Bildirim
kulaklık ve mikrofon girişi olan hoparlör var mı ? çok önemli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hoparlöre değil de usb mikrofon olabiliyor arkadaşta vardı ama kulaklık herhalde mecbur anakarta bağlancak (yanlış olabilir)
-
creative in bi çok speakerında kulaklık girişi var ama mikrofonu bilemiycem. -
http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?Product_ID=4044951002665
bu adreste böyle bişey buldum tam istediğim gibi acaba bunun kablosu uzunmudur ? masanın üstüne koymam gerek :) -
yeterince uzundur herhalde. ama bir kulaklık ve mikrofon için bunca masraf neden? hem zaten çoğu hoperlör sisteminde mikrofon ve kulaklık girişi olur. ben kendiminkini yaklaşık 3 yıl önce aldım ve masanın üstünde duran kontrol cihazında her ikisi de var.
-
bu aletin amaci nedir?
bende kulakligi kasanin uzerinde taktigimda anfi olmadigindan performans alamiyorum bi anfili hoparlor uzerinden olsa alirdim. benim hoparlorler anfili ancak kulaklik ciskisi yok, aldigim kulaklikta elimde patladi.. bu tarz fazla masraf yapmadan mevcut sistemimi kullanarak yapabilecegim bisiler varmi?
tesekkurler.
quote:
Orjinalden alıntı: meteceri
http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?Product_ID=4044951002665
bu adreste böyle bişey buldum tam istediğim gibi acaba bunun kablosu uzunmudur ? masanın üstüne koymam gerek :)
-
HP orjinal klavyede mikrofon ve hoparlör(kulaklık) çıkışları mevcuttur. -
quote:
Orjinalden alıntı: CafeCennet
HP orjinal klavyede mikrofon ve hoparlör(kulaklık) çıkışları mevcuttur.
benimde klavye hp ama bende yok biraz eski sayılır 8 yıllık -
Kablo uzun değilse de basit bir uzatma kablosu alarak halledebilirsin. -
bu alet anfi gorevinide goruyormu? yada hoparlor uzerindenmi baglaniyor. nedir? -
bu aletin fazla bi özelliği yok çıkışlara bunu takıyosun kablosu heralde uzundur sonra bunu masanın üstüne koyuyorsun istediğin zaman bi tuşa basarak mikrofon ve kulaklığı aktif ediyosun üzerindeki tuşa işte :)
ya msnden sesli konuşma yapıyoruz işte kasanın önündeki çıkışlar aktif değil kasada masanın altında olunca mikrofonu takmak zor oluyor ondan böyle bişey arıyordum biraz pahalı bence. kablosuz bluetooth kulaklıklarda var ama onlar da çook pahalı. en iyisi böyle bişeydi. -
on tarafta panel var madem baglayin o zaman anakartin uzerine? bu en basiti olsa gerek.... -
benim evdeki kasa aopen ondaki pinler bütün olarak çok kolay takması ama diğer kasa öyle değil her pin ayrı ayrı tek tek yani onu takması zor . takmak için açtım kasayı baktım hepsi tek tek hem iki tane mic yazan kablo var bi de takılacak yer ekran kartının altında olunca uğraşmadım kasa da tozluydu :) ama aopen deki kabloda pinler bütün haldeydi uğraşmadan taktım bi de aklıma şu geldi o kablodan bulabilirmiyim :) ön panelden ana karta ses kablosu var mı :) -
lan benimki öyle değil ha
bendeki ön tarafa giriyo kablolar
arka taraftaki ses çıkışlarına direk bağlıyosun dışardan
yani kablonun arka tarafı bildiğimiz kulaklık girişi
ben de arkaya jack aldım
hem kulaklığı hem mikrofonu hem de hoparlörü bağladım
şimdi öyle bi derdim yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X