arkadaşlar ipod video 30 gb kullanıcısıyım. westone um1 ve grado sr60 siparişi verdim. yani kulaklık olayını çözdüm. ancak sorum şu ki en iyi mp3 çalar hangisi en iyi derken ses kalitesi olarak kastediyorum. araştırmalarımda eski tarihli yazılarda trekstör vibezin baya övüldüğünü gördüm. şu an bana ipod yetermi yoksa değiştirmelimiyim??
kulaklıkların hayırlı olsun iyi seçimler yapmışsın. ses kalitesi olarak benim kullandıkarım arasında en iyisi sansa clip oldu çok berrak temiz bir sesi var. eğer clip alırsan bir daha elindeki ipodu kullanmazsın. ipodlar içinde en iyi sese sahip denilen touch modelini de kullandım. clip in sesi başka.
ben bir cowon X5 kullanıcısı olarak X5'i tavsiye ederim. araştırmalarıma göre cihazın tek rakibi MDPleyerler(minidisc çalalar)...
anythingbutipod denen bir site var ordan yorumlara bakabilirsiniz. tabii inglizce az çok varsa. bu siteyi vermemin sebebi siz de Ipod kullanıcısısınız. onun dışına bir çıkın bakın. bir de benim dediğim cihaz az eski belki piyasada bulamazsınız.ondan alternatif olarak size cowon S9 ve ya D2 ya da Iriver Clix modellerine bakmanızda fayda var
Tamamen katılıyorum!!! : ) Eski bir D2 kullanıcısı olarak :)
quote:
Orjinalden alıntı: analogia
ben bir cowon X5 kullanıcısı olarak X5'i tavsiye ederim. araştırmalarıma göre cihazın tek rakibi MDPleyerler(minidisc çalalar)...
anythingbutipod denen bir site var ordan yorumlara bakabilirsiniz. tabii inglizce az çok varsa. bu siteyi vermemin sebebi siz de Ipod kullanıcısısınız. onun dışına bir çıkın bakın. bir de benim dediğim cihaz az eski belki piyasada bulamazsınız.ondan alternatif olarak size cowon S9 ve ya D2 ya da Iriver Clix modellerine bakmanızda fayda var