ama güzel ve dikkatli kullanılılırsa benim gibi daha senelerce iş yapar..

• Arkadaşın sorusunu cevaplayabilecek yok mu? Aynı soru işaretleri benim de kafamda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K518 dediğinizi ve Marshall Majoru döver netlik anlamında. Denedim üçünü de arka arkaya, ordan biliyorum :) Ve hepsini dövecek de AiAiAi Tracks var, bilginize. Fiyat olarak da hepsinden (MM ve K518'den) ucuz.
    Jakın altın gümüş vb olması da bu seviyelerde sadece göz boyama. O gri metal jaklar yeter.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.