Şimdi Ara

Kulaklıktaki Sesi Mikrofon Karşıya İletiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartım ASUS B450-F, kulaklığım Cloud Alpha. Sorunumu kısaca anlatayım, herhangi bir sesli iletişim uygulamasında kulaklığımdan çıkan her sesi karşı taraf duyuyor Windows'un ses kaydediciside çıkan sesleri kaydediyor. Ben mikrofondan konuşurken kulaklığımdan gelen ses daha baskın olarak benim sesimden bile fazla karşı tarafa gidiyor. İşin ilginç tarafı kulaklığın mikrofonunu çıkarınca yine gidiyor. Kulaklığın mikrofon görevi gördüğünü düşünüyorum. Buna geçici bir çözüm buldum. Ama bilgisayarı her başlattığımda tekrar aynı problemi yaşıyorum. Anakartın destek kısmından ses sürücüsünü indirdim, defalarca silip yükledim düzeltemedim. Kalıcı bir çözüm arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Videodaki işlemleri yaptığımda sorun tamamen çözülüyor. Hiçbir şekilde karşıya ses gitmiyor.
    Video:https://www.youtube.com/watch?v=0V-Tz0YGq9w

İşlemci : AMD Ryzen 5 2600X / Soğutucu : Wraith Spire / Anakart : Asus Rog Strix B450-F Gaming / RAM : G.Skill TridentZ RGB Series 2x8 GB DDR4 3200Mhz RAM CL16 / PSU : Cooler Master MasterWatt 700W 80+ Bronze / Kasa : Cooler Master Master Box Pro 5 / GPU : Rog Strix Geforce GTX 1080 Advanced Edition 8GB / Mouse : GamePower Bane / Mouse Pad : Steelseries QcK+ / Headset : James Donkey 712 /

• Bende de aynı sorun var ve sizin dediğiniz videoyu açıp düzeltmeye çalışacaktım fakat video şuan kullanılamıyor ne yaptığınızı hatırlıyorsanız ve bu geçici bir çözüm olduysa ne yaptığınızı söyler misiniz ?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.