Şimdi Ara

Kulaklık Tavsiyesi Bekliyorum.. (Samsung S5620 Monte İçin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonda sürekli müzik dinliyorum. Hatta neredeyse müzik dışında kullanmıyorum diyebilirim. Daha önce Nt'den Philips She-2650 aldım, 9 aydır kullanıyorum. Dün kulaklığın tekinden ses gelmedi ve telefona takılan yerinde sorun var. Yeni bir kulaklık lazım acil olarak. Bass kalitesi yüksek, dışarıda iken araçların sesini bastıracak bir kulaklık önerebilecek olan varsa çok minnettar kalırım. Philips, sony, Sennheiser markaları öncelikli tercihimdir..

• bende monte kullanıyorum şu an kullandığım kulaklık sony nin MDR-E11LP modeli siyah renkli "make believe" sloganlı kulaklığı mediamarkt tan 29 liraya almıştım bası falan güzel ben beğeniyorum bi araştır istersen :)

hatta senin bozduğun kulaklığın aynısıda var şu an evde dağıtıcıtı monteye bağladım ve 2 kulaklığında L kısmını aynı anda denedim fazla bi fark yok neredeyse aynılar diyebilirim bass ta sony birazdaha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranselona -- 10 Haziran 2011; 17:27:03 >

• Cx400 2

Mdr ex-700 yada 300 oneririm

Kulakici olursa daha iyi olur bence
  • kulakiçi alman daha iyi olacaktır(araçların gürültüsünü vs. duymamak için )
  • @baranselona resimlerle gösterdiğin kulaklığa bakıcam şimdi. Eski kulaklığım ile karşılaştırınca hangisini tavsiye edersin ? Ben philips kulaklığımdan gayet memnundum.

@yunuss.10 Kardes bilmiyorum onlar pek yatmadı sanki kafama.

@azizerkan07 Kulakiçi olanlara da ısınamadım pek. Evde 4-5 tane var daha kullanılmamış ama bir türlü içime sindirip de takamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeydayaKurbann

@baranselona resimlerle gösterdiğin kulaklığa bakıcam şimdi. Eski kulaklığım ile karşılaştırınca hangisini tavsiye edersin ? Ben philips kulaklığımdan gayet memnundum.

dediğim gibi neredeyse hiç fark yok bass ta sony az bi farkla önde dayanıklılık olarakta sony daha sağlam gibi... ses yüksekliğide 2 kulaklıktada aynı nerdeyse sony i tavsiye ederiim.. iyidir..
  • kafa üstü küçük ve hafif bir kulaklık düşünürsen creative hq-1450.basslar tizler ve midler güçlü dengeli ve belirgin.kablosu yeterli uzunlukta ve kolay kolay dolaşmıyor.sesi de standart kulaklıklara göre daha fazla çıkıyor.çok memnunum kesinlikle öneririm.ayrıca renk seçenekleri de var.

ayrıca fiyatı da çok makul hepsiburada da şuan 37tl.

edit:fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halog -- 13 Haziran 2011; 14:21:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY TELEFON ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Telefon için dac önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

bende monte kullanıyorum şu an kullandığım kulaklık sony nin MDR-E11LP modeli siyah renkli "make believe" sloganlı kulaklığı mediamarkt tan 29 liraya almıştım bası falan güzel ben beğeniyorum bi araştır istersen :)

hatta senin bozduğun kulaklığın aynısıda var şu an evde dağıtıcıtı monteye bağladım ve 2 kulaklığında L kısmını aynı anda denedim fazla bi fark yok neredeyse aynılar diyebilirim bass ta sony birazdaha iyi...

arkadaışın dediği kullaklıktan al çok ideal bir kulaklık

• Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın, s5620 Monte için mikrofonlu kulaklık tavsiyesi verebilir misiniz? Kulaklığın kafa bandı olması lazım ama. Mesela şu ürünü bu telefonda kullanabilir miyiz? Ya da başka tavsiyeniz var mı?

http://www.philips.com.tr/c/kulakliklar/shl1705wt_10/prd/?t=specifications
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.