Şimdi Ara

Kulaklıkta 7,1 desteği meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler baya bir araştırdım oyuncu kulaklıkğı almak istiyorum,7,1 destekli meselesi var diğer kulaklıklarla ne farkı var bu 7.1 in usb port bağlantılı bu iyi bir özellik ama işte pek bilgim yok ve bir adet uygun fiyatlı bir oyuncu kulaklığı buldum yorumlarınızı bekliyorum.
    önerileriniz içinse Kulaklık rahat ve güzel birşey olsun istiyorum, snopy malum genelde sıkıntılı ürünleri, daha öncedende almıştırm, Trustın bir oyuncu kulaklığını almıştım 2-3 senedir kullanıyorum fakat ufak bir arızası var sağ ve sol kulaklıktan sesler farklı seviyede çıkıyor ses ayar yerinde bir sorun var, bende güzel bir şey aynı zamanda uygun fiyatlı birşey alıyım diyorum.

araştırırken şunu buldum 135 TL ye buldum bunu .http://www.hepsiburada.com/frisby-fhp-g1420b-gamemax-serisi-7-1-surround-sound-gaming-kulaklik-p-HBV0000027081?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=CMGGutqc0dICFcUp0wodgrQNEg

Sizce nasıldır kullananınız var mı?
    7,1 ve titreşim destekli usb portlu kulaklık bu.

Veya sizin önerebileceğiniz güzel ve uygun fiyatlı max 135 Tl bütçem var aslında o bile yokta bakmayın :) Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.
    Sizin yorumlarınız benim için çok değerli

Donanımhaber ailesine şimdiden tekrar teşekkür ederim yorumları ve yardımlarınız için hepinize :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kulaklıkta 7.1 Desteği ve Xear Surround Max

7.1 surround ses, oyun, film ve müzik deneyimini geliştirmek için tasarlanmış sürükleyici bir ses teknolojisidir. Kulaklıklar için 7.1 surround ses desteği, sanal hoparlörler yaratarak gerçekçi ve çok yönlü bir ses deneyimi sunar.

Xear Surround Max, ASRock tarafından geliştirilen gelişmiş bir 7.1 sanal surround ses teknolojisidir. Kulaklıklarınızda gerçek bir 7.1 hoparlör sisteminin sesini taklit etmek için özel algoritmalar kullanır.

Xear Surround Max, oyuncular ve film meraklıları için idealdir. Oyunlarda, ayak seslerinin ve diğer oyun içi seslerin yönünü daha doğru bir şekilde algılamanıza yardımcı olarak rekabet avantajı sağlar. Filmler için, sizi aksiyonun ortasına koyarak sürükleyici bir sinema deneyimi sunar.

Xear Surround Max'ın ana özellikleri şunlardır:

• Gerçekçi 7.1 sanal surround ses
    • Özelleştirilebilir ses profilleri
    • Düşük gecikme süresi
    • Kullanımı kolay arayüz

Kulaklığınızda 7.1 desteği varsa, Xear Surround Max'ı deneyerek oyun ve film deneyiminizi önemli ölçüde geliştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sayın RedRadioactive,

Adı geçen kulaklığımız özetle yazılım destekli 7.1 özelliği ile surround efekti sağlar.
    Satışı yapılan bir mağazada ya da Dudullu/Ümraniye'deki merkezimizde test edebilirsiniz.
  • Öncelikle sanal 7.1 gerçek 7.1 veya gerçek 5.1 in yanına bile yaklaşamaz bunu bir söylemek isterim . Ardından alıcağınız kulaklığa 135 tl vermenin bir anlamı yok çünkü ederi 70 tl den fazla değil o markanın kaliteli bir hiç bir ürünü yok ( bu işlerden az çok ağzımız yandı son 10 yılda biliriz böyle markaları ) . Eğer paranı artttırabilirsin rampage sn-rw1 var tavsiye ettiğim herkes memnun kaldı çevremde de kullanan arkadaşlarım var benimde şu an kullandığım kulaklıktır gayet kaliteli bir çakma üründür. Buraya dikkat çekmek istiyorum çakma dememin neden bunun orjinalini MSİ markasını yaptı ve 450-500 tl ye satıyordu az bir süre zarfından sonra snopy rampage de bunun aynısını ( işte nedir efendim , mat değilde normal siyah rengi , bazı yerlerinde full siyah değilde parlak metal kullanması ve msi logosunu kendi logosuyla değiştirmesi gibi şeyler ) yapmış ve satışa sunmuştur bulması şu an itibariyle pek kolay değildir diye düşünüyorum ama bir bakın ben indirim varken 150 tl ye almıştım.

Veya headset olmak zorunda değil benim zamanım var diyorsanız Aliexpressten razer hammerhead pro almanızı tavsiye ederim ( pro 2 değil ilk çıkan modeli ) . Ondanda sanal surround var ve aynı işi görüyor cs go falan için alıyorsanız size hayli hayli yetecektir.

• ürünü aldım malesef :/ , ses kalitesi vs gayet yeterli hoşuma gitti, şu an 7.1 i aktive etmekle ve xear surround max ın ne olduğunu çözmekle uğraşıyorum, yani streo daki sağ ve sol kolonları klonlayıp 7.1 e mi çeviriyor yoksa başka birşey mi?

Evet cs :go vs oynuyorum genelde. Cs:go dada ayarı var tabi, bayadır uğraşıyorum. cs de 5.1 e mi ayarlayım başka birine mi en iyi ayarı bilen var mı aranızda.

birde şu xear surround max ın ne olduğunu bilen varsa bana açıklayabilir mi? bunu aktive etmelimiyim ? yoksa etmezsem mi 3D sesi daha net alırım.

Teşekkürler
  • RedRadioactive R kullanıcısına yanıt
    Dostum kulaklıklar pek ilgi alanına girmiyor galiba , bu normal bir durum . Şimdi açık ve anlaşılır bir şekilde anlatmaya çalışıcam : surround max ı açtığın zaman kulaklığı sonlara çıkarırsın yani bazı müziklerde veya oyunlardaki patlama efektlerinde cızırtı yapabilir dikkatli olmakta fayda var.

Çoğu kulaklıkta sanal surround desteği olduğu için aslında sen hiç bir şeyi hiç bir şeye dönüştürmüyorsun yani 2 kanal ı 7 kanal bir de sub a çevirmiş gibi farklı bir ortam yaratıyor ne donanım değişiyor nede başka bir şey oluyor aslında . 7.1 desteği olan bir şeyi 5.1 e çeviremezsin en azından ben öyle bir şey görmedim daha Csgo için xear ı açma 7.1 aktif et , sesi biraz yükselt ses kasma olayına alışana kadar biraz oyna ( yaklaşık 1-2 gün anca sürer ) sonra zaten bir sıkıntın kalmaz. Birde kulaklığıa nazik davran çünkü emanet gibi duruyor pek sağlam bir şeye benzemiyor dostum

• RedRadioactive R kullanıcısına yanıt
    Sayın RedRadioactive,

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
    Siz boşverin hariçten gazel okuyanları.
    Ürünle ilgili online sitelerdeki yorumlara bakarsanız ne kadar doğru bir karar verdiğinize emin olacaksınız:

urun.n11.com
    Gamemax Fhp-g1420b Profesyonel 7.1 Usb Gaming Oyuncu Kulaklığı 🌟 - n11.com
    http://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/frisby-fhp-g1420b-profesyonel-gaming-oyuncu-71-usb-kulaklik-led-P148405755

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    12 yıl önce açıldı
    5,1 ses sistemi hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.