Şimdi Ara

Kulaklık Ses Ters Yönden Geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
21.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artes ART-112VR diye bir headphone kulaklığım var.Counter Strike gibi oyunlar oynuyorum fakat sesin soldan gelmesi gerekirken sağdan geliyor.Kulaklık düzgün takılı çünkü mikrofon dönmüyor.Realtek HD Audio Manager kullanmaktayım.Ordada ses sınarken sol yerine sağdan geliyor.Arka ve ön jackları denedim hepsi aynı.Çözebilecek biri varmı??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kulaklık Ses Ters Yönden Geliyor: Sorun Giderme Kılavuzu

Kulaklıkların seslerinin ters yönden gelmesi yaygın bir sorundur ve çeşitli nedenleri olabilir. Bu sorunu gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• Kulaklıklarını çıkar ve yeniden tak: Bazen kulaklarının yanlış takılması sesin ters yönden gelmesine neden olabilir. Kulaklıklarını doğru şekilde taktığından emin olmak için çıkar ve yeniden takmayı dene.

• Sağ ve sol kulaklıkları kontrol et: Kulaklıkların sağ ve sol kulaklıklarının doğru takıldığından emin ol. Bazı kulaklıklar yalnızca tek taraftan ses çıkarır, bu nedenle sağ ve sol kulaklıkların yerini değiştirmeyi dene.

• Cihaz ayarlarını kontrol et: Cihazının ses ayarlarını kontrol et. Bazı cihazlarda ses dengesini ayarlayabileceğin bir seçenek bulunur. Sağ ve sol ses dengesinin eşit olduğundan emin ol.

• Kablo bağlantılarını kontrol et: Kulaklığının cihazına bağlandığı kabloyu kontrol et. Kablo gevşek veya hasarlıysa sesin ters yönden gelmesine neden olabilir. Kablonun sağlam olduğundan ve sıkıca bağlandığından emin ol.

• Bluetooth bağlantısını kontrol et: Kablosuz kulaklık kullanıyorsan, Bluetooth bağlantısının düzgün çalıştığından emin ol. Cihazın ve kulaklığın birbirine doğru şekilde bağlandığını kontrol et.

• Uygulamaları ve yazılımları güncelle: Bazen yazılım sorunları kulaklık seslerinin ters yönden gelmesine neden olabilir. Cihazının işletim sistemini, ses sürücülerini ve kulaklık uygulamalarını en son sürümlerine güncelle.

• Farklı bir cihazla dene: Kulaklıklarının başka bir cihazla çalışıp çalışmadığını dene. Farklı bir cihazda da aynı sorun varsa, kulaklıklarda bir sorun olabilir.

Bu adımları izledikten sonra kulaklıklarının seslerinin ters yönden gelme sorunu devam ediyorsa, bir kulaklık tamircisine başvurman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • UP UP UP
  • Girişte problem olması lazım. Aynı sorun bende de vardı. 30-40 saniye kulaklığın kablosunu yavaş bir şekilde döndürerek düzeltiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba80

Girişte problem olması lazım. Aynı sorun bende de vardı. 30-40 saniye kulaklığın kablosunu yavaş bir şekilde döndürerek düzeltiyordum.

Nasıl yaptığını anlatabilir misin?
  • Biraz sağa biraz sola çeviriyorum. Herhalde temazsızlık var. O gitmiş oluyor. Bir süre çevirdikten sonra kulaklığın ucu değiyordu. Hafif ileri veya geri iterek de deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba80

Girişte problem olması lazım. Aynı sorun bende de vardı. 30-40 saniye kulaklığın kablosunu yavaş bir şekilde döndürerek düzeltiyordum.

Ben şöyle bir çözüm öneriyim sorunun kaynagı kulaklıksa arkadaşın önerdigi çözüm işe yarar ama kulaklıktan deilse pc kapalı şekilde kulaklıgı tak
  • sağolun eve gidince deneyeceğim başkalarıda fikrini söylerse daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UP UP UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewrere41

Artes ART-112VR diye bir headphone kulaklığım var.Counter Strike gibi oyunlar oynuyorum fakat sesin soldan gelmesi gerekirken sağdan geliyor.Kulaklık düzgün takılı çünkü mikrofon dönmüyor.Realtek HD Audio Manager kullanmaktayım.Ordada ses sınarken sol yerine sağdan geliyor.Arka ve ön jackları denedim hepsi aynı.Çözebilecek biri varmı??

aynı sorun sennheiser marka kulaklığımda başıma gelmişti kulaklığı başka pc lerdede denedim ve sorun devam ediyo deyip kulaklığı değiştirmiştim
  • Ne yazıkki düzelmedi başka cevabı olan varmı
  • Hacı doğru takdığına eminmisin kablolu taraf genelde sol kulakta olur... başka bişeyden kaynaklana cağını sanmıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn1989

Hacı doğru takdığına eminmisin kablolu taraf genelde sol kulakta olur... başka bişeyden kaynaklana cağını sanmıyorum...

Doğru sol kulaklıkta kablo fakat sesler ters amk :D
  • Sen de sol kulaklığı sağa tak :D Şaka bi yana başka bir kulaklıkla deneme şansın varsa onla bir dene veya kulaklığı (girişi uyumlu) bir telefona takıp orda bi müzik felan aç sorun kulaklıkta mı pcde mi onu çözelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.