Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
53
Favori
134.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilterish

hacılaaarrrrr yokmu Philips O'Neill THE STRETCH SHO9560 kullanan? ses kalitesi nasıl çok merak ediyorum. ingilizce sitelerden okuma yaptım ama bide kendi dilimden yorum okumak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

sorunuzu SORU-CEVAP,SOHBET VE PAYLAŞIM BÖLÜMÜ... konusunda sorarsanız kullanan yada fikri olan bir arkadaşımız varsa yardımcı olacaktır.

• Merhaba,

Xears Turbo Devices TDIII V2, Denon AH-C710 ve Audio-Technica ATH-CKS90 'nı kıyaslamasını yapabilir miyiz. Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz BASS kulaklık olarak Trance v.b tür müzikleri dinlerken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL34 -- 31 Ağustos 2011; 12:56:01 >
  • joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Shure SE215 ve Munitio Teknine

ilk mesaj güncellendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL34

Merhaba,

Xears Turbo Devices TDIII V2, Denon AH-C710 ve Audio-Technica ATH-CKS90 'nı kıyaslamasını yapabilir miyiz. Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz BASS kulaklık olarak Trance v.b tür müzikleri dinlerken.

Xears Turbo Devices TDIII bass'ları fazla olan çok net ses vermeyen sesi perdeli bir kulaklık, bass çok olsun diğer seslerden feragat ederim diyorsanız alın.

Denon AH-C710 bassları ve tizleri iyi bir kulaklık ama midleri pek iyi değil, sahneside ortalamanın üzerinde bir çok kulaklıktan daha iyi.

Audio-Technica ATH-CKS90 Bassları ve tizleri iyi bir kulaklık, midleri ve sahnesi Denon AH-C710'den daha iyi bir kulaklık.
  • joker'in kafaüstü kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Pioneer SE-MJ71 ve Coloud Colors

ClieOS'un kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, BrookStone Clear Dual Drive ve SonoCore COA-805 Cindy

ilk mesaj güncellendi.
  • BrookStone Clear Dual Drive kulaklığın görünümüne baktığımız zaman ister istemez çakma DDM2 izlenimi uyandırıyor. Kablo ve jak dışında tasarımı aynen kopyalamışlar. Fakat bunun yanında mid ağırlıklı çift dinamik sürücülü çok başarılı bir kulaklık.

ClieOS'un 5 üzerinden değerlendirme yaptığı listesinde 4.3 puan almış ve 60 $'lık fiyatıylada fiyat/performans ürünü olmaya aday. Ama işin kötü tarafı BrookStone firması sadece Amerika içerisine sevkiyat yapıyor. Farklı firmalar tarafından satışa çıkarılmadığı sürece bu güzel kulaklığı sadece Amerikada ikamet eden müzik severler satın alabilir.

Resimlerde DDM2 ile karşılatırmada yapılmış.

KULAKLIK TERCİH REHBERİ
     KULAKLIK TERCİH REHBERİ

KULAKLIK TERCİH REHBERİ
     KULAKLIK TERCİH REHBERİ

KULAKLIK TERCİH REHBERİ
     KULAKLIK TERCİH REHBERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 7 Eylül 2011; 0:39:33 >

• Copy-Paste yapmış Yankiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

Copy-Paste yapmış Yankiler

aynen
  • metal müzik dinleyen birisi olarak kulaklık almak istiyorum . 150 tl ye kadar olan bir headphone önerebilirmisiniz . sennheiser hd 202 - hd 203 - hd 438 şu an incelediğim kulaklıklar ama bass agırlıklı olduğu söyleniyor . Türkiyeden alabileceğim kulaklık önerisi bekliyorum
  • classic rock ağırlıklı müzik dinleyen biri için max 75 liraya hangi kulaklığı önerirsiniz, kulakiçi, kafaüstü pek önemli değil. bi' de ideos x5 ile kullanacağım, kulaklık amfisi almayı düşüyorum, bilindiği gibi bu telefonda ses konusunda sıkıntılar var, faydası dokunur mu dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 9 Eylül 2011; 13:48:53 >
  • üstatlar Sony MDR-EX50LP kalite olarak nasıldır ? fiyatı oldukça uygun (32 TL) ama kalitesi hakkında bir fikrim yok. 50-60 TL civarı başka Sony ya da başka marka kulaklık tavsiyeleriniz varsa sevinirim.

http://www.sony.com.tr/product/hpi-ex-series/mdr-ex50lp
  • Arkadaşlar Merhaba;

Ben yazılan teknik bilgilerin bir çoğundan anlamıyorum. Çok sade olarak iyi ses almak istiyorum, gerek bass, tiz, mid leri iyi olan bir kulak içi kulaklık bakıyorum. Bütçem 150-200 tl. arası.

Aradığım temel özellik tüm müzik türlerinde temiz ses ve yüksek desibel. Hangi markaları ve modellerini önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezersener -- 10 Eylül 2011; 14:10:11 >
  • merhaba arkadaşlar, Ben de 200tl civarı kulakiçi kulaklık arıyorum, sesleri temiz vermesi önemli, vokaller ve enstrümanları net ve berrak duyabilmeliyim rock metal tarzı müzikleri dinlemem, benim için temiz ve berrak ses veren basları da yerinde ve doyurucu olmalı, aşırı yüksek basla müziğin kapanmasını istemiyorum..

Sizden Akg yada sennheizer ağırlıklı olarak model tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Arkadaşlar cx-200 II, cx-300 II ve cx-280 arasından birini seçmek istiyorum; genelde bass ağırlıklı müzikler veya
    hard rock dinliyorum; hangisini tavsiye edersiniz?
  • üstatlar Sony MDR-EX50LP kalite olarak nasıldır ? fiyatı oldukça uygun (32 TL) ama kalitesi hakkında bir fikrim yok. 50-60 TL civarı başka Sony ya da başka marka kulaklık tavsiyeleriniz varsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

üstatlar Sony MDR-EX50LP kalite olarak nasıldır ? fiyatı oldukça uygun (32 TL) ama kalitesi hakkında bir fikrim yok. 50-60 TL civarı başka Sony ya da başka marka kulaklık tavsiyeleriniz varsa sevinirim.

32 liraya nerde buldun benimde aklımda o kulaklığı almak vardı fiyat çok uygunmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doqqy

quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

üstatlar Sony MDR-EX50LP kalite olarak nasıldır ? fiyatı oldukça uygun (32 TL) ama kalitesi hakkında bir fikrim yok. 50-60 TL civarı başka Sony ya da başka marka kulaklık tavsiyeleriniz varsa sevinirim.

32 liraya nerde buldun benimde aklımda o kulaklığı almak vardı fiyat çok uygunmuş..

http://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-sony-mdr-ex50lp-kulakici-kulaklik-fiyati,444350.html

Webvitrinin'de 32 TL olarak gözükmekte

yalnız kulaklığın kalitesi ile ilgili de yorum alabilirsek iyi olacak

• arkadaşlar brainwavz m2 kulaklık aldım. Nasıldır ? yorumları alabilir miyim ? 105 tl'ye geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerempek

arkadaşlar brainwavz m2 kulaklık aldım. Nasıldır ? yorumları alabilir miyim ? 105 tl'ye geldi.

Bu soruyu almadan önce sorman gerekmez miydi yaa??
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

quote:

Orijinalden alıntı: kerempek

arkadaşlar brainwavz m2 kulaklık aldım. Nasıldır ? yorumları alabilir miyim ? 105 tl'ye geldi.

Bu soruyu almadan önce sorman gerekmez miydi yaa??

aldım gitti ama yapacak bişey yok artık.... yorumlar neler ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.