İyi günler, yaklaşık 2 hafta önce 30 TL'ye bir tane Snopy mikrofonlu kulaklık almıştım, kulaklığın sorunu şuydu; kulaklıkla dinlediğim şeyleri mikrofona veriyordu.Yani skype'ta konuşurken benim oyunumun sesi kısık olmasına rağmen mikrofonla karşı tarafa gidiyordu.Kulaklık bozuk heralde dedim geri verdim, almışken kötü almayım madem dedim ve bugün Logitech G230 aldım Vatan'dan. Eve geldim kulaklıklar falan güzel çalışıyor, steam'den mikrofon testi yaptım o da güzeldi sesimi kaliteli veriyordu. Bir de youtube'dan şarkı açayım bakalım eski kulaklıktaki sorun devam etmiyordur inşallah diye, ama sonuç aynı. Kulaklıkla youtube'dan dinlediğim şarkıyı da alıyor mikrofon.Ve yüksek sesle dinlemiyorum.
Aldığım iki kulaklığında bozuk olma ihtimali var mı ? Yoksa sorun benim donamımda falan mıdır ?
Acil yardımlarınızı bekliyorum.
İçerdeki bilgisayara taktım kulaklığı onda hiç böyle bir sorun olmadı, mikrofon, kulaklık ile dinlediğim müziği almadı yani. Sorun bilgisayarla alakalı diye düşünüyorum ama bir türlü bulamadım ne olduğunu, ayarları falan kurcaladım. Yok mu yardımcı olacak kimse ? Çıldırmak üzereyim.
ses > iletişim > hiç birşey yapma ya tıkla düzelir.
Winter Is Coming
kullanıcısına yanıt
Denedim olmadı. Diğer bilgisayarda benim sesim daha yüksek gidiyor, arkada dinlediğim müzik vs. sesi hiçbir şekilde gitmiyor. Ama bu bilgisayarda hem benim sesim az gidiyor, hem kısık sesle müzik dinlesem bile karşı tarafa gidiyor. BIOS ve ses kartı güncellemelerini de yaptım ama sonuç hala aynı. Yok mudur başka yolu moralim çok bozuk..