Şimdi Ara

Kulaklık uzatmak için kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulaklık uzatmak için kablo arıyordum internette Philips SWA2528 modelini buldum , cx300 kullanıyorum acaba bu kablo ile uzatınca seste herhangi bir bozulma olur mu ?

• Benim Philips She 9500 içinde kulaklık uzatma kablosu lazım.Bir arkadaşım bozdu ve bana yenisini alacağını söyledi bu kulaklığın (uzatma kablosunu bana vericekmiş).Bende diyorum ki ucuz ve teğmin edilebilicek birşey kendim alıyım.Nerden bulabiliriz böyle bir kabloyu?Sonradan eklenen kablonun + ve - leri nelerdir?
  • hemen her elektrikçide var arkadaşım bulman zor olmaz sese de negatif veya pozitif hiç bir etkisi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: gürcü

hemen her elektrikçide var arkadaşım bulman zor olmaz sese de negatif veya pozitif hiç bir etkisi yok

İyide bu kabloda jack felan var.Elektrikçide bu tarz kablolar bulunuyormuki?Ayrıca fiyatları nasıl.Bide dediğiniz gibi hiç farkı olmaz olayına katılmıyorum.Çünkü kablolama her zaman çok önemlidir.Sonuçta kulaklık sisteminin kalbidir kablo.Yani kablo değişince olumsuz sonuçlar doğabilir bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Broadwayci

quote:

hemen her elektrikçide var arkadaşım bulman zor olmaz sese de negatif veya pozitif hiç bir etkisi yok

İyide bu kabloda jack felan var.Elektrikçide bu tarz kablolar bulunuyormuki?Ayrıca fiyatları nasıl.Bide dediğiniz gibi hiç farkı olmaz olayına katılmıyorum.Çünkü kablolama her zaman çok önemlidir.Sonuçta kulaklık sisteminin kalbidir kablo.Yani kablo değişince olumsuz sonuçlar doğabilir bence.

Elektrikçide gerek stereo kablo gerekse uzatma kablosu bulunuyor daha geçen aldım hatta bir iş için. cx300 için kafana takmaya gerek yok, ses kalitesine bir etkisi olmaz çünkü kendi kablosu zaten çok kaliteli bir kablo değil. Daha high-end kulaklıklarda ancak fark oluşur.

• Teşekkürler cevaplar için aklımda soru işareti kalmadı.
  • Fiyatı ne kadar acaba bu kabloların?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

kullanılan kabolunun iyiside var kötüsüde var hiç fark etmez demek mantıklı olmaz bence

• Ben bugün bir tane buldum.Adam gösterdi amfiler için kullanılan kablolar gibi kalındı 5 ytl dedi almadım bende.
  • Elektrikçide bulunmaz elektronikçide bulunur.
    Bir çıkışı dişi bir çıkışı erkek 3.5 mm lik jack uzatma istiyorum derseniz boyutunu söyleyerek alabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

Elektrikçide bulunmaz elektronikçide bulunur.
    Bir çıkışı dişi bir çıkışı erkek 3.5 mm lik jack uzatma istiyorum derseniz boyutunu söyleyerek alabilirsiniz.

Elektronikçi derken neyi kast ediyorsunuz?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

Elektrikçide bulunmaz elektronikçide bulunur.

Elektronikçi derken neyi kast ediyorsunuz?

Elektronikçi işte..?
    Elektrikçilik (genelde ahize falan satarlar, evlerin elektrik aksamını düzenlerler fln.)
    Elektronikçilik (Tv onarırlar, gerekirse mp3 player bile onarabilirler, tv kumandası, ampül, ampli vs vs vs.. satarlar)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.